E da podijelim s vama, ima jedna fora aplikacija, littledot se zove, kao nekakvo online savjetovaliste za djecu, bebe itd... a ono što je fora, su pod rubrikom spavanja, zvukovi fena, usisivača, kiše i slično a i to savjezovalište mi se čini ok...
Joj totalno sam se pogubila s vama 😂😂😂, pojma nemam tko kako izgleda, sve mi se pomješalo…
Sitna nisam, malena jesam, s nekoliko kg viška 💪, nisam kovrčava, imam blago valovitu ekstra gustu kosu do ramene (vječito vezana u rep), pepeljastoplava. I nema naočala 😂🙈, plave oči 😵
Neno, evo u šoku sam🤨🤨
Ma to si ti nešto pobrkala 🤣
Nikolina, ti bi isto mogla biti visoka, mršava i tamne kose? Sudeći po nicku, i mlada 🙂
Joj totalno sam se pogubila s vama 😂😂😂, pojma nemam tko kako izgleda, sve mi se pomješalo…
Sitna nisam, malena jesam, s nekoliko kg viška 💪, nisam kovrčava, imam blago valovitu ekstra gustu kosu do ramene (vječito vezana u rep), pepeljastoplava. I nema naočala 😂🙈, plave oči 😵
Neno, evo u šoku sam🤨🤨
Ma to si ti nešto pobrkala 🤣
Kugla vam se pokvarila 😂😂😂
Nikolina, ti bi isto mogla biti visoka, mršava i tamne kose? Sudeći po nicku, i mlada 🙂
Znaaci tocnoo 🙈😅
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
E da podijelim s vama, ima jedna fora aplikacija, littledot se zove, kao nekakvo online savjetovaliste za djecu, bebe itd… a ono što je fora, su pod rubrikom spavanja, zvukovi fena, usisivača, kiše i slično a i to savjezovalište mi se čini ok…
Čitala sam o tome. Nemoj bacati novce na to pitaj doktora jer su ti odgovori generički i kasne
Vidjela sam sa imaš i opciju plaćanja ali nisam o tome razmišljala... vidim da možeš i besplatno postaviti pitanje, pa uopce ne kuzim čemu to plaćanje? Taj dio mi je baš bezveze...
Shell ajde mene
Ti si definitivno plavuša! Ili bar svijetlo smeđa😁 i to duge kose. Visoka,mršava?🤷
Jedino visoka, donekle mrsava ostalo nista od navedenog
Ipak neću na lomaču znači 😁😁😁😁
Visoka 180, tamno smeđa kratka kosa, bas kontra svega
180 😲
A ja te zamišljala ko Slavonku - malu, debela, rumena🤣🤣🤣🤣
Bit će da imaš hercegovačkih korijena
I ja dam 180 😂😂😂 bez hercegovackih korijena, ali sa slavonskim
Vidjela sam sa imaš i opciju plaćanja ali nisam o tome razmišljala… vidim da možeš i besplatno postaviti pitanje, pa uopce ne kuzim čemu to plaćanje? Taj dio mi je baš bezveze…
Pa to vam je aplikacija od boga pedijatrije dr. Jovancevica... Halooo 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji