Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CiniMINIS
    07. Studeni 2019. 11:58

Tiha

Jooj, prvi čepić, od straha kako ću do komedije. Sva sreća da je on spavao jer bi ga istraumatizirala. Valjda 17 puta mi je iskliznuo iz ruke, pa se on meškolji, pa stavim a on prducne pa izbaci 😂 uglavnom, kad uspiješ stavit, stisni guzove i malo podigni guzu, doslovno poleti unutra (i beba se probudi)

Joj, a ovaj moj zvrk ovih dana prdi svjetski 🙈😂😂. Hvala vam na savjetima. Valda cu se snac ako zatreba, al se nadam da nece trebati 🤗.

nena1986
    07. Studeni 2019. 12:38

Joj totalno sam se pogubila s vama 😂😂😂, pojma nemam tko kako izgleda, sve mi se pomješalo... 
    Sitna nisam, malena jesam, s nekoliko kg viška 💪, nisam kovrčava, imam blago valovitu ekstra gustu kosu do ramene (vječito vezana u rep), pepeljastoplava. I nema naočala 😂🙈, plave oči 😵

nena1986
    07. Studeni 2019. 12:44

E da podijelim s vama, ima jedna fora aplikacija, littledot se zove, kao nekakvo online savjetovaliste za djecu, bebe itd... a ono što je fora, su pod rubrikom spavanja, zvukovi fena, usisivača, kiše i slično a i to savjezovalište mi se čini ok...

07. Studeni 2019. 12:58

nena1986

Joj totalno sam se pogubila s vama 😂😂😂, pojma nemam tko kako izgleda, sve mi se pomješalo…
    Sitna nisam, malena jesam, s nekoliko kg viška 💪, nisam kovrčava, imam blago valovitu ekstra gustu kosu do ramene (vječito vezana u rep), pepeljastoplava. I nema naočala 😂🙈, plave oči 😵

Neno, evo u šoku sam🤨🤨
    Ma to si ti nešto pobrkala 🤣

07. Studeni 2019. 13:02

Nikolina, ti bi isto mogla biti visoka, mršava i tamne kose? Sudeći po nicku, i mlada 🙂

nena1986
    07. Studeni 2019. 13:09

shell

nena1986

Joj totalno sam se pogubila s vama 😂😂😂, pojma nemam tko kako izgleda, sve mi se pomješalo…

Neno, evo u šoku sam🤨🤨
    Ma to si ti nešto pobrkala 🤣

Kugla vam se pokvarila 😂😂😂

Nikolina95
    07. Studeni 2019. 13:33

shell

Nikolina, ti bi isto mogla biti visoka, mršava i tamne kose? Sudeći po nicku, i mlada 🙂

Znaaci tocnoo 🙈😅

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Ivonne
    07. Studeni 2019. 13:58

nena1986

E da podijelim s vama, ima jedna fora aplikacija, littledot se zove, kao nekakvo online savjetovaliste za djecu, bebe itd… a ono što je fora, su pod rubrikom spavanja, zvukovi fena, usisivača, kiše i slično a i to savjezovalište mi se čini ok…

Čitala sam o tome. Nemoj bacati novce na to pitaj doktora jer su ti odgovori generički i kasne 

nena1986
    07. Studeni 2019. 14:15

Vidjela sam sa imaš i opciju plaćanja ali nisam o tome razmišljala... vidim da možeš i besplatno postaviti pitanje, pa uopce ne kuzim čemu to plaćanje? Taj dio mi je baš bezveze... 

krino
    07. Studeni 2019. 14:50

Ivonne

kzeli

shell

kzeli

shell

kzeli

Shell ajde mene

Ti si definitivno plavuša! Ili bar svijetlo smeđa😁 i to duge kose. Visoka,mršava?🤷

Jedino visoka, donekle mrsava ostalo nista od navedenog

Ipak neću na lomaču znači 😁😁😁😁

Visoka 180, tamno smeđa kratka kosa, bas kontra svega

180 😲
    A ja te zamišljala ko Slavonku - malu, debela, rumena🤣🤣🤣🤣
    Bit će da imaš hercegovačkih korijena

I ja dam 180 😂😂😂 bez hercegovackih korijena, ali sa slavonskim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.