Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    07. Studeni 2019. 12:44

E da podijelim s vama, ima jedna fora aplikacija, littledot se zove, kao nekakvo online savjetovaliste za djecu, bebe itd... a ono što je fora, su pod rubrikom spavanja, zvukovi fena, usisivača, kiše i slično a i to savjezovalište mi se čini ok...

07. Studeni 2019. 12:58

nena1986

Joj totalno sam se pogubila s vama 😂😂😂, pojma nemam tko kako izgleda, sve mi se pomješalo…
    Sitna nisam, malena jesam, s nekoliko kg viška 💪, nisam kovrčava, imam blago valovitu ekstra gustu kosu do ramene (vječito vezana u rep), pepeljastoplava. I nema naočala 😂🙈, plave oči 😵

Neno, evo u šoku sam🤨🤨
    Ma to si ti nešto pobrkala 🤣

07. Studeni 2019. 13:02

Nikolina, ti bi isto mogla biti visoka, mršava i tamne kose? Sudeći po nicku, i mlada 🙂

nena1986
    07. Studeni 2019. 13:09

shell

nena1986

Joj totalno sam se pogubila s vama 😂😂😂, pojma nemam tko kako izgleda, sve mi se pomješalo…
    Sitna nisam, malena jesam, s nekoliko kg viška 💪, nisam kovrčava, imam blago valovitu ekstra gustu kosu do ramene (vječito vezana u rep), pepeljastoplava. I nema naočala 😂🙈, plave oči 😵

Neno, evo u šoku sam🤨🤨
    Ma to si ti nešto pobrkala 🤣

Kugla vam se pokvarila 😂😂😂

Nikolina95
    07. Studeni 2019. 13:33

shell

Nikolina, ti bi isto mogla biti visoka, mršava i tamne kose? Sudeći po nicku, i mlada 🙂

Znaaci tocnoo 🙈😅

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Ivonne
    07. Studeni 2019. 13:58

nena1986

E da podijelim s vama, ima jedna fora aplikacija, littledot se zove, kao nekakvo online savjetovaliste za djecu, bebe itd… a ono što je fora, su pod rubrikom spavanja, zvukovi fena, usisivača, kiše i slično a i to savjezovalište mi se čini ok…

Čitala sam o tome. Nemoj bacati novce na to pitaj doktora jer su ti odgovori generički i kasne 

nena1986
    07. Studeni 2019. 14:15

Vidjela sam sa imaš i opciju plaćanja ali nisam o tome razmišljala... vidim da možeš i besplatno postaviti pitanje, pa uopce ne kuzim čemu to plaćanje? Taj dio mi je baš bezveze... 

krino
    07. Studeni 2019. 14:50

Ivonne

kzeli

shell

kzeli

shell

kzeli

Shell ajde mene

Ti si definitivno plavuša! Ili bar svijetlo smeđa😁 i to duge kose. Visoka,mršava?🤷

Jedino visoka, donekle mrsava ostalo nista od navedenog

Ipak neću na lomaču znači 😁😁😁😁

Visoka 180, tamno smeđa kratka kosa, bas kontra svega

180 😲
    A ja te zamišljala ko Slavonku - malu, debela, rumena🤣🤣🤣🤣
    Bit će da imaš hercegovačkih korijena

I ja dam 180 😂😂😂 bez hercegovackih korijena, ali sa slavonskim

krino
    07. Studeni 2019. 15:05

nena1986

Vidjela sam sa imaš i opciju plaćanja ali nisam o tome razmišljala… vidim da možeš i besplatno postaviti pitanje, pa uopce ne kuzim čemu to plaćanje? Taj dio mi je baš bezveze…

Pa to vam je aplikacija od boga pedijatrije dr. Jovancevica... Halooo 🤣

kzeli
    07. Studeni 2019. 15:26

Ček jel nas ima iz Osijeka ovdje? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.