I moja je u trećem mjesecu dobila najmanje. Prvi cca 1500, drugi 1300, a sad treći oko 900. I mene to muči, koliko je dovoljno, koliko je ok. Isto tako već par tjedana dosta manje jede, tj podoji su dosta kraći. Povuče par puta i smije se, priča. Ne znam, možda joj sad ne treba toliko, a ja stalno nudim 🤷 nekad se i naljuti. Inače je jako vesela, dobro napreduje, ne vidim nikakvih naznaka da nešto nije ok
Mislim da je tih 200 grama u tj dana skroz ok. Navodno s vremenom sve manje dobivaju na težini. Gledam te tablice na internetu i po svemu mi se čini da je to ok, ali eto, mi smo valjda navikle da dobivaju više.
Treci i cetvrti mjesec zajedno mi je dobila kilu. Dr nam htjela uvaliti rizine pahuljice ali kao ok joj je tezina, kaze, mogla je malo vise dobiti al ok. 💪
Nekako mislim ako je beba dobre volje, sama trazi jesti, spava igra se i opcenito izgleda zadovoljno, znaci da je sve uredu...
A bas idemo iz krajnosti u krajnost...
Bilo je dana kad je jela toliko da je sve povracala jer joj je bilo previse... Nekad visi stalno na sisi, nekad jako malo... Znala je kakati svaki dan 5x i to strasno puno, sad kaka jednom tj i to onako, ne previse... Ima dana kad nista ne spava i izludjuje me, a ima dana kad prespava cijeli dan... Za sve situacije su mi upitnici nad glavom i nemam pojima jel to normalno ili nije... Nekad jedva cekam da malo naraste, da moze reci sta joj treba i sta ju muci jer ova nagadjanja su komaa...
Baš sam htjela pitati jel se vama skratilo vrijeme hranjenja? Mi smo znali po sat vremena jesti, sada uglavnom u prvih max 10min konkretno jede, onda zaćori i jede u nekom polusnu 😊 dok nekad jede na rate, uzme onda me gleda i smije se, pa opet malo uzme i tako dok mu valjda ne dosadi 😂
Baš sam htjela pitati jel se vama skratilo vrijeme hranjenja? Mi smo znali po sat vremena jesti, sada uglavnom u prvih max 10min konkretno jede, onda zaćori i jede u nekom polusnu 😊 dok nekad jede na rate, uzme onda me gleda i smije se, pa opet malo uzme i tako dok mu valjda ne dosadi 😂
Isto tako i kod nas. Nekad mi se činilo da sisa po cijeli dan, a sad često "povuče" par puta, i onda se krene smijat i pričat sve u šesnaest. Ma mi nikad zadovoljne, ni kad sisaju puno, ni kad sisaju slabo 🙈
Mi smo danas super spavali, iako smo u novom okruzenju, prvi puta kod bake. Malo je kenjckala navecer jer joj je svaki zvuk bio novi i drugaciji pa ju je iritiralo, al je od 11 do 8 odspavala s jed im hranjenjem u 3, i evo sad opet spava. Sto se podoja tice, i moja je skratila totalno. Od pocetnih pola sata do 45min na 10-15 min. Al pelene punije neg prije pa sam ja do sad mislila da ona bolje povuce i brze se najede. Sad ste me malo zabrinule da mozda ipak ne jede tak dobro. Negdje sam citala da bebe nakon nekog vremena ispraksaju vjestinu sisanja i da se zato brze najedu. Al et, tko zna sto je stvarno na stvari. Ja svoju jos nutkam kad se najede, al ona ili ispusta sisu 100 put ili krene plakat jer ne zeli vise i ide joj na zivce sto joj i dalje nudim. Onda uvalim dudu i dobro je.
Mmamma, tocno te kuzim sto mislis, i ja se isto tak osjecam. Al sam odlucila ne brinut. Dok je ona sretna i vesela i ima cak i vise od 6-7 popisanih pelena na dan nema razloga za zabrinutost.
Ja jedva dočekala da je mogu u 10 minuta nahraniti. To mi je super. Ja sad imam novi problem. Ona se budi 100 puta u noći i više pita sisa i to baš aktivno i vec tjedan dana se budi sva ispišana, ono do vrata. Stavljam joj pampers premium po noći. Danas ću probati zeleni pampers jer mi je to s malcem jedino držalo noć. Baš sam ljuta jer sam nakupovala dost pelena 🤣
Ja jedva dočekala da je mogu u 10 minuta nahraniti. To mi je super. Ja sad imam novi problem. Ona se budi 100 puta u noći i više pita sisa i to baš aktivno i vec tjedan dana se budi sva ispišana, ono do vrata. Stavljam joj pampers premium po noći. Danas ću probati zeleni pampers jer mi je to s malcem jedino držalo noć. Baš sam ljuta jer sam nakupovala dost pelena 🤣
Sretno. Moj se budio po 20ak puta svaku noc i to 6 tjedana. Nisam mu davala jesti nego 1x, ali mebi je to lakse kad je na bocu pa znam da nakon 1,5h nije gladan. Sad spava po noci, spava po danu. Jucer 3x30min po danu, danas skoro 3h u kolicima do sada. Namontirala sam sportski dio, ubacila ga u vrecu, ja kapuljacu i kisnem, a on spava. Jedina lujka na jarunu u krug svaki dan. Amen!
Nama je danas uzasan dan, mali nadrndan, zeli caj ne zeli bocicu... Kontam da su zubi, svako kmecke, place... Razbolit cu se na zivce, ne spavamo jidta danas mozda 15 min od ujutro.. Ili ali
Sortiraj odgovore
Najstariji