Nasa cura danas ima 3mjeseca 😍 istovremeno puno i malo 😅.
Mi za sad samo vadimo stapicem suho iz nosica. Tu i tam ju cujem da malo zahropce ( dva, tri put dnevno) pa mislim da nema potrebe nesto izvlaciti. Za sad joj je dobro tak
Bok cure. Evo ja upravo lezim sa malenom na kaucu i gledam kako si skida carapice i istrazuje stopala, usporedno citam vas i moram priznat da me oboje poprilicno zabavlja. Opisi, i jos l tome pogodeni su super😁
Mi smo ujutro bile vani neka 2 sata
Mi nemamo nikakav red ni ritam. Budi se obično oko 7, ali brzo ju opet uspavam pa odgulimo do 9 🙂 u pravilu, dobro spava, dobro jede i uopće nije zahtjevno dijete.
Krino, bilo bi super da se nađemo na nekoj kavi sve. Mislim da bi to bila otimačina za riječ 🙈🙈🤣imam neke predodžbe o svakoj od vas, baš me zanima jesam u pravu 😁😁
Da čujem? 🤣🤣🤣
Ivonne, tebe zamišljam kao visoku, sisatu, i duge svijetlo smeđe kose, onako blago valovite🤣🤣 Jesam išta pogodila? 🙈
Gdje si me vidjela? 🤣🤣
Ma samo u svojoj glavi 🙂 moram imat neku ideju s kim tipkam 😉
Daj dalje 😁😁😁 ovo je super!! Ivonne, jel pogodila?
ajde sad i mene opisi. živo me zanima! ako pogodiš, ti onda stvarno imaš moći ,super moci
Ma kugla mi na popravku 🤣🤣
Ti si (u mojoj glavi🤯) srednje visine, duže tamnije kose i lijepih crta lica 😊
heheh mislim da spadam među visoke 174 cm, kratka smeđa kosa (trenutno rep mogu svezati neki mali, nemam kad na sisanje) sitno lice i nosim naocale 🤣🤣
kad smo već kod kose, ostalo mi još par dlaka sto nije ispalo 😁🤣
Mi nemamo nikakav red ni ritam. Budi se obično oko 7, ali brzo ju opet uspavam pa odgulimo do 9 🙂 u pravilu, dobro spava, dobro jede i uopće nije zahtjevno dijete.
Krino, bilo bi super da se nađemo na nekoj kavi sve. Mislim da bi to bila otimačina za riječ 🙈🙈🤣imam neke predodžbe o svakoj od vas, baš me zanima jesam u pravu 😁😁
Da čujem? 🤣🤣🤣
Ivonne, tebe zamišljam kao visoku, sisatu, i duge svijetlo smeđe kose, onako blago valovite🤣🤣 Jesam išta pogodila? 🙈
Gdje si me vidjela? 🤣🤣
Ma samo u svojoj glavi 🙂 moram imat neku ideju s kim tipkam 😉
Daj dalje 😁😁😁 ovo je super!! Ivonne, jel pogodila?
ajde sad i mene opisi. živo me zanima! ako pogodiš, ti onda stvarno imaš moći ,super moci
Ma kugla mi na popravku 🤣🤣
Ti si (u mojoj glavi🤯) srednje visine, duže tamnije kose i lijepih crta lica 😊
heheh mislim da spadam među visoke 174 cm, kratka smeđa kosa (trenutno rep mogu svezati neki mali, nemam kad na sisanje) sitno lice i nosim naocale 🤣🤣
kad smo već kod kose, ostalo mi još par dlaka sto nije ispalo 😁🤣
Rekla sam ti da mi je kugla na popravku 🤣🤣🤣
Može, i ostale ću, čim uhvatim vremena 😁😁
heheh ovo je zabavno, al ja bas ne znam procijeniti ljude. s tim da se slažem shell s tobom oko krino. bas ju isto tako zamišljam. ja sam muza upoznala preko jedne stranice na netu i jako dugo smo se dopisivali, imala sam neku sliku o njemu. kad sam ga upoznala ostala sam u soku, čak mu ni glas nije isti bio 🤣🤣🤣🤣 al eto već ga trpim 9 god, eto budale
Za twistshake, ja sam uzela posude i silikonski podmetač za njih, kad sam krenula tražiti to mi se činilo najkvalitetnije, i čine mi se ok. Fora je što posude, tanjuri imaju poklopce na koje montiraš drugu posudu... Bočice i dude nismo probali, obzirom ne želi ništa od toga 😕
Shell ajde mene
Ti si definitivno plavuša! Ili bar svijetlo smeđa😁 i to duge kose. Visoka,mršava?🤷
Sortiraj odgovore
Najstariji