Pozdrav, evo vidjela sam da na twistshake prozvode je 50 posto. Ima li ko iskustva sa njihovim proizvodima?
Mi za sad imamo iskustva s sisom i aventom 😂, a ni o ovlazivacu nista ne znam, al reko da odgovorim da ne mislis da te ignoriramo 😅Netko je pricao o ovlazivacu zraka… Koji mislite da je ok? Koji planirate kupiti
Mi smo uzeli ovaj
https://www.elipso.hr/mali-kucanski/ovlazivaci/GORENJE-H17BY/
I za sada sam baš zadovoljna. Stavljam destiliranu vodu, ali vjerovatno ću uskoro početi stavljati i par kapi eteričnog ulja eukaliptusa. Kod nas u stanu je taaaako vruće, grozno, a on baš lijepo osvježi prostor. Piše da je do 30m2, ali meni osvježi skoro cijelu etažu.
Jel ga stavis u sobu ili negdje u stanu.. Mi se grijemo na klimu i mislim mozda sobu malo ugrijati zimi sa malom grijalicom cisto da nije toliko hladno ali ne namjeravam da gori cijelu noc… Primjetim da se nekad mome zacepi nosic i to ga probudi otvorim prozor malo na kip i odma bude bolje.(iako sam mu malo povisila uzglavlje jos od pocetka po savjetu patronazne).. Jeli vi preventivno ispuhujete nos ili kad osjetite da je zacepljen? Jojjj ko mrzi ovo vrijeme kad se ne moze nigdi izac… Taman se lipo navikao na setnju 2 puta dnevno. Sad spava u kolicima ali u stanu 😁 navika 😁 sad je spavanje igra pa opet spavanje pa hranjenje.. Otkad jede 180 do 210 jede svako 4 sata iako bi mogao i dulje izdrzati. 9.11 punimo 4 miseca. Prosle godine na taj datum je bio prvi pregled di san cula srce kako kuca sa 6 tj plus1 d
Kod nas je u spavaćoj sobi, ali ne radi stalno. Znam da su neke prijateljice naručivale s ali expressa i da su dosta zadovoljne.
Shell, ajde i mene probaj 😝
Ti si neka nježna dušica 🙂 svijetle kose, srednje građe, naočale? 🙂
A do tad probajte vi mene 🙈
Ja si tebe isto zamisljam kao sitniju osobu, al s kracom smedom kosom
Sitna baš i nisam 🤣🤣 za smeđu kosu si u pravu, ali nije baš kratka.
Ja vi rekla da si ti plavuša, i to s frizurom na paž, srednje građe?
Necemo ni jedna ni druga na lomacu 😂 ja imam tamnosmedu dugu kosu (za sad, u planu je sisanje uskoro i neka frizurica do ramena, neki long bob). Moram priznat da sam morala guglat kakva je to frizura 😅. Srednja grada bi rekla da si pogodila, trenutno cak i malo punija s ovim ostacima od trudnoce 😅. I niza od tebe za koji cm.
Necemo ni jedna ni druga na lomacu 😂 ja imam tamnosmedu dugu kosu (za sad, u planu je sisanje uskoro i neka frizurica do ramena, neki long bob). Moram priznat da sam morala guglat kakva je to frizura 😅. Srednja grada bi rekla da si pogodila, trenutno cak i malo punija s ovim ostacima od trudnoce 😅. I niza od tebe za koji cm.
Znači ne bi se obogatile gatajući 🙈 kod nas se tako kaže za tu dužinu 😁
Znači ne bi se obogatile gatajući 🙈 kod nas se tako kaže za tu dužinu 😁
Nemoj odustajat, jos su tu grah, karte, kava itd 😂😂
Shell, ajde i mene probaj 😝
Ti si neka nježna dušica 🙂 svijetle kose, srednje građe, naočale? 🙂
2/4 😛 smeđa kosa, bez naočala 🙂
Nemam ovlazivac. Stavim one keramicke posude iz ofertisime na radijator i ulijem vode. I luftam stalno po par min. Necu se moc okrenut od silnih gadgeta 🤣
Shell, ajde nas pogadjaj. Bas je zabavno 😀 Da se malo i nasmijemo kad se vec stalno jadamo hahahaha
Proglasit ćete me vješticom 🙈 iako bi se moj muž odmah složio s vama 🤣
Ajd još tebe. Za tebe mislim da si visoka, isto duže tamne kose, mršava (što si već spomenula ali sam te ja tako i zamišljala), više sportski tip što se oblačenja tiče i jako opuštena netipična žena 😁
A tko će mene?? Pobjedniku šaljem sliku 🤣🤣
Sve istina 🤣🤣🤣 Coprnice 🤣🤣
Ja mislim da si ti njezna i krhka po gradji, ali vrlo odlucna. Ne puno visoka, tamnije kose isto duze. Haaa?
Danas vam je špica vidim, skoro pa gatanje uz kavu, ja sve propustila 😂😂😂
Stvarno bi bilo fora da se jednom nađemo ❤
Shell, i ja bi čitanje iz kugle 😂
A ti bi meni bila sitnije građe i poluduge smeđe kose (valjda i zbog avatara 😃)
Nisam baš sitna, za kosu si u pravu, ispod ramena je i smeđa 🙂
A ja bi rekla da si ti kovrčava plavuša,sitnija? 😊
Pa nije loše, kovrčava jesam, bit će nešto od tebe 😛 ove godine sam ipak smeđa, inače ljeti posvijetlim, ali ovo sam ipak više izlazila pred zalazak sunca 😁 i nisam sitna nešto,ali imam sad sitnu bebu 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji