Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Andreandrea
    08. Studeni 2019. 08:34

Hvala svima na dobrodoslici ,bas mi drago popricati s nekim barem preko moba jer zbilja nemam prijateljica koje su majke pa nemamo tema sto se tice majcinstva i izazova koje ono nosi😁

• Mino19

nena1986

Mino19

Dobrodošla andreandrea😊
    Moja kosa je uzas . Sisala sam se ali nista to nije smanjilo, na pocetku mi je bilo komicno koliko otpada, zadnjih tjedan dana je to preslo u ozbiljnu zabrinutost. Sjedim nekidan s GS na kavi, samo prodem rukom vanjskom povrsinom po repu i pramen mi ostane u kosi. I on i ja smo pozelenili u trenu. O tome koliko je bude dok je perem i cesljam da ne pricam..samo se nadam da ce to uskoro stat jer nemam bas kose na izvoz.
    Mi cemo kasice uvest ovih dana i mislim da cu krenut s povrcem. Jedna namirnica tjedno, svaki drugi dan. I netko mi je rekao da ne smije odmah to bit cijeli obrok nego tipa prvi put samo pola zlicice, zlicica, cisto da se privikne na okus pa postepeno sve vise..ne znam, malo sam pogubljena po tom pitanju

Prvi put će ti sigurno više toga izaći van nego unutra, pa se ne optetećuj s time, polako pa hoće. Nema razloga da se osjećaš nesigurno, sama ćeš odlučiti kada, što i kako. S prvim mi je bilo koma, sve nešto ne znaš al na kraju sve u hodu rješavaš! S prvim imam dan danas problema sa prihvaćanjem nove hrane i jako kasno smo ga naučili koristiti se priborom (svekrva ga je hranila, ne pitajte do kad). Sad okrećem priču, sve je to dobra škola a neke stvari moraš nažalost sam isprobati da vidiš da li funkcionira ili ne. Sretno!!

Hvala, vjerujem i ja da ce to nekako doc samo od sebe. I definitivno vjerujem da se na prvom uci na vlastitim greskama, a da si s drugim djetetom vec puno "pametniji"😂
    Ja i sad kad se okrenem unazad ovih 5 mjeseci vidim neke stvari koje bi drugacije radila, kamoli ne iducih godina😅
    Mojoj maloj isto kosa otpada dosta. Zapravo ispala je, sad pomalo krece nova. Ali zaliske ima jaaaaao, presmjesno izgleda😄  i na zatiljku skroz dolje ima gusti red kosice, to nije ispalo. Valjda kako ne lezi na tome😁
    Inace, ja sam iz zg😊

kzeli

I mi cemo poslije 4 mj krenut sa dohranom...  Tipkat cemo iskustva, bit ce zanimljivo 😂

• Mino19
    08. Studeni 2019. 08:40

Negativno komentiranje i spaljivanje na lomaci po fejsu mi je bolje ni ne komentirat. Svatko za svoje dijete radi ono sto misli da je najbolje. Nitko nece ranije uvest kasicu jer zeli ucinit zlo vlastitom djetetu. Zato je meni super ova grupa ovdje, u necemu smo skroz slozne, u necemu se apsolutno razilazimo, ali nitko nikoga ne napada, vrijeda i slicno. Tu smo da si probamo pomoc sa savjetom/misljenjem, a mislim da vecini nas pomaze i sama cinjenica da u najlosijem trenutku procitamo da nas ima jos koje prolazimo iste stvari i da ce sve to proc.
    Tako da djevojke, ja bas uzivam tu s vama i iako vas ne znam, bliske ste mi i drage jer se tu i nasmijem i dobijem potporu i savjet i sto god mi treba. 🥰

• Mino19
    08. Studeni 2019. 08:41

Uh, raspisala sam se. Sry na romanima cure😬

Tiha
    08. Studeni 2019. 08:49

Kose više nemam ☹️ i tak je tanka i rijetka, baš sam uživala u trudnoći, izgledalo je kao da je ima duplo!   Sad već ima mjesec dana kak mi mama tupi da mu mogu već griz skuhati, da mi i je zato sitna beba i neće spavat jer mu ne dam jesti, mogu mu i bananu gnječit, jabuku ribat i rižu kuhat 🙄 Ima na fejsu grupa domaće kašice za bebe. Dosta su rigorozni (samo domaće, organsko, nikakve kupovne kašice, keksi i sl.) ali za kakvu ideju oko početka su ok.. Mi smo ovaj tjedan morali dodat još jednu flašicu (sad smo na 3) jer je sitni sav pa kao da brže raste, tak da me neće iznenadit ak mi i pedijatrica kaže da prije krenemo (tak da mi je sad već muka od maminog "rekla sam ti") 

nena1986
    08. Studeni 2019. 08:53

Baš tako nekako... šteta što nam ne da okačiti slike, da vidimo te male musavce 😂😂😂. Sretno svima!! Jedva čekam čuti povratne informacije 💪

08. Studeni 2019. 09:02

Lijepo je čuti svačija mišljenja i hvala Bogu da nismo sve iste. Svaka radi kako misli da je najbolje za njeno dijete. Ako sve bude ok, ja planiram krenuti kad napuni 6 mj, i to s povrćem. Ne planiram davati nikakve kekse i čokolina. Po savjetu Ivonne, ljetos sam prikupila sve domaće što sam mogla i zaledila, i iskreno baš se radujem tom dijelu 🙂

08. Studeni 2019. 09:03

Također, sretno svima 😊 želim da svima klinci super prihvate krutu hranu, kad god krenule 🍎🍐🥦🍅🥬😊😊

08. Studeni 2019. 09:05

Kad smo se već dotaknule fejsa, je li se koja priključila onoj grupi kada su se cure prebacile na fejs prije par mj? Je li to zaživilo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.