Moju izgleda baš napali zubići. Pola donje čeljusti joj se bijeli. Gladna, stavim ju na sisu, a ono dreka ko da ju sto vragova goni. Dala joj homeopatske kuglice i namazala anaftinom i onda se fino najela.
Hahahhahaaa i ja dajem homeoptske kuglice kamilice. Koliko joj ti das?
Dajem joj po 6, po potrebi, kad se dogodi ovakva situacija.
Jel ti ide sportski dio u nulti položaj?
Mi smo pak iz perioda nespavanja dosli u period prespavanja. Danas po danu je odspavao 5h u dve runde. Sve vani na hladnoci u kolicima. Ne znam je li do zime, kise ili tog sportskog dijela koji sam vec sad namontirala, ali probudio se u 15 do 7. Sad opet trlja oci i lezi u kidacu u mraku i razgovara sam sa sobom. Mi gledamo tv. Meni je to nakon ne znam ni sama koliko tjedana prvi put da gledam vijesti. Iz krajnosti u krajnost ovaj mali. Ali neka on samo spava. Meni je to draze nego da se 20x svaku joc dignem… Koma.
P.s. Sportski dio je kao od 6mj, ali ja kad njemu obucem sve debelo, on ne moze ruke spustit u kosari i popizdi. Vidim da mu se spava, ali nikako se ne moze namjestit. Jos je po duzini u milimetar tako da ni kapu ne mogu stavit. Jel ima koja mama da je isto uranila s tim sportskim dijelom kolica?
Jaaaaa.do drugog mjeseca kosara mi je bila sve spavali setali sve u njoj... A valjda je postao svjestan okoline to je bila deracina kad bi isao u setnju u kosari.. I vise mu je postala knap. Cim sam mu namontirala sportski dio sve super.. Sad zna cim se ide u setnju samo namjesti glavu na jednu ili na drugu stranu i zaspe
Mi smo pak iz perioda nespavanja dosli u period prespavanja. Danas po danu je odspavao 5h u dve runde. Sve vani na hladnoci u kolicima. Ne znam je li do zime, kise ili tog sportskog dijela koji sam vec sad namontirala, ali probudio se u 15 do 7. Sad opet trlja oci i lezi u kidacu u mraku i razgovara sam sa sobom. Mi gledamo tv. Meni je to nakon ne znam ni sama koliko tjedana prvi put da gledam vijesti. Iz krajnosti u krajnost ovaj mali. Ali neka on samo spava. Meni je to draze nego da se 20x svaku joc dignem… Koma.
P.s. Sportski dio je kao od 6mj, ali ja kad njemu obucem sve debelo, on ne moze ruke spustit u kosari i popizdi. Vidim da mu se spava, ali nikako se ne moze namjestit. Jos je po duzini u milimetar tako da ni kapu ne mogu stavit. Jel ima koja mama da je isto uranila s tim sportskim dijelom kolica?
Nama je na ultrazvuku kukova sa oko 3,5 mj dr koja ga je pregledala rekla da možemo sportski dio kolica na 45°
On ne voli kolica, košara mu je premala odavno i samo je vrištao u njoj, par puta se vozio u jaju u dućanu kad bi spavao i koji put po kvartu i to je to, mi se šetamo u nosiljci...
Potajno se nadam da će mu možda biti ok kad montiramo taj sportski dio🤦♀️
mi doma koristimo kišobran kolica. u nultom položaju za uspavljivanje. fino ispod stavim dekicu, ravno mu a fino mekano i super lagano za koristiti. mi koristimo jaje, za šetnju po vani a i kao sjedalica za auto tako da ne vučem još sad sve duplo, iako mislim da bi moj sad već bez problema mogao u taj sportski dio ali se još ne buni pa nastavljam ovako.
Ja planiram sutra po te homeopatske kuglice, koliko ih ima u kutiji? Kak se doziraju? Ima vise vrsta? Pisite 😊
Mi smo jos u kosari al ni ne vozamo se bas puno, al je bome dobro napunio kosaru pa ako budem u 12 il prvom mj morala nekud s kolicima morat cemo u sportski dio koji ne ide u totalno lezeci... Pa nisam pametna, a i u cemu cete ih preko zime hozat u kolicima? Skafander ili onak plisano debelo kao medo? 😁 imam i navlaku za noge za sportaki dio al nisam pametna sta mu obuc?
Jesam ja jedina koja još nije dobila mengu? Mislim, bolje mi je bez nje... 👌
Svi nešto o spavanju, pa eto, sinoć je sat i pol pričala sama sa sobom u mraku, ja je ignoriram i onda se samo namontira na cicu i zaspe 😂. I da, netko je pisao ono iz krajnosti u krajnost, sasvim točno! Ako ne spava danju i noc bude koma, kad spava dobro danju, spava i noću...
Krenula joj je neka faza vrištanja, ne plač nego iz zabave 😂 samo odjednom vrisne, userem se od straha 🙈.
Kolica... malo mi bude u kolicima, ali ako bude onda je to zasad jos u jajetu. Kosaru sam davno makla a sportski dio mi je nezgodan za sad. Jednostavnije mi je ako nekud idemo, pa kad mi zaspi u autu izvuci je skupa s jajetom i prikvaciti na kolica, nego vaditi iz sjedalice... za sad 😁
Ja koristim Osanit kuglice, kupljene u Njemačkoj, kažu svi da ovdje nema. Jako su sitne, sad koliko ih točno ima ne znam, uglavnom dosta ih je. Stavljam 6 ispod jezika, mogu se davati čini mi se 5 puta dnevno, ali ja sam joj do sada dala samo par puta.
Mi smo joj baš danas kupili jaknicu i skafander. Jaknica mi je zgodna za situacije od kuće do auta, a skafander za duže boravke vani. Mi još koristimo košaru i jaje, ovisi o situaciji. Mislim da ću kada dođe vrijeme da može sjediti, preći odmah na kišobran kolica, tamo da sportski dio vjerovatno neću ni koristiti.
Neno, nisi jedina 😁🙋
Nisam ni ja jos dobila mengu, al ja sam rodila skoro dva mjeseca poslije tebe pa mislim da jos ne mogu komentirati 😅.
Mi imamo cvrsca kvazi kisobran kolica koja idu u 0. polozaj. Jucer smo ju nosili u medo odjelcu i super joj je bilo. Kad bude jos hladnije cemo skafander.
Moja cura je danas totalno pospana. Ne znam jel se po danu nije lijepo naspavala jer su muz i sogor lupali nesto i busili ili do cega je. Sad navecer premorena, ne zna sto bi, plakala na sisi, htjela ju uspavati pa place, igramo se, par minuta ok pa plakala, nosam ju, ni jed a poza nije bila ok. Na kraju zaspala i sad eto spava sat vremena.
Moju izgleda baš napali zubići. Pola donje čeljusti joj se bijeli. Gladna, stavim ju na sisu, a ono dreka ko da ju sto vragova goni. Dala joj homeopatske kuglice i namazala anaftinom i onda se fino najela.
Hahahhahaaa i ja dajem homeoptske kuglice kamilice. Koliko joj ti das?
Dajem joj po 6, po potrebi, kad se dogodi ovakva situacija.
Jel ti ide sportski dio u nulti položaj?
Ide skroz dolje.
Sortiraj odgovore
Najstariji