Cure, mi sutra konacno idemo na cijepljenje pa sam malo googlala sto da joj uzmem za bol i temperaturu i ispada da joj mogu samo uzet lupocet sirupic jer je za sve ostalo pre mala 🤔. Neofen sirup ide tek od 5kg+ a mislim da mala nema jos 5kg, neofen cepic se smije tek od 6kg, a lupocet tek od 8kg. Sto ste vi imale u pripremi? Zbunjuju me ove upute na njihovim stranicama, ispada da bebi ne mozes nista ni dat, sto mi uopce nema smisla.
Ja sam davala pola lupocetovog čepića, ali ona je tad već imala nešto više od 6kg. To se koliko ja znam dozira po težini djeteta, mislim da možeš pola čepića ali svako bolje provjeri s pedijatricom.
Shell ajde mene
Ti si definitivno plavuša! Ili bar svijetlo smeđa😁 i to duge kose. Visoka,mršava?🤷
Jedino visoka, donekle mrsava ostalo nista od navedenog
Ipak neću na lomaču znači 😁😁😁😁
Visoka 180, tamno smeđa kratka kosa, bas kontra svega
180 😲
A ja te zamišljala ko Slavonku - malu, debela, rumena🤣🤣🤣🤣
Bit će da imaš hercegovačkih korijena
Bingoooo
Mi smo nakon cijepljenja navecer dali eferalgan cepic i stavljali one frescopan obloge, sljed tjedan idemo na drugo cijepljenje pa nas isto ceka.. Jeste vi davali odmah poslije cijepljenja cepic ili po potrebi? Mi smo tek navecer kad smo izmjerili da ima temperaturu, kaze mi legica da je ona odmah poslije cijepljenja ujutro i jedan prije spavanja... Nisam pametna sad sta bi, kao da ga ne boli je tako dala...
Dobro jutro ili bolje dobar dan 😁
Mi smo imali super noc, budenje samo za jelo, nakon par noci neprospavanih.. Mislim da mu smeta vrijeme, neznam ni sama vise.
Super su vam je ova pogadanja ko kako izgleda hehe
A kako ja izgledam??! 🤔
Cjepivo?!i idemo uskoro po drugo, nevolim to 😐
Ja sam davala lupocet pola cepica, nije imo temparaturu,ali jako je plako vjerojatno ga je bolilo pa sam mu dala pola i ljepo o je bio prespavo noc.
Netko je spomenio crveno oko usta, mom se isto to izbaci jer stalno su mu sake u ustima, ali brzo se povuce.
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Mi smo nakon cijepljenja navecer dali eferalgan cepic i stavljali one frescopan obloge, sljed tjedan idemo na drugo cijepljenje pa nas isto ceka.. Jeste vi davali odmah poslije cijepljenja cepic ili po potrebi? Mi smo tek navecer kad smo izmjerili da ima temperaturu, kaze mi legica da je ona odmah poslije cijepljenja ujutro i jedan prije spavanja… Nisam pametna sad sta bi, kao da ga ne boli je tako dala…
Ako skuziš da je nervozan onda daj, nemoj preventivno. I naravno ako ima temperaturu
Ja sam isto mislila tek kad pokaze ili nervozu ili temperaturu. Neeeego, jos nikad nisam stavljala cepic 😅 kako se to stavlja? Samo stisnuti u otvor ili se mora malo dublje pogurati ili kako to funkcionira🙈🙈?
Ja sam samo stisla unutra i ostao je unutra premda sam si mislila sta ako prducne meni je taj cijeli dan bio uspavan kad smo se cijepili, i miran i navecer ponovno idem mjerit kad ono temp i to mi nije se ni cinio topal al su mu ruke bile tople a inace su uvijek hladne...
Ne znam vise tko ovdje cicka a tko pije AD, mi smo na hippu i pijemo caj ko ludi i hranu odbija dok se ne ohladi... Napravim i tek nakon 30-45 min zeli jest... Idu nam zubi, celjusti nam se bijele pa pretpostsvljam da mu pase hladno.. Ima netko iskustva?
Jooj, prvi čepić, od straha kako ću do komedije. Sva sreća da je on spavao jer bi ga istraumatizirala. Valjda 17 puta mi je iskliznuo iz ruke, pa se on meškolji, pa stavim a on prducne pa izbaci 😂 uglavnom, kad uspiješ stavit, stisni guzove i malo podigni guzu, doslovno poleti unutra (i beba se probudi)
Ja sam samo stisla unutra i ostao je unutra premda sam si mislila sta ako prducnemeni je taj cijeli dan bio uspavan kad smo se cijepili, i miran i navecer ponovno idem mjerit kad ono temp i to mi nije se ni cinio topal al su mu ruke bile tople a inace su uvijek hladne…
Ne znam vise tko ovdje cicka a tko pije AD, mi smo na hippu i pijemo caj ko ludi i hranu odbija dok se ne ohladi… Napravim i tek nakon 30-45 min zeli jest… Idu nam zubi, celjusti nam se bijele pa pretpostsvljam da mu pase hladno.. Ima netko iskustva?
Na žalost ne mogu puno pomoć, ali pratim ako nam se ubrzo dogodi slično. Mi kombiniramo hipp i cicu, čaj mu još nisam nudila... Mislim da nama još ništa od zubeka, pa pije toplo čim napravim.. Zapravo ni ne želi piti ako se malo ohladi.
Sortiraj odgovore
Najstariji