Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CiniMINIS
    06. Studeni 2019. 09:29

Moja se za sad znoji samo kad jede. 
    Tiha, meni to nekako zvuci na skok (cak i ako nije, ja se kod takvih situacija uvijek tjesim skokom pa imam nadu da ce uskoro proci 😅😂).
    Ja sam svoju pocela u jutro pronalaziti razotkrivenu, a danas je jos i bila bez carapica. Morat cu ju opet prebaciti u vrecu al si muz zabrijava da ju razbudi kad zatvara zip. Makar, super nam je bilo zamatanje u dekicu jer je ljepse spavala. Mozda cu nabaviti onu kukuljicu sto ima u mülleru.
    Shell, sad ces sve morat opisat pa da vidimo jesi li vidovita shell 😆😆

CiniMINIS
    06. Studeni 2019. 09:34

Sve zelim napisat i svaki put zaboravim.. dobili smo na poklon hipp pelene i cini mi se da imaju puno vise kapaciteta za upijanje od bilo kojih koje smo do sad koristili. Babylove i pampers bile uvijek pune i totalno nabubrene dok bi ove bile pune, al vidi se da mogu jos upiti i da su neki dijelovi ostali suhi (a mala ovih dana opet nasisavala ko luda i sigurno isto tolko i pisala). Ne znam jel ih kod nas uopce ima i gdje bi se mogle nabaviti.

06. Studeni 2019. 09:49

katiesu

krino

shell

Ivonne

shell

Ivonne

shell

Mi nemamo nikakav red ni ritam. Budi se obično oko 7, ali brzo ju opet uspavam pa odgulimo do 9 🙂 u pravilu, dobro spava, dobro jede i uopće nije zahtjevno dijete.
    Krino, bilo bi super da se nađemo na nekoj kavi sve. Mislim da bi to bila otimačina za riječ 🙈🙈🤣imam neke predodžbe o svakoj od vas, baš me zanima jesam u pravu 😁😁

Da čujem? 🤣🤣🤣

Ivonne, tebe zamišljam kao visoku, sisatu, i duge svijetlo smeđe kose, onako blago valovite🤣🤣 Jesam išta pogodila? 🙈

Gdje si me vidjela? 🤣🤣

Ma samo u svojoj glavi 🙂 moram imat neku ideju s kim tipkam 😉

Daj dalje 😁😁😁 ovo je super!! Ivonne, jel pogodila?

ajde sad i mene opisi. živo me zanima! ako pogodiš, ti onda stvarno imaš moći ,super moci

Ma kugla mi na popravku 🤣🤣
    Ti si (u mojoj glavi🤯) srednje visine, duže tamnije kose i lijepih crta lica 😊

• marlona
    06. Studeni 2019. 09:59

Jutro cure! Danas je bas krasan dan, mi se vratile iz šetnje, samo nek potraje ovakvo vrijeme 😊☀️
    Spavale smo ok, samo 3 buđenja po noći (što je skroz ok u zadnje vrijeme)  i onda u 6 buđenje sa zapišavanjem, samo sam u jednom trenu osjetila toplo i mokro na plahti 😅
    Moja se znoji isto samo dok jede, ali ne svaki put, ovisi koliko se mrda po cici
    Ja nisam ni znala da postoje hipp pelene 🙈 znam da postoje maramice vlažne, ali pelena se uopće ne mogu sjetiti da sam vidila ikad

Tiha
    06. Studeni 2019. 10:09

Da sam se prije javila, prije bi prošlo 😅 evo ga spava već pola sata sam u krevetiću!! Zadnji put je tako bilo negdje oko Gospe 😂

MiniCooper26
    06. Studeni 2019. 10:26

Pozdrav, evo vidjela sam da na twistshake prozvode je 50 posto. Ima li ko iskustva sa njihovim proizvodima? 

CiniMINIS
    06. Studeni 2019. 11:45

marlona

Jutro cure! Danas je bas krasan dan, mi se vratile iz šetnje, samo nek potraje ovakvo vrijeme 😊☀️
    Spavale smo ok, samo 3 buđenja po noći (što je skroz ok u zadnje vrijeme) i onda u 6 buđenje sa zapišavanjem, samo sam u jednom trenu osjetila toplo i mokro na plahti 😅
    Moja se znoji isto samo dok jede, ali ne svaki put, ovisi koliko se mrda po cici
    Ja nisam ni znala da postoje hipp pelene 🙈 znam da postoje maramice vlažne, ali pelena se uopće ne mogu sjetiti da sam vidila ikad

Nisam nit ha znala da postoje. Ja ih dobila iz njemacke, pa bi eventualno u mülleru mogle biti, al pojma nemam.
    Tiha, super 😊 samo dalje tak. Ja kod svoje nekad primjetim kao da joj je dosta nosanja i nunanja i tek zaspi kad ju spustim da sama zaspi. A nekad je bas obratno.. sam sprobavam sto ce kad funkcionirat 😒. 

CiniMINIS
    06. Studeni 2019. 11:49

MiniCooper26

Pozdrav, evo vidjela sam da na twistshake prozvode je 50 posto. Ima li ko iskustva sa njihovim proizvodima?

Mi za sad imamo iskustva s sisom i aventom 😂, a ni o ovlazivacu nista ne znam, al reko da odgovorim da ne mislis da te ignoriramo 😅

06. Studeni 2019. 11:57

MiniCooper26

Netko je pricao o ovlazivacu zraka… Koji mislite da je ok? Koji planirate kupiti

Mi smo uzeli ovaj 
    https://www.elipso.hr/mali-kucanski/ovlazivaci/GORENJE-H17BY/
    I za sada sam baš zadovoljna. Stavljam destiliranu vodu, ali vjerovatno ću uskoro početi stavljati i par kapi eteričnog ulja eukaliptusa. Kod nas u stanu je taaaako vruće, grozno, a on baš lijepo osvježi prostor. Piše da je do 30m2, ali meni osvježi skoro cijelu etažu.

06. Studeni 2019. 11:59

Što se spavanja tiče, nama noć prošla odlično, sa buđenjem za klopu oko pola 3, pa u pola 7. Oko pola 8 smo opet zaspale pa negdje do 9. U zadnje vrijeme, kao da jednu noć spava super, pa drugu lošije. I tako u krug 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.