Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebamala
    06. Studeni 2019. 22:08

Jeste se raspisale, dobre ste si opise dale, skroz je simpaticno to citati kako se zamisljate! Dobra ideja 🤗🤗🤗 
    Ja ves ne peglam, samo ga fino poslozim 🤣🤣🤣🤣

• Nikki
    06. Studeni 2019. 22:55

Robicu od bebe ne peglam niti sam peglala, složim nakon sušilice, tako i sa robom od starijeg. Peglamo košulje i hlače od gs, makar ni to nisam dugo, morati ću jednu noćnu odraditi za opeglati oprano... ništa ne stižem... 😭😤

CiniMINIS
    07. Studeni 2019. 03:06

Cure, mi sutra konacno idemo na cijepljenje pa sam malo googlala sto da joj uzmem za bol i temperaturu i ispada da joj mogu samo uzet lupocet sirupic jer je za sve ostalo pre mala 🤔. Neofen sirup ide tek od 5kg+ a mislim da mala nema jos 5kg, neofen cepic se smije tek od 6kg, a lupocet tek od 8kg. Sto ste vi imale u pripremi? Zbunjuju me ove upute na njihovim stranicama, ispada da bebi ne mozes nista ni dat, sto mi uopce nema smisla.

Bebamala
    07. Studeni 2019. 05:17

CiniMINIS

Cure, mi sutra konacno idemo na cijepljenje pa sam malo googlala sto da joj uzmem za bol i temperaturu i ispada da joj mogu samo uzet lupocet sirupic jer je za sve ostalo pre mala 🤔. Neofen sirup ide tek od 5kg+ a mislim da mala nema jos 5kg, neofen cepic se smije tek od 6kg, a lupocet tek od 8kg. Sto ste vi imale u pripremi? Zbunjuju me ove upute na njihovim stranicama, ispada da bebi ne mozes nista ni dat, sto mi uopce nema smisla.

Mozes dati pola lupocet cepica i super su ti frescopad flasteri, proguglaj si njih... svakako jos pitaj pedijatricu prije cijepljenja sta bi bilo najbolje da joj das i koliko ☺️ a mozda ne budes imala potrebe ista da joj dajes ako ne dobije tenperaturicu 😊 mi smo se cijepili i cula sam savjet jednog starog pedijatra da na mjesto gdje ga je pikala stavim oblog od odstajale vode i cesce mijenjam, napravila sam tako i nije ni temperaturu dobio niti bio razdrzaljiv, je li do toga ne znam, ali eto...
    Nadam se da sam ti malo pomogla

• Mino19
    07. Studeni 2019. 05:18

Ciniminis, ja sam u pripremi imala efferalgan cepice,  preporucile mi ga prijateljica, 2 patronazne i pedijatrica. Njih sam imala cim sam izasla iz bolnice za ne daj boze, to smijes dat.
    Ja peglam samo njenu robicu, nasu prakticki nikad ni nisam. Samo par puta nadobudno, ali stvarno mi se ne da. Ima hrpa toga i onda popeglam samo ono zaista nuzno poput kosulja i slicnih stvari. I to tek kad nam zatreba 😅
    Mi sinoc od 7, do 4.30 imali 6 budenja, od toga 4 hranjenja. Trebam li vam uopce govorit u kakvom  smo stanju..? Mislim da je GS na rubu suza koliko je na izmaku snaga. Jos koji dan pa cemo uvesti kasice, necu cekat 6 mj. Pa ce mozda i tad krenut malo na bolje. Budi se vise puta nego kad se tek rodila..
    Nego, ja danas picim u lidl po one bozicne kuglice u koje se stavi slika. Ako nekome trebaju da zna da ih ima. Nadam se da cu ih ulovit, trebaju mi i za poklone

CiniMINIS
    07. Studeni 2019. 06:46

Citala sam da dajete pola cepica, al me totalno zbunilo sto pise da se ne preporuca za djecu ispod 5kg, a nema smisla jer hrpa klinaca s 2mj kad se cijepe nema jos 5kg. Vidim da i za efferalgan pise da idu od 5kg. Flastere cu kupiti vec prije da odma stavimo, a za ovo cu onda pitati pedicu sto i kako, al nadam se i ja da nece biti potrebe ni za cim.
    Mino, zao mi je sto je i kod vas sad tak lose. Al eto, vidis po krino da ima nade, tak da se drzi 😊.
    Ja se probudila za wc a moja mala spava 😅 budim se cesce od nje sad po noci. Vec me muz pitao jel sve ok, pa reko sto bi bilo, ja koja sam jedva dvije case vode dnevno popila sad popijem vise od 3l jer sam vjecito zedna, normalno da mora izac 😂.

• Ivonne
    07. Studeni 2019. 07:41

kzeli

shell

kzeli

shell

kzeli

Shell ajde mene

Ti si definitivno plavuša! Ili bar svijetlo smeđa😁 i to duge kose. Visoka,mršava?🤷

Jedino visoka, donekle mrsava ostalo nista od navedenog

Ipak neću na lomaču znači 😁😁😁😁

Visoka 180, tamno smeđa kratka kosa, bas kontra svega

180 😲
    A ja te zamišljala ko Slavonku - malu, debela, rumena🤣🤣🤣🤣  
    Bit će da imaš hercegovačkih korijena

Tiha
    07. Studeni 2019. 07:50

CiniMINIS

Ako ideš kod dr. Lemac, ništa ne brini, sve će ti pojasnit 😊 čak i napiše privatni recept da ne moraš pamtit nego samo pokažeš u ljekarni

CiniMINIS
    07. Studeni 2019. 08:09

Tiha

CiniMINIS

Ako ideš kod dr. Lemac, ništa ne brini, sve će ti pojasnit 😊 čak i napiše privatni recept da ne moraš pamtit nego samo pokažeš u ljekarni

😅 onda nema straha 😆 odlicne su mi i ona i sestra, a i patronazna s njima u kombinaciji 😍

Tiha
    07. Studeni 2019. 08:14

CiniMINIS

Tiha

CiniMINIS

😅 onda nema straha 😆 odlicne su mi i ona i sestra, a i patronazna s njima u kombinaciji 😍

Baš jesu, mi smo jako zadovoljni! 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.