Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mino19
    02. Studeni 2019. 06:13

Dobro jutro svima.
    Ja ne mogu rec da nesto posebno pazim na hranu, jedem kao i prije. Svaki dan je kuhano, a sad, da bi tu moglo bit vise variva i takvih zdravih stvari moglo bi, ali nije sad ni da se prezderavam sa pizzama, mcdonaldsom i slicnim stvarima. Zelja za slatkim mi je oooogromna, nisam ga jela godinama, ali sad vise nisam karakter😅
    I morala sam skroz izbacit gaziranu vodu i pivu koje sam voljela nekad popit. Ona mi od toga ima strasne probleme s probavom, od hrane nisam primjetila da joj ista smeta.
    Nocas se opet budila x puta, muz lud, neispavan i iscrpljen otisao na posao..
    A ja se s druge strane vec nekih mjesec dana skoro borim sa strahovitim bolovima u ledima. Po noci se jedva okrecem u krevetu, bol je tolika da mi izbija zrak iz pluca. Nije mi tako jaka kad se izdojim ujutro (prestala sam se po noci izdajat) pa si mislim da je mozda i do toga sto mi sise budu kao kamen, prepune, a pitam se je li moguce da se to meni sad javljaju posljedice epiduralne..?
    Morat cu prvom prilikom na masazu, a vjezbe ne bi bile na odmet, ali ne, ja sam talva ljenguza da jebto prestrasno, iako znam koliko mi je to potrebno za vlastito zdravlje😫

Tiha
    02. Studeni 2019. 06:52

Jutro svima! Mi smo isto imali x buđenja noćas, malca sam ostavila u krevetu, a ja idem peglat i pripremat nas jer cijeli dan nećemo bit doma. Mino, i ja se spremam vježbat ima već mjesec dana, a znam da ću na kraju kod fizioterapeutice, izvlači me svaki put kad ovak zagusti. Što se tiče hrane, užasno. Jedem sve što mi je pod rukom, a imam muža koji može pojest gomile pa kad kuham varivo nakon pol sata bi on opet jeo.. Žene, želim vam svima lijepi dan, a Krino nadam se da si i noćas spavala

02. Studeni 2019. 08:10

Jutro svima ☕
    I mi smo imali dosta buđenja ali sam nekako naspavana🤱

• Nikki
    02. Studeni 2019. 09:00

Jutro,
    mi smo ok spavali, konačno jutros kakao, sad evo ga leži u gym-u.
    Što se tiče hrane, jedem kao i prije, smeta mu gazirano pa to izbjegavam, ostalo je mislim ok. Sva sreća jer slatko definitvno jedem više nego prije!  Tiha, i moj bi nakon variva još nešto jer - nije to to 😂

02. Studeni 2019. 09:10

Jutro... I mi se budili svako malo ovu noc... 
    Koliko su vase bebe dobile na kilazi u trecem i cetvrtom mj? Prva dva mj mi je dobila oko kilu svaki mj, u trecem 600g, a sad imamo jos 3tj do cetiri mj i dobila je nekih 200g do sad i sad stoji na tome.. jel to malo? Koliko moze dobiti u 3tj? 
    Nekako mi se cini da u zadnje vrijeme bas ne bi jela, sve drugo joj je zanimljivije... Nije zivcana, ne place, djeluje sretno... Nudim joj i dalje svako malo, tipa svakih sat i pol, ali ne zeli uvijek... Danas ujutro se probudila i samo nesto brljavi, igra se i sva je sretna, a pojela je nesto malo... 
    Ako nece jesti, nece biti mlijeka, to me brine 😣

02. Studeni 2019. 09:30

I moja je u trećem mjesecu dobila najmanje. Prvi cca 1500, drugi 1300, a sad treći oko 900. I mene to muči, koliko je dovoljno, koliko je ok. Isto tako već par tjedana dosta manje jede, tj podoji su dosta kraći. Povuče par puta i smije se, priča. Ne znam, možda joj sad ne treba toliko, a ja stalno nudim 🤷 nekad se i naljuti. Inače je jako vesela, dobro napreduje, ne vidim nikakvih naznaka da nešto nije ok

02. Studeni 2019. 09:32

Mislim da je tih 200 grama u tj dana skroz ok. Navodno s vremenom sve manje dobivaju na težini. Gledam te tablice na internetu i po svemu mi se čini da je to ok, ali eto, mi smo valjda navikle da dobivaju više.

nena1986
    02. Studeni 2019. 09:51

Treci i cetvrti mjesec zajedno mi je dobila kilu. Dr nam htjela uvaliti rizine pahuljice ali kao ok joj je tezina, kaze, mogla je malo vise dobiti al ok. 💪
    Nekako mislim ako je beba dobre volje, sama trazi jesti, spava igra se i opcenito izgleda zadovoljno, znaci da je sve uredu... 

02. Studeni 2019. 10:04

A bas idemo iz krajnosti u krajnost... 
    Bilo je dana kad je jela toliko da je sve povracala jer joj je bilo previse... Nekad visi stalno na sisi, nekad jako malo... Znala je kakati svaki dan 5x i to strasno puno, sad kaka jednom tj i to onako, ne previse... Ima dana kad nista ne spava i izludjuje me, a ima dana kad prespava cijeli dan... Za sve situacije su mi upitnici nad glavom i nemam pojima jel to normalno ili nije... Nekad jedva cekam da malo naraste, da moze reci sta joj treba i sta ju muci jer ova nagadjanja su komaa... 

• Nikki
    02. Studeni 2019. 10:47

Baš sam htjela pitati jel se vama skratilo vrijeme hranjenja? Mi smo znali po sat vremena jesti, sada uglavnom u prvih max 10min konkretno jede, onda zaćori i jede u nekom polusnu 😊 dok nekad jede na rate, uzme onda me gleda i smije se, pa opet malo uzme i tako dok mu valjda ne dosadi 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.