A do tad probajte vi mene 🙈
Smeda kosa malo ispod ramena, oko 170cm, prosjecne grade?😁
Najbliže si 😁🙂
Wuhuuu😆😆
Nemam ovlazivac. Stavim one keramicke posude iz ofertisime na radijator i ulijem vode. I luftam stalno po par min. Necu se moc okrenut od silnih gadgeta 🤣
Shell, ajde nas pogadjaj. Bas je zabavno 😀 Da se malo i nasmijemo kad se vec stalno jadamo hahahaha
Proglasit ćete me vješticom 🙈 iako bi se moj muž odmah složio s vama 🤣
Ajd još tebe. Za tebe mislim da si visoka, isto duže tamne kose, mršava (što si već spomenula ali sam te ja tako i zamišljala), više sportski tip što se oblačenja tiče i jako opuštena netipična žena 😁
A tko će mene?? Pobjedniku šaljem sliku 🤣🤣
Sve istina 🤣🤣🤣 Coprnice 🤣🤣
Ja mislim da si ti njezna i krhka po gradji, ali vrlo odlucna. Ne puno visoka, tamnije kose isto duze. Haaa?
Nažalost, ni nježna ni krhka. Ponekad zavidim damama 🙂
Visoka oko 170, za kosu si u pravu 😁
Ja se pogubila u opisima 😂
Mogu reći da sam Krino, ispalo je, dobro zamislila, a nekako sam Nenu zamislila kao nižu, kovrčavu, čak i naočale u mom filmu 🤦♀️ (sigurno dijelom i zbog postova)
ŠG u akciji. Tako sam umorna od ponavljanja.
Jedem čips i gledam debele. Vrh mog dana
ŠG u akciji. Tako sam umorna od ponavljanja.
Jedem čips i gledam debele. Vrh mog dana
Debele ne gledam. Malo mi je to postalo teško za želudac. Ali sam zato iskoristila priliku i opeglala valjda 15 kg veša. Jel vi još peglate dječje stvari?
Ja se pogubila u opisima 😂
Mogu reći da sam Krino, ispalo je, dobro zamislila, a nekako sam Nenu zamislila kao nižu, kovrčavu, čak i naočale u mom filmu 🤦♀️ (sigurno dijelom i zbog postova)
I ja sam se pogubila. Sad ste mi pomutili i moje slike u glavi i više ne znam tko je tko 😯😯😯🤯🤣
I ja sam Nenu zamislila slično, sitnu i kovrčavu. Ali bez naočala 🤓
Shell ajde mene
Ti si definitivno plavuša! Ili bar svijetlo smeđa😁 i to duge kose. Visoka,mršava?🤷
Jedino visoka, donekle mrsava ostalo nista od navedenog
Ipak neću na lomaču znači 😁😁😁😁
Visoka 180, tamno smeđa kratka kosa, bas kontra svega
Shell ajde mene
Ti si definitivno plavuša! Ili bar svijetlo smeđa😁 i to duge kose. Visoka,mršava?🤷
Jedino visoka, donekle mrsava ostalo nista od navedenog
Ipak neću na lomaču znači 😁😁😁😁
Visoka 180, tamno smeđa kratka kosa, bas kontra svega
Wow, baš si visoka. De ti razmisli o bojanju u plavo 🤣
ja ne peglam ništa. čak necu vise ni košulje onom supku. danas mi je digo tlak. donio mi samo klopu i otišao nešto odraditi za sutra.
bas je zabavno ovo naše pogađanje, bar sad znam otprilike kako izgledate 😁
i ja bi se nasla cure s vama 💕
Meni slobodno jos dodajte naocale 👓.
Ja ves ni prije nisam peglala. Prala sam ovo sto ide direkt na kozu na 95 i mislim da je to dosta. Kad se robica lijepo slozi nije zguzvana. Neke stvari i da hoces ne mozes ubiti sve bakterije. Npr dekice nit mozes prat na 95 nit mozes peglat, a ima jos toga.
Sortiraj odgovore
Najstariji