Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Studeni 2019. 12:02

Ivonne

Hahaha pa kak ste iz postova iscitale da imam velike sise i da sam visoka 😂😂😂😂
    Mi noćas dobro spavali tj ona a ja vilenjala i ustala u 6 a od 7 igram čovječe ne ljuti se.
    Ps danas je žuta srijeda pa ako tko treba šta pravac cc1 u dm je -15% na ukupan račun.

Pa po rukopisu 🤣🤣
    Moja se znoji, ali to pripisujem velikoj vrućini u stanu. Kod nas je toliko vruće da sam ja trenutno u gaćama i potkošulji, takva sam i spavala 🥵

krino
    06. Studeni 2019. 12:06

Nemam ovlazivac. Stavim one keramicke posude iz ofertisime na radijator i ulijem vode. I luftam stalno po par min. Necu se moc okrenut od silnih gadgeta 🤣
    Shell, ajde nas pogadjaj. Bas je zabavno 😀 Da se malo i nasmijemo kad se vec stalno jadamo hahahaha

06. Studeni 2019. 12:11

krino

Nemam ovlazivac. Stavim one keramicke posude iz ofertisime na radijator i ulijem vode. I luftam stalno po par min. Necu se moc okrenut od silnih gadgeta 🤣
    Shell, ajde nas pogadjaj. Bas je zabavno 😀 Da se malo i nasmijemo kad se vec stalno jadamo hahahaha

Proglasit ćete me vješticom 🙈 iako bi se moj muž odmah složio s vama 🤣
    Ajd još tebe. Za tebe mislim da si visoka, isto duže tamne kose, mršava (što si već spomenula ali sam te ja tako i zamišljala), više sportski tip što se oblačenja tiče i jako opuštena netipična žena 😁
    A tko će mene?? Pobjedniku šaljem sliku 🤣🤣

• Ivonne
    06. Studeni 2019. 12:21

Niska, mršavija, tamna kosa dužine do ključne kosti 

• Ivonne
    06. Studeni 2019. 12:21

Jesam blizu?

06. Studeni 2019. 12:22

Ivonne

Niska, mršavija, tamna kosa dužine do ključne kosti

Blizu blizu 🙂

06. Studeni 2019. 12:22

Tebi ću svakako poslat sliku da vidiš da nisam susjeda s trećeg kata ehehehe

Tiha
    06. Studeni 2019. 13:19

CiniMINIS

marlona

Jutro cure! Danas je bas krasan dan, mi se vratile iz šetnje, samo nek potraje ovakvo vrijeme 😊☀️
    Spavale smo ok, samo 3 buđenja po noći (što je skroz ok u zadnje vrijeme) i onda u 6 buđenje sa zapišavanjem, samo sam u jednom trenu osjetila toplo i mokro na plahti 😅
    Moja se znoji isto samo dok jede, ali ne svaki put, ovisi koliko se mrda po cici
    Ja nisam ni znala da postoje hipp pelene 🙈 znam da postoje maramice vlažne, ali pelena se uopće ne mogu sjetiti da sam vidila ikad

Nisam nit ha znala da postoje. Ja ih dobila iz njemacke, pa bi eventualno u mülleru mogle biti, al pojma nemam.
    Tiha, super 😊 samo dalje tak. Ja kod svoje nekad primjetim kao da joj je dosta nosanja i nunanja i tek zaspi kad ju spustim da sama zaspi. A nekad je bas obratno.. sam sprobavam sto ce kad funkcionirat 😒.

Baš to! Nikak ga ulovit sa željama 🙈 ono spavanje je trajalo točno dok sam poslala post. Nakon toga mu dala cicu i odlučila prošetat. Spava već sat i pol u jajetu 😄 a u ponedjeljak je vrištao u kolicima kao da mu ruke režem.. No, Shell, ajde dalje! Baš kak Krino kaže, pravo je osvježenje čitat nešto novo 😄

06. Studeni 2019. 13:33

Tiha

CiniMINIS

marlona

Jutro cure! Danas je bas krasan dan, mi se vratile iz šetnje, samo nek potraje ovakvo vrijeme 😊☀️
    Spavale smo ok, samo 3 buđenja po noći (što je skroz ok u zadnje vrijeme) i onda u 6 buđenje sa zapišavanjem, samo sam u jednom trenu osjetila toplo i mokro na plahti 😅
    Moja se znoji isto samo dok jede, ali ne svaki put, ovisi koliko se mrda po cici
    Ja nisam ni znala da postoje hipp pelene 🙈 znam da postoje maramice vlažne, ali pelena se uopće ne mogu sjetiti da sam vidila ikad

Nisam nit ha znala da postoje. Ja ih dobila iz njemacke, pa bi eventualno u mülleru mogle biti, al pojma nemam.
    Tiha, super 😊 samo dalje tak. Ja kod svoje nekad primjetim kao da joj je dosta nosanja i nunanja i tek zaspi kad ju spustim da sama zaspi. A nekad je bas obratno.. sam sprobavam sto ce kad funkcionirat 😒.

Baš to! Nikak ga ulovit sa željama 🙈 ono spavanje je trajalo točno dok sam poslala post. Nakon toga mu dala cicu i odlučila prošetat. Spava već sat i pol u jajetu 😄 a u ponedjeljak je vrištao u kolicima kao da mu ruke režem.. No, Shell, ajde dalje! Baš kak Krino kaže, pravo je osvježenje čitat nešto novo 😄

Ne javljaju se Krino i Kateisu, da vidim jesam im pogodila lični opis 🤣🤣🤣🤣
    Uključite se i ostali 😁😁☕

MiniCooper26
    06. Studeni 2019. 14:08

CiniMINIS

MiniCooper26

Pozdrav, evo vidjela sam da na twistshake prozvode je 50 posto. Ima li ko iskustva sa njihovim proizvodima?

Mi za sad imamo iskustva s sisom i aventom 😂, a ni o ovlazivacu nista ne znam, al reko da odgovorim da ne mislis da te ignoriramo 😅

shell

MiniCooper26

Netko je pricao o ovlazivacu zraka… Koji mislite da je ok? Koji planirate kupiti

Mi smo uzeli ovaj
    https://www.elipso.hr/mali-kucanski/ovlazivaci/GORENJE-H17BY/
    I za sada sam baš zadovoljna. Stavljam destiliranu vodu, ali vjerovatno ću uskoro početi stavljati i par kapi eteričnog ulja eukaliptusa. Kod nas u stanu je taaaako vruće, grozno, a on baš lijepo osvježi prostor. Piše da je do 30m2, ali meni osvježi skoro cijelu etažu.

Jel ga stavis u sobu ili negdje u stanu.. Mi se grijemo na klimu i mislim mozda sobu malo ugrijati zimi sa malom grijalicom cisto da nije toliko hladno ali ne namjeravam da gori cijelu noc... Primjetim da se nekad mome zacepi nosic i to ga probudi otvorim prozor malo na kip i odma bude bolje.(iako sam mu malo povisila uzglavlje jos od pocetka po savjetu patronazne).. Jeli vi preventivno ispuhujete nos ili kad osjetite da je zacepljen? Jojjj ko mrzi ovo vrijeme kad se ne moze nigdi izac... Taman se lipo navikao na setnju 2 puta dnevno. Sad spava u kolicima ali u stanu 😁 navika 😁 sad je spavanje igra pa opet spavanje pa hranjenje.. Otkad jede 180 do 210 jede svako 4 sata iako bi mogao i dulje izdrzati. 9.11 punimo 4 miseca. Prosle godine na taj datum je bio prvi pregled di san cula srce kako kuca sa 6 tj plus1 d

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.