Krino, napokon prospavana noc, osjecas li kako ce sjekire padat?😁😁😁
Neka tako i ostane🤞
Pokrijem oči kad prolazim pokraj moje hrpe za peglanje 🙈....
Krino, 👍👍👍 za spavanje! Dao bog da potraje!
Moja danas visi na cici od jutra, imamo pauze od max pola sata i to je to 😌...
Pokrijem oči kad prolazim pokraj moje hrpe za peglanje 🙈….
Krino, 👍👍👍 za spavanje! Dao bog da potraje!
Moja danas visi na cici od jutra, imamo pauze od max pola sata i to je to 😌…
Ja bas razmisljam jel se ti podoji smanje s vremenom, ali nekako si mislim da dok dojim na zahtjev da necu gledat taj film 🤪
Mmamma pa evo nama kako koji dan... ali barem jednom u tjednu ima dan kad mi ovako visi na cici, to će tako i biti, pomirila sam se s tim i gotovo. Nismo imali klasičnih skokova nego tako, svako malo visuljak 😂
Krino, napokon prospavana noc, osjecas li kako ce sjekire padat?😁😁😁
Neka tako i ostane🤞
Samo cekam 🤣 To nas je pocastio nocas. Tko zna kako ce ubuduce... Za 3 dana opet letimo. Opet ce se sve sje*** 🤦
Evo mi obavili kucanske poslove skoro do kraja, jos mi je ostalo 20 min posla, to ni ne racunam😁
Noc je za GS bila vesela jer se mala budila puno puta, a skroz do jutra je preuzeo on. Od veceras krecemo sa adaptiranim prije spavanja da vidimo je li mozda uzrok svemu tome moje mlijeko, odnosno da joj nije dovoljno kaloricno pa da svako malo trazi jos. Preko dana mu je svejedno, ali nocno dizanje toliko puta nas unisti. Sad spava nekih sat vremena, uvijek od podne do nekih 3 ima to neko razdoblje u kojem zaspi i potegne sat, sat i pol. Drzim fige da tako i ostane. Bila se komesala, ali sam je malo pronunala, upalila joj vrtuljak i odmah je zaspala nazad.
Bili jutros u setnji i na kavi, 2 puta zaspala i u roku minutu je probudilo vristanje djece u parku pa se bila unervozila ali uspjela je zaspat na pola sata na kraju.
Za probleme s probavom mogu rec da je nama pomoglo masiranje trbuscica, guranje nogica prema gore da se malo isprdi i espumisan. Dugo sam davala biogaiu i od nje mi se cini da je bilo samo jos gore. Ali ako ti dajes i jedno i drugo, a nijedno ne pomaze, mozda da probas s necim trecim?😕
Imala sam nocno pranje robe, skoro svu njenu robicu sam sakupljala do zadnjeg i sad se ta hrpetina susi, zauzela mi pola dnevnog i hodnik, a meni pada mrak na oci kad se sjetim da me to sutra ceka za opeglat😂
Mino, ak me beres, ja sam uvjerena da oni svi bojkotiraju spavanje. Moj nije spavao posteno od 20.9. Necu nikad zaboravit tu noc kad smo se do polnoci samo digli 10x. Mislili da je poremetio spavanje od puta. Kad ono... Ostalo tako iducih 6tj. 🤯
Ma nije ti to do mlijeka to je do beba i njihovog razvoja. Moj je bio ugojeno prase, na granici pretilosti, samo je dojio a budio se svakih 15 minuta tri mjeseca u komadu.
Evo onda odspavala 2 sata u komadu mužu na ramenu.🤣
Na adaptiranom je. I tako nakon svakog hranjenja. Koristim i bio gaiu i espumisan i isto mu je. Valjda onda treba cekat da prodje i to. 😥
Grčevi, držite se i nedajte se... Proci ce, 2 mj smo se patili...
Išla sam guglati te proklete napadaje gladi kod dojilja. Nema lijeka. Sram me razmišljati o tome koliko sam danas pojela 🙈. Samo za doručak domaći kruh i čvarke, kroasan s dzemom od malina i veeeliku krisku onog fucking francuskog kolaca od jabuka+ kava, nedo bog da je bez šećera 😈
Ja imam dane kad mi se baš jede, a opet i dane kad mi je slabiji apetit. Ali mi se često traži slatko što prije nikad nije.
Pazite li šta jedete vi koje dojite? Mislim, da bude kuhano, da je raznoliko?
Sortiraj odgovore
Najstariji