Shell, ajde i mene probaj 😝
Ti si neka nježna dušica 🙂 svijetle kose, srednje građe, naočale? 🙂
A do tad probajte vi mene 🙈
Ja si tebe isto zamisljam kao sitniju osobu, al s kracom smedom kosom
Sitna baš i nisam 🤣🤣 za smeđu kosu si u pravu, ali nije baš kratka.
Ja vi rekla da si ti plavuša, i to s frizurom na paž, srednje građe?
Necemo ni jedna ni druga na lomacu 😂 ja imam tamnosmedu dugu kosu (za sad, u planu je sisanje uskoro i neka frizurica do ramena, neki long bob). Moram priznat da sam morala guglat kakva je to frizura 😅. Srednja grada bi rekla da si pogodila, trenutno cak i malo punija s ovim ostacima od trudnoce 😅. I niza od tebe za koji cm.
Necemo ni jedna ni druga na lomacu 😂 ja imam tamnosmedu dugu kosu (za sad, u planu je sisanje uskoro i neka frizurica do ramena, neki long bob). Moram priznat da sam morala guglat kakva je to frizura 😅. Srednja grada bi rekla da si pogodila, trenutno cak i malo punija s ovim ostacima od trudnoce 😅. I niza od tebe za koji cm.
Znači ne bi se obogatile gatajući 🙈 kod nas se tako kaže za tu dužinu 😁
Znači ne bi se obogatile gatajući 🙈 kod nas se tako kaže za tu dužinu 😁
Nemoj odustajat, jos su tu grah, karte, kava itd 😂😂
Shell, ajde i mene probaj 😝
Ti si neka nježna dušica 🙂 svijetle kose, srednje građe, naočale? 🙂
2/4 😛 smeđa kosa, bez naočala 🙂
Nemam ovlazivac. Stavim one keramicke posude iz ofertisime na radijator i ulijem vode. I luftam stalno po par min. Necu se moc okrenut od silnih gadgeta 🤣
Shell, ajde nas pogadjaj. Bas je zabavno 😀 Da se malo i nasmijemo kad se vec stalno jadamo hahahaha
Proglasit ćete me vješticom 🙈 iako bi se moj muž odmah složio s vama 🤣
Ajd još tebe. Za tebe mislim da si visoka, isto duže tamne kose, mršava (što si već spomenula ali sam te ja tako i zamišljala), više sportski tip što se oblačenja tiče i jako opuštena netipična žena 😁
A tko će mene?? Pobjedniku šaljem sliku 🤣🤣
Sve istina 🤣🤣🤣 Coprnice 🤣🤣
Ja mislim da si ti njezna i krhka po gradji, ali vrlo odlucna. Ne puno visoka, tamnije kose isto duze. Haaa?
Danas vam je špica vidim, skoro pa gatanje uz kavu, ja sve propustila 😂😂😂
Stvarno bi bilo fora da se jednom nađemo ❤
Shell, i ja bi čitanje iz kugle 😂
A ti bi meni bila sitnije građe i poluduge smeđe kose (valjda i zbog avatara 😃)
Nisam baš sitna, za kosu si u pravu, ispod ramena je i smeđa 🙂
A ja bi rekla da si ti kovrčava plavuša,sitnija? 😊
Pa nije loše, kovrčava jesam, bit će nešto od tebe 😛 ove godine sam ipak smeđa, inače ljeti posvijetlim, ali ovo sam ipak više izlazila pred zalazak sunca 😁 i nisam sitna nešto,ali imam sad sitnu bebu 🙂
Smeda kosa malo ispod ramena, oko 170cm, prosjecne grade?😁
Najbliže si 😁🙂
Wuhuuu😆😆
Nemam ovlazivac. Stavim one keramicke posude iz ofertisime na radijator i ulijem vode. I luftam stalno po par min. Necu se moc okrenut od silnih gadgeta 🤣
Shell, ajde nas pogadjaj. Bas je zabavno 😀 Da se malo i nasmijemo kad se vec stalno jadamo hahahaha
Proglasit ćete me vješticom 🙈 iako bi se moj muž odmah složio s vama 🤣
Ajd još tebe. Za tebe mislim da si visoka, isto duže tamne kose, mršava (što si već spomenula ali sam te ja tako i zamišljala), više sportski tip što se oblačenja tiče i jako opuštena netipična žena 😁
A tko će mene?? Pobjedniku šaljem sliku 🤣🤣
Sve istina 🤣🤣🤣 Coprnice 🤣🤣
Ja mislim da si ti njezna i krhka po gradji, ali vrlo odlucna. Ne puno visoka, tamnije kose isto duze. Haaa?
Nažalost, ni nježna ni krhka. Ponekad zavidim damama 🙂
Visoka oko 170, za kosu si u pravu 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji