Moja se za sad znoji samo kad jede.
Tiha, meni to nekako zvuci na skok (cak i ako nije, ja se kod takvih situacija uvijek tjesim skokom pa imam nadu da ce uskoro proci 😅😂).
Ja sam svoju pocela u jutro pronalaziti razotkrivenu, a danas je jos i bila bez carapica. Morat cu ju opet prebaciti u vrecu al si muz zabrijava da ju razbudi kad zatvara zip. Makar, super nam je bilo zamatanje u dekicu jer je ljepse spavala. Mozda cu nabaviti onu kukuljicu sto ima u mülleru.
Shell, sad ces sve morat opisat pa da vidimo jesi li vidovita shell 😆😆
Sve zelim napisat i svaki put zaboravim.. dobili smo na poklon hipp pelene i cini mi se da imaju puno vise kapaciteta za upijanje od bilo kojih koje smo do sad koristili. Babylove i pampers bile uvijek pune i totalno nabubrene dok bi ove bile pune, al vidi se da mogu jos upiti i da su neki dijelovi ostali suhi (a mala ovih dana opet nasisavala ko luda i sigurno isto tolko i pisala). Ne znam jel ih kod nas uopce ima i gdje bi se mogle nabaviti.
Mi nemamo nikakav red ni ritam. Budi se obično oko 7, ali brzo ju opet uspavam pa odgulimo do 9 🙂 u pravilu, dobro spava, dobro jede i uopće nije zahtjevno dijete.
Krino, bilo bi super da se nađemo na nekoj kavi sve. Mislim da bi to bila otimačina za riječ 🙈🙈🤣imam neke predodžbe o svakoj od vas, baš me zanima jesam u pravu 😁😁
Da čujem? 🤣🤣🤣
Ivonne, tebe zamišljam kao visoku, sisatu, i duge svijetlo smeđe kose, onako blago valovite🤣🤣 Jesam išta pogodila? 🙈
Gdje si me vidjela? 🤣🤣
Ma samo u svojoj glavi 🙂 moram imat neku ideju s kim tipkam 😉
Daj dalje 😁😁😁 ovo je super!! Ivonne, jel pogodila?
ajde sad i mene opisi. živo me zanima! ako pogodiš, ti onda stvarno imaš moći ,super moci
Ma kugla mi na popravku 🤣🤣
Ti si (u mojoj glavi🤯) srednje visine, duže tamnije kose i lijepih crta lica 😊
Jutro cure! Danas je bas krasan dan, mi se vratile iz šetnje, samo nek potraje ovakvo vrijeme 😊☀️
Spavale smo ok, samo 3 buđenja po noći (što je skroz ok u zadnje vrijeme) i onda u 6 buđenje sa zapišavanjem, samo sam u jednom trenu osjetila toplo i mokro na plahti 😅
Moja se znoji isto samo dok jede, ali ne svaki put, ovisi koliko se mrda po cici
Ja nisam ni znala da postoje hipp pelene 🙈 znam da postoje maramice vlažne, ali pelena se uopće ne mogu sjetiti da sam vidila ikad
Da sam se prije javila, prije bi prošlo 😅 evo ga spava već pola sata sam u krevetiću!! Zadnji put je tako bilo negdje oko Gospe 😂
Pozdrav, evo vidjela sam da na twistshake prozvode je 50 posto. Ima li ko iskustva sa njihovim proizvodima?
Jutro cure! Danas je bas krasan dan, mi se vratile iz šetnje, samo nek potraje ovakvo vrijeme 😊☀️
Spavale smo ok, samo 3 buđenja po noći (što je skroz ok u zadnje vrijeme) i onda u 6 buđenje sa zapišavanjem, samo sam u jednom trenu osjetila toplo i mokro na plahti 😅
Moja se znoji isto samo dok jede, ali ne svaki put, ovisi koliko se mrda po cici
Ja nisam ni znala da postoje hipp pelene 🙈 znam da postoje maramice vlažne, ali pelena se uopće ne mogu sjetiti da sam vidila ikad
Nisam nit ha znala da postoje. Ja ih dobila iz njemacke, pa bi eventualno u mülleru mogle biti, al pojma nemam.
Tiha, super 😊 samo dalje tak. Ja kod svoje nekad primjetim kao da joj je dosta nosanja i nunanja i tek zaspi kad ju spustim da sama zaspi. A nekad je bas obratno.. sam sprobavam sto ce kad funkcionirat 😒.
Pozdrav, evo vidjela sam da na twistshake prozvode je 50 posto. Ima li ko iskustva sa njihovim proizvodima?
Mi za sad imamo iskustva s sisom i aventom 😂, a ni o ovlazivacu nista ne znam, al reko da odgovorim da ne mislis da te ignoriramo 😅
Netko je pricao o ovlazivacu zraka… Koji mislite da je ok? Koji planirate kupiti
Mi smo uzeli ovaj
https://www.elipso.hr/mali-kucanski/ovlazivaci/GORENJE-H17BY/
I za sada sam baš zadovoljna. Stavljam destiliranu vodu, ali vjerovatno ću uskoro početi stavljati i par kapi eteričnog ulja eukaliptusa. Kod nas u stanu je taaaako vruće, grozno, a on baš lijepo osvježi prostor. Piše da je do 30m2, ali meni osvježi skoro cijelu etažu.
Što se spavanja tiče, nama noć prošla odlično, sa buđenjem za klopu oko pola 3, pa u pola 7. Oko pola 8 smo opet zaspale pa negdje do 9. U zadnje vrijeme, kao da jednu noć spava super, pa drugu lošije. I tako u krug 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji