Pozdrav, da li je kojoj d vas beba imala problema sa probavom? Tipa nakon hranjenja grcenje, savijanje?
Mi eto vec 3 dan i ne znam kako mz pomoć. Imate mozda kakav savjet
Pozdrav, da li je kojoj d vas beba imala problema sa probavom? Tipa nakon hranjenja grcenje, savijanje?
Pozdrav.
Beba doji ili je na adaptiranom? Poslije svakog hranjenja je tako? Mi smo joj davali biogaiu i rekla bi da joj je malo olakšala.
Mi smo to prolazili dosta dugo.. Od svega ne znam što je pomoglo: antikolik flašica, biogaia s vitaminom d, espumisan ili je jednostavno proslo s vremenom. Probajte noguce dizat na trbušćić, nama je i to pomagalo.
Mmamma, svaku noc mini srčani dok skužim kaj se događa.. Nekako je sad lakše kad je veći, pošteno mlati rukama, a i ima svoj pokrivač pa se ne može tako lako stisnut k meni. Zato i kažem da si nisam puno pomogla s tim.. U krevetić ga ne mogu spustit od bolova u leđima, a ovako već 2 mjeseca spavam u istom položaju i ubija me to.
Moja se znala nekad grciti kad sam pojela nesto sto joj nije odgovaralo (za sad sam skuzila da su to kuhana jaja, grasak i kukuruz, ostalo za sad dobro podnosi, cak i grah za koji sam bila uvjerena da ce joj smetat), pa je to opcija ako dojis.
Na adaptiranom je. I tako nakon svakog hranjenja. Koristim i bio gaiu i espumisan i isto mu je. Valjda onda treba cekat da prodje i to. 😥
Na adaptiranom je. I tako nakon svakog hranjenja. Koristim i bio gaiu i espumisan i isto mu je. Valjda onda treba cekat da prodje i to. 😥
Masiraj trbušćić, diži mu noge, nosi na ruci s trbuhom prema dolje, stavljaj ga na trbušćić. To su stvari koje su nama pomagale
Možda nosiljka, mislim da im paše kad su stisnuti trbuščićem uz tebe i taj uspravni položaj olakšava, ja bi rekla. Moja nije imala grčeve, ali sam čula od više mama da im je pomoglo 🤷 uz ove već navedene savjete, jel, treba sve probati 😁
Krino, super za prospavanu noć, napokon jedan happy nastavk sapunice 😜 sad nek potraje što duže 🤞🤞
I mene zanima, jantarna ogrlica, to je za zube samo ili još nečem služi?
Možda nosiljka, mislim da im paše kad su stisnuti trbuščićem uz tebe i taj uspravni položaj olakšava, ja bi rekla. Moja nije imala grčeve, ali sam čula od više mama da im je pomoglo 🤷 uz ove već navedene savjete, jel, treba sve probati 😁
Krino, super za prospavanu noć, napokon jedan happy nastavk sapunice 😜 sad nek potraje što duže 🤞🤞
I mene zanima, jantarna ogrlica, to je za zube samo ili još nečem služi?
Kao olaksava tegobe uzrokovane rastom zubica. Pola kruga oko jaruna je odkricao, pola odspavao, sad opet kenjka ali je krepan pa ce valjda zaspat. Ja ima sumrak sagu u tisucu nastavaka s tim nespavanjem. Sjecam se da je pocelo 20.9. 🤦🏻♀️
Krino izdrzi 💪 moj je imao prije fazu da se budi nakon pola sata sto zaspe i onda opet uspavljivanje srecom ne traje dugo.. Par minuta... I onda je prestalo.. Sad zadnja 2,3 dana opet... Zaspe bez problema i nakon pola sata plač.. Jel to nesto sanja ili mu ne paše poza u kojoj spava 🤷♀️ uzmem ga uspavam ga opet na trbuhu svom i stavim ga na trbuh da spava i sve ok... U kolicima kad spava preko dana sve ok
Evo mi obavili kucanske poslove skoro do kraja, jos mi je ostalo 20 min posla, to ni ne racunam😁
Noc je za GS bila vesela jer se mala budila puno puta, a skroz do jutra je preuzeo on. Od veceras krecemo sa adaptiranim prije spavanja da vidimo je li mozda uzrok svemu tome moje mlijeko, odnosno da joj nije dovoljno kaloricno pa da svako malo trazi jos. Preko dana mu je svejedno, ali nocno dizanje toliko puta nas unisti. Sad spava nekih sat vremena, uvijek od podne do nekih 3 ima to neko razdoblje u kojem zaspi i potegne sat, sat i pol. Drzim fige da tako i ostane. Bila se komesala, ali sam je malo pronunala, upalila joj vrtuljak i odmah je zaspala nazad.
Bili jutros u setnji i na kavi, 2 puta zaspala i u roku minutu je probudilo vristanje djece u parku pa se bila unervozila ali uspjela je zaspat na pola sata na kraju.
Za probleme s probavom mogu rec da je nama pomoglo masiranje trbuscica, guranje nogica prema gore da se malo isprdi i espumisan. Dugo sam davala biogaiu i od nje mi se cini da je bilo samo jos gore. Ali ako ti dajes i jedno i drugo, a nijedno ne pomaze, mozda da probas s necim trecim?😕
Imala sam nocno pranje robe, skoro svu njenu robicu sam sakupljala do zadnjeg i sad se ta hrpetina susi, zauzela mi pola dnevnog i hodnik, a meni pada mrak na oci kad se sjetim da me to sutra ceka za opeglat😂
Sortiraj odgovore
Najstariji