I meni se cini da nas je taj sat dodatno zeznio... I ovako je uvijek neki cirkus al to sa satom nas je zeznilo...
Ja se citav dan borim s njom. Vec do 12 me umorila skroz, a onda nakon 2 pa sve do sad me malo po malo cijedi. Nemam snage ni sama sa sobom bit, jos kad mi se poklopi da je ona ovako grintava citav dan..😫
Nama se jos danas za babinje najavili reko sorry nemam snage dodite neki drugi dan, vidim da im nije bas pravo... Kao doci cemo oko 6 😂 imam malog nabdrndanog za kojeg se nadam da ce nakon kupanja u pola 8, klope oko 8 ic spavat da se i ja okupam a ne da sjedim jos.... 😂😂😂😂 uzas 😂
Moju izgleda baš napali zubići. Pola donje čeljusti joj se bijeli. Gladna, stavim ju na sisu, a ono dreka ko da ju sto vragova goni. Dala joj homeopatske kuglice i namazala anaftinom i onda se fino najela.
Moja zaspala nedugo nakon ove poruke, oko 17.15 i spava jos uvijek. Izgleda da ce joj to bit nocno spavanje. Sto bi otprilike znacilo da ce nam od 4 ujutro pocet dan😅😅
Ja si odmah u svojoj glavi izvrtim 100 pitanja i kombinacija, pa je li takva jer ju nesto boli, pa cjepili smo se prije koji dan je li radi toga, je li je li..
Sry, znam da pisem gluposti i da je danas vjerojatno samo takav dan, ali kad se o njoj radi bas sam nekad panicar i sve me brine pa mi na pamet padaju gluposti😔
Moju izgleda baš napali zubići. Pola donje čeljusti joj se bijeli. Gladna, stavim ju na sisu, a ono dreka ko da ju sto vragova goni. Dala joj homeopatske kuglice i namazala anaftinom i onda se fino najela.
Hahahhahaaa i ja dajem homeoptske kuglice kamilice. Koliko joj ti das?
Moja zaspala nedugo nakon ove poruke, oko 17.15 i spava jos uvijek. Izgleda da ce joj to bit nocno spavanje. Sto bi otprilike znacilo da ce nam od 4 ujutro pocet dan😅😅
Ja si odmah u svojoj glavi izvrtim 100 pitanja i kombinacija, pa je li takva jer ju nesto boli, pa cjepili smo se prije koji dan je li radi toga, je li je li..
Sry, znam da pisem gluposti i da je danas vjerojatno samo takav dan, ali kad se o njoj radi bas sam nekad panicar i sve me brine pa mi na pamet padaju gluposti😔
Mino drzi se! Danas je valjda samo neki tezi dan. Dok jede i ne dere se bez pauze, sve je dobro 😉
Mi smo pak iz perioda nespavanja dosli u period prespavanja. Danas po danu je odspavao 5h u dve runde. Sve vani na hladnoci u kolicima. Ne znam je li do zime, kise ili tog sportskog dijela koji sam vec sad namontirala, ali probudio se u 15 do 7. Sad opet trlja oci i lezi u kidacu u mraku i razgovara sam sa sobom. Mi gledamo tv. Meni je to nakon ne znam ni sama koliko tjedana prvi put da gledam vijesti. Iz krajnosti u krajnost ovaj mali. Ali neka on samo spava. Meni je to draze nego da se 20x svaku joc dignem... Koma.
P.s. Sportski dio je kao od 6mj, ali ja kad njemu obucem sve debelo, on ne moze ruke spustit u kosari i popizdi. Vidim da mu se spava, ali nikako se ne moze namjestit. Jos je po duzini u milimetar tako da ni kapu ne mogu stavit. Jel ima koja mama da je isto uranila s tim sportskim dijelom kolica?
Hahahhahaaa i ja dajem homeoptske kuglice kamilice. Koliko joj ti das?
Dajem joj po 6, po potrebi, kad se dogodi ovakva situacija.
Jel ti ide sportski dio u nulti položaj?
Mi smo pak iz perioda nespavanja dosli u period prespavanja. Danas po danu je odspavao 5h u dve runde. Sve vani na hladnoci u kolicima. Ne znam je li do zime, kise ili tog sportskog dijela koji sam vec sad namontirala, ali probudio se u 15 do 7. Sad opet trlja oci i lezi u kidacu u mraku i razgovara sam sa sobom. Mi gledamo tv. Meni je to nakon ne znam ni sama koliko tjedana prvi put da gledam vijesti. Iz krajnosti u krajnost ovaj mali. Ali neka on samo spava. Meni je to draze nego da se 20x svaku joc dignem… Koma.
P.s. Sportski dio je kao od 6mj, ali ja kad njemu obucem sve debelo, on ne moze ruke spustit u kosari i popizdi. Vidim da mu se spava, ali nikako se ne moze namjestit. Jos je po duzini u milimetar tako da ni kapu ne mogu stavit. Jel ima koja mama da je isto uranila s tim sportskim dijelom kolica?
Jaaaaa.do drugog mjeseca kosara mi je bila sve spavali setali sve u njoj... A valjda je postao svjestan okoline to je bila deracina kad bi isao u setnju u kosari.. I vise mu je postala knap. Cim sam mu namontirala sportski dio sve super.. Sad zna cim se ide u setnju samo namjesti glavu na jednu ili na drugu stranu i zaspe
Sortiraj odgovore
Najstariji