Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mino19
    06. Studeni 2019. 19:42

shell

Mino19

shell

A do tad probajte vi mene 🙈

Smeda kosa malo ispod ramena, oko 170cm, prosjecne grade?😁

Najbliže si 😁🙂

Wuhuuu😆😆

06. Studeni 2019. 20:03

krino

shell

krino

Nemam ovlazivac. Stavim one keramicke posude iz ofertisime na radijator i ulijem vode. I luftam stalno po par min. Necu se moc okrenut od silnih gadgeta 🤣
    Shell, ajde nas pogadjaj. Bas je zabavno 😀 Da se malo i nasmijemo kad se vec stalno jadamo hahahaha

Proglasit ćete me vješticom 🙈 iako bi se moj muž odmah složio s vama 🤣
    Ajd još tebe. Za tebe mislim da si visoka, isto duže tamne kose, mršava (što si već spomenula ali sam te ja tako i zamišljala), više sportski tip što se oblačenja tiče i jako opuštena netipična žena 😁
    A tko će mene?? Pobjedniku šaljem sliku 🤣🤣

Sve istina 🤣🤣🤣 Coprnice 🤣🤣
    Ja mislim da si ti njezna i krhka po gradji, ali vrlo odlucna. Ne puno visoka, tamnije kose isto duze. Haaa?

Nažalost, ni nježna ni krhka. Ponekad zavidim damama 🙂
    Visoka oko 170, za kosu si u pravu 😁

• Nikki
    06. Studeni 2019. 20:22

Ja se pogubila u opisima 😂
    Mogu reći da sam Krino, ispalo je, dobro zamislila, a nekako sam Nenu zamislila kao nižu, kovrčavu, čak i naočale u mom filmu 🤦‍♀️ (sigurno dijelom i zbog postova)

• Ivonne
    06. Studeni 2019. 21:04

ŠG u akciji. Tako sam umorna od ponavljanja.
    Jedem čips i gledam debele. Vrh mog dana 

06. Studeni 2019. 21:09

Ivonne

ŠG u akciji. Tako sam umorna od ponavljanja.
    Jedem čips i gledam debele. Vrh mog dana

Debele ne gledam. Malo mi je to postalo teško za želudac. Ali sam zato iskoristila priliku i opeglala valjda 15 kg veša. Jel vi još peglate dječje stvari?

06. Studeni 2019. 21:11

Nikki

Ja se pogubila u opisima 😂
    Mogu reći da sam Krino, ispalo je, dobro zamislila, a nekako sam Nenu zamislila kao nižu, kovrčavu, čak i naočale u mom filmu 🤦‍♀️ (sigurno dijelom i zbog postova)

I ja sam se pogubila. Sad ste mi pomutili i moje slike u glavi i više ne znam tko je tko 😯😯😯🤯🤣
    I ja sam Nenu zamislila slično, sitnu i kovrčavu. Ali bez naočala 🤓

kzeli
    06. Studeni 2019. 21:13

shell

kzeli

shell

kzeli

Shell ajde mene

Ti si definitivno plavuša! Ili bar svijetlo smeđa😁 i to duge kose. Visoka,mršava?🤷

Jedino visoka, donekle mrsava ostalo nista od navedenog

Ipak neću na lomaču znači 😁😁😁😁

Visoka 180, tamno smeđa kratka kosa,  bas kontra svega  

06. Studeni 2019. 21:16

kzeli

shell

kzeli

shell

kzeli

Shell ajde mene

Ti si definitivno plavuša! Ili bar svijetlo smeđa😁 i to duge kose. Visoka,mršava?🤷

Jedino visoka, donekle mrsava ostalo nista od navedenog

Ipak neću na lomaču znači 😁😁😁😁

Visoka 180, tamno smeđa kratka kosa, bas kontra svega

Wow, baš si visoka. De ti razmisli o bojanju u plavo 🤣

katiesu
    06. Studeni 2019. 21:42

ja ne peglam ništa. čak necu vise ni košulje onom supku. danas mi je digo tlak. donio mi samo klopu i otišao nešto odraditi za sutra. 
    bas je zabavno ovo naše pogađanje,  bar sad znam otprilike kako izgledate 😁 
    i ja bi se nasla cure s vama 💕 

CiniMINIS
    06. Studeni 2019. 21:53

Meni slobodno jos dodajte naocale 👓.
    Ja ves ni prije nisam peglala. Prala sam ovo sto ide direkt na kozu na 95 i mislim da je to dosta. Kad se robica lijepo slozi nije zguzvana. Neke stvari i da hoces ne mozes ubiti sve bakterije. Npr dekice nit mozes prat na 95 nit mozes peglat, a ima jos toga. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.