Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    01. Studeni 2019. 19:12

kzeli

Doris3101

Na adaptiranom je. I tako nakon svakog hranjenja. Koristim i bio gaiu i espumisan i isto mu je. Valjda onda treba cekat da prodje i to. 😥

Grčevi, držite se i nedajte se… Proci ce, 2 mj smo se patili…

Definitivno grcevi. Mi smo masirali trbuh prilikom svakog presvlacenja pelene. Ja sam ga drzala na koljenima. Skupis koljena i njega polegnes na ledja. Onda malo drndas i to ih umiri i zaspu. Nakon 3,5mj proslo samo. Nema tu lijeka, damo vrijeme. Bar ne za nas. Netko je spominjao nekakav sirup...

nena1986
    01. Studeni 2019. 19:56

shell

Ja imam dane kad mi se baš jede, a opet i dane kad mi je slabiji apetit. Ali mi se često traži slatko što prije nikad nije.
    Pazite li šta jedete vi koje dojite? Mislim, da bude kuhano, da je raznoliko?

Baš i ne, trudim se cesto kuhati variva, svaki drugi dan nam je ili kakvo varivo ili juha. Cesto u kombinaciji sa kakvom pitom, gibanicom, kljukušom ili slično... volimo seosku hranu 😁... dorucak i vecera sta se stigne... ali ne pazim, jedino popijem jednu kavu (znala sam i vise prije trudnoce). I prisilim se pojesti barem dvije vockice u danu... A jedem apsolutno sve, od prvog dana tako

kzeli
    01. Studeni 2019. 20:58

Apsolutno nista nam nije pomoglo kod grceva,  kmeckao je cijeli dan a urlao od 18:30-18-45 do 20:30-21:00 doslovno svali dan...  Mislim da ga je muz istinski zavolio tek bakon grceva je siroti dode doma u 16:00 a ovaj vec urla...  Kupali ga oko pola 5 popodne jer nismo mogli navecer poslije toga se znao samo srusit inspavat i 2 klopanja koja je imao do jutra su bila mucna...  Znao je jest oko 4-5 ujutro i urlat ro 6-7 onda pa spavat pola sata i tako..   Uzas..   I onda se prorijedilo svaki drugi dan i samo nestalo al su nam poceli grcevi vec 5-6 dan... Strpljenja puno i drzite se...  Nema pomoci,  na pocetku places s njima a poslije naviknes...  Davali espumidan u svakoj bocici,  bio gaia svaki dan,  sve smo rpobali,  masirali,  grijali stomak,  apsolutno nista nije pomoglo postalo lakse tek kad smo se navikli.... 

kzeli
    01. Studeni 2019. 20:58

Toliko sam nepismena opet mi je muz neku glupu tipkovnicu instalirao na mobu 😂

Bebamala
    01. Studeni 2019. 22:20

shell

Ja imam dane kad mi se baš jede, a opet i dane kad mi je slabiji apetit. Ali mi se često traži slatko što prije nikad nije.
    Pazite li šta jedete vi koje dojite? Mislim, da bude kuhano, da je raznoliko?

Ajme ja sam danas kao rupa bez dna, pojedem, najedem se i za pet minuta opet gladna, sve me strah da cu uz dojenje bit kao slonica 🤣🤣🤣 primjetila sam da mi je apetit sve bolji,i bolji ahahha... 
    I isto, non stop sam na slatkom!!! 

• Mino19
    02. Studeni 2019. 06:13

Dobro jutro svima.
    Ja ne mogu rec da nesto posebno pazim na hranu, jedem kao i prije. Svaki dan je kuhano, a sad, da bi tu moglo bit vise variva i takvih zdravih stvari moglo bi, ali nije sad ni da se prezderavam sa pizzama, mcdonaldsom i slicnim stvarima. Zelja za slatkim mi je oooogromna, nisam ga jela godinama, ali sad vise nisam karakter😅
    I morala sam skroz izbacit gaziranu vodu i pivu koje sam voljela nekad popit. Ona mi od toga ima strasne probleme s probavom, od hrane nisam primjetila da joj ista smeta.
    Nocas se opet budila x puta, muz lud, neispavan i iscrpljen otisao na posao..
    A ja se s druge strane vec nekih mjesec dana skoro borim sa strahovitim bolovima u ledima. Po noci se jedva okrecem u krevetu, bol je tolika da mi izbija zrak iz pluca. Nije mi tako jaka kad se izdojim ujutro (prestala sam se po noci izdajat) pa si mislim da je mozda i do toga sto mi sise budu kao kamen, prepune, a pitam se je li moguce da se to meni sad javljaju posljedice epiduralne..?
    Morat cu prvom prilikom na masazu, a vjezbe ne bi bile na odmet, ali ne, ja sam talva ljenguza da jebto prestrasno, iako znam koliko mi je to potrebno za vlastito zdravlje😫

Tiha
    02. Studeni 2019. 06:52

Jutro svima! Mi smo isto imali x buđenja noćas, malca sam ostavila u krevetu, a ja idem peglat i pripremat nas jer cijeli dan nećemo bit doma. Mino, i ja se spremam vježbat ima već mjesec dana, a znam da ću na kraju kod fizioterapeutice, izvlači me svaki put kad ovak zagusti. Što se tiče hrane, užasno. Jedem sve što mi je pod rukom, a imam muža koji može pojest gomile pa kad kuham varivo nakon pol sata bi on opet jeo.. Žene, želim vam svima lijepi dan, a Krino nadam se da si i noćas spavala

02. Studeni 2019. 08:10

Jutro svima ☕
    I mi smo imali dosta buđenja ali sam nekako naspavana🤱

• Nikki
    02. Studeni 2019. 09:00

Jutro,
    mi smo ok spavali, konačno jutros kakao, sad evo ga leži u gym-u.
    Što se tiče hrane, jedem kao i prije, smeta mu gazirano pa to izbjegavam, ostalo je mislim ok. Sva sreća jer slatko definitvno jedem više nego prije!  Tiha, i moj bi nakon variva još nešto jer - nije to to 😂

02. Studeni 2019. 09:10

Jutro... I mi se budili svako malo ovu noc... 
    Koliko su vase bebe dobile na kilazi u trecem i cetvrtom mj? Prva dva mj mi je dobila oko kilu svaki mj, u trecem 600g, a sad imamo jos 3tj do cetiri mj i dobila je nekih 200g do sad i sad stoji na tome.. jel to malo? Koliko moze dobiti u 3tj? 
    Nekako mi se cini da u zadnje vrijeme bas ne bi jela, sve drugo joj je zanimljivije... Nije zivcana, ne place, djeluje sretno... Nudim joj i dalje svako malo, tipa svakih sat i pol, ali ne zeli uvijek... Danas ujutro se probudila i samo nesto brljavi, igra se i sva je sretna, a pojela je nesto malo... 
    Ako nece jesti, nece biti mlijeka, to me brine 😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.