Ja nr znam jeli ova promjena sata, vremena ili sta već 🤷♀️ i moj se sinoc budio nekoliko puta sto je cudno za njega, kenjkav.. Bas sam se prepala bila da mj nije nesto 🥴😣 zaspao oko 8 budio se oko 9 pa oko 10 i onda u 1..dala mu jesti.zaspao oko 2 probudio se u 7 ipo.. Na krajj sam ga stavila kod nas u krevet jer se non stop nesto komešao i to ga je budilo.. Kao da se nije mogao namjestiti 🤷♀️ cim sam ga stavila između nas prvo se okrenup prema meni dirao me i stiskao kao da se uvjeri da sam tu a tako i muza isto.. Mozda sanja nesto? Jel moguce da sad vec ruzno sanjaju?
mi zaspali oko 22, buđenje u 2 i nastavili do 7:30. a ja se koza budila sto puta i cekam njega, cice ko kamen i još uvijek, sad nikako da to izvuče. on danas bas nebi sisao. ja imam mengu, negdje aam pročitala ili čula da kad mamasita ima mengu da beba neće bas sisati. imate vi cure takvih problema?moj dečko sisa jako dugo pred spavanje navečer, po danu on to sredi u 5 min, istina je da su s vremenom puno brzi i spretniji, a i mlijeko im se prilagođava. ja jedem sve, bas kao i nena, varivo, slatko, koju voćku i jednu kavu na dan. tu i tamo znam i kolu popiti, obožavam kolu 🤣🤣
mali je mokar do pupka koliko slini. jedva cekam da zub izbije, a znam onda kreće dalje.
mala mi je ozdravila, a sad on krenuo s balavim nosićem, to jednostavno ide u krug 🥴
mi smo prvi mjesec dobili 1,5 kg drugi čini mi se 1 kg a onda po 800 gr. normalno da kasnije dobivaju sve manje. sve je to ok dok su sretni,pričljivi i puni snage za zajevavati. danas je odspavao tri put po 20 min. u kolicima naravno
I meni se cini da nas je taj sat dodatno zeznio... I ovako je uvijek neki cirkus al to sa satom nas je zeznilo...
Ja se citav dan borim s njom. Vec do 12 me umorila skroz, a onda nakon 2 pa sve do sad me malo po malo cijedi. Nemam snage ni sama sa sobom bit, jos kad mi se poklopi da je ona ovako grintava citav dan..😫
Nama se jos danas za babinje najavili reko sorry nemam snage dodite neki drugi dan, vidim da im nije bas pravo... Kao doci cemo oko 6 😂 imam malog nabdrndanog za kojeg se nadam da ce nakon kupanja u pola 8, klope oko 8 ic spavat da se i ja okupam a ne da sjedim jos.... 😂😂😂😂 uzas 😂
Moju izgleda baš napali zubići. Pola donje čeljusti joj se bijeli. Gladna, stavim ju na sisu, a ono dreka ko da ju sto vragova goni. Dala joj homeopatske kuglice i namazala anaftinom i onda se fino najela.
Moja zaspala nedugo nakon ove poruke, oko 17.15 i spava jos uvijek. Izgleda da ce joj to bit nocno spavanje. Sto bi otprilike znacilo da ce nam od 4 ujutro pocet dan😅😅
Ja si odmah u svojoj glavi izvrtim 100 pitanja i kombinacija, pa je li takva jer ju nesto boli, pa cjepili smo se prije koji dan je li radi toga, je li je li..
Sry, znam da pisem gluposti i da je danas vjerojatno samo takav dan, ali kad se o njoj radi bas sam nekad panicar i sve me brine pa mi na pamet padaju gluposti😔
Moju izgleda baš napali zubići. Pola donje čeljusti joj se bijeli. Gladna, stavim ju na sisu, a ono dreka ko da ju sto vragova goni. Dala joj homeopatske kuglice i namazala anaftinom i onda se fino najela.
Hahahhahaaa i ja dajem homeoptske kuglice kamilice. Koliko joj ti das?
Moja zaspala nedugo nakon ove poruke, oko 17.15 i spava jos uvijek. Izgleda da ce joj to bit nocno spavanje. Sto bi otprilike znacilo da ce nam od 4 ujutro pocet dan😅😅
Ja si odmah u svojoj glavi izvrtim 100 pitanja i kombinacija, pa je li takva jer ju nesto boli, pa cjepili smo se prije koji dan je li radi toga, je li je li..
Sry, znam da pisem gluposti i da je danas vjerojatno samo takav dan, ali kad se o njoj radi bas sam nekad panicar i sve me brine pa mi na pamet padaju gluposti😔
Mino drzi se! Danas je valjda samo neki tezi dan. Dok jede i ne dere se bez pauze, sve je dobro 😉
Mi smo pak iz perioda nespavanja dosli u period prespavanja. Danas po danu je odspavao 5h u dve runde. Sve vani na hladnoci u kolicima. Ne znam je li do zime, kise ili tog sportskog dijela koji sam vec sad namontirala, ali probudio se u 15 do 7. Sad opet trlja oci i lezi u kidacu u mraku i razgovara sam sa sobom. Mi gledamo tv. Meni je to nakon ne znam ni sama koliko tjedana prvi put da gledam vijesti. Iz krajnosti u krajnost ovaj mali. Ali neka on samo spava. Meni je to draze nego da se 20x svaku joc dignem... Koma.
P.s. Sportski dio je kao od 6mj, ali ja kad njemu obucem sve debelo, on ne moze ruke spustit u kosari i popizdi. Vidim da mu se spava, ali nikako se ne moze namjestit. Jos je po duzini u milimetar tako da ni kapu ne mogu stavit. Jel ima koja mama da je isto uranila s tim sportskim dijelom kolica?
Sortiraj odgovore
Najstariji