Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    01. Studeni 2019. 06:21

Ivonne

Kzeli to je sve normalno i većina majki se tako osjeća. Posvecen si maksimalno svom djetetu i naravno da dođe i do prezasicenosti jer zaboravimo na sebe tj nemamo vremena za sebe.
    Ima dana kad bi se najradije pokrila šakom po glavi i da mi se nitko ne obrati cijeli dan.
    Imam i ja takve oko sebe - beba beba beba moja beba beba beba, kako ja ovo kako ja ono kak kaka cvijetice i prdi jednoroge. Ja se takvima cerim ko idiot i klima glavom. To ti je sve moja draga za van ponašanje, doma pije praksiten umjesto tik taka. I nikad nemoj dozvoliti sebi da te takve ubediraju.

Je slazem se,  te zene su bas krmace 😂 a mi nemajke,  neka nas 😂 sanjam kavu bez muza i sina tamo negdje u 4 mj kad je jos prohladno i to negdje na suncu na terasi...  To me sad trenutno drzi 😁😇

• MARIEALICE1
    01. Studeni 2019. 06:26

ozdrav svima pozdravima ovdje. Moje ime je Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam nedavno primio kredit od 60000 eura. Tražio sam kredit i kasnije su se prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja je bila spremna i voljna mi pomoci da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je ta zajmodavka pouzdana žena, pa sam odlucio kontaktirati s njom i on mi je pružio mogucnost da zatražim zajam od njene tvrtke koji bih lako mogao dobiti, ali objašnjenje je da imam svoju dobili su zajam dobrog zdravlja i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com)

• MARIEALICE1
    01. Studeni 2019. 07:11

ozdrav svima pozdravima ovdje. Moje ime je Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam nedavno primio kredit od 60000 eura. Tražio sam kredit i kasnije su se prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja je bila spremna i voljna mi pomoci da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je ta zajmodavka pouzdana žena, pa sam odlucio kontaktirati s njom i on mi je pružio mogucnost da zatražim zajam od njene tvrtke koji bih lako mogao dobiti, ali objašnjenje je da imam svoju dobili su zajam dobrog zdravlja i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com)

• MARIEALICE1
    01. Studeni 2019. 07:12

krino
    01. Studeni 2019. 07:51

Dobro jutro. Znaci, spavao je od 20:40 do sad. Mozda se i ranije probidio, ali se sam sa sobom igrao i veselio u kindacu. U 3:30 se probudio jedini put za jelo. Da ima gif gdje se prekrizi, stavila bih ga. Sad, jel to nespavanje konacno pri kraju (gotovo) ili je tu sve sto sam omadjijala, ja ne znam, ali jantar nosi, lavanda mirisi, hladno je u sobi, carape nema, dude nema i jucer sam ga nosila u nosiljci nakon 2tj. Sve skupa s kokosjom nogicom i pocastio nas je. Steta samo sto sam pokocena od vrata. Idem udarit  glavom o zid da vidim jel san ili java...
    Kakva beba...boze dragi. I tako. A kakva je vama bila noc?

Tiha
    01. Studeni 2019. 08:54

Jutro. Krino, drago mi je procitati da ste spavali! Samo ti nastavi čarobirati. Moj je spavao super, od 22 do 8 s dva hranjenja. Do sad su on i GS imali druženje, a ja sam imala mir za popit kavu. Osim što će mi se zajedničko spavanje obit o glavu kad ću ga htjet prebacit iz našeg kreveta, ja sam već mjesec dana ukočena ful. Inače imam dosta problema a kičmom, a sad je užas. To je jedan od razloga zašto nije u krevetiću, ja se ne mogu sagnut 😣

• Nikki
    01. Studeni 2019. 09:00

Jutro!
    Ajme Krino tako mi je drago, dva put sam gledala da li je post stvarno tvoj 🙈 držim fige da potraje!
    mi jučer rano zaspali pa sam očekivala da neće baš spavati, ali budio se od 19.30 do ponoći tri puta, nakon toga do 7.30 još dva put (bar ja mislim, uglavnom ne znam koliko puta se budi noću jer ja to sve u polusnu obavim)...
    Sad ga pokušavam nagovoriti na malo gym, možda izdrži duže od uobičajenih 10min...

01. Studeni 2019. 10:26

Krino, konacno da se i ti odmoris, neka potraje 😁
    Mame koje spavate s bebama, ja ne bi mogla, moja od pocetka spava u kreveticu... Da mi je u krevetu, ne bi nista spavala jer bi se bojala da ju ne zgnjecim... I ovako znam imati nocne more da je negdje zapetljana medju dekama, a ja spavam 😖 
    Mi imamo srecu i zbilja od pocetka spava cijelu noc, budi se samo par puta za hranjenje... Neka tako i ostane 😄
    Kad ste prebacile gym i igracke na pod? Nama je za sad sve na garnituri, ali razmisljam da prebacim na pod... Makar mi se jos mala ni ne okrece... Tek je pocela kuzit i hvatat igracke... 

01. Studeni 2019. 10:51

Jutro, žene ☕
    Krino, jako mi je drago. Nadam se da će tako i ostati.
    Kod nas je noć prošla ok. Muž je danas kući pa ju je on dosta preuzeo. Ja se evo otuširala i oprala kosu bez da sam letila. 
    Za šta točno služi ta ogrlica? Nešto vezano za zube?
    Mi smo kupili podlogu, ali ju još nismo stavili na pod. Vjerovatno ću idući tjedan. I nama su gym i ljuljačka na kutnoj. Ona se već dobrano pomiče, odguruje nogama, pa me strah držati ju gore.

CiniMINIS
    01. Studeni 2019. 10:56

Krino, ja po noci refreshala da vidim dal si pisala 😂. Moja jucer bila luda. Nije htjela spavat ni za lijeka. Ja obavila jos sto sam stigla, osla se otusirati, u pola 1 ona jos uvijek budna i GS ju nosa. Ja osla spavati da imam snage nahraniti ju u 2, kaze GS zaspala oko 00:45. Reko nek spava onda jos sat, vratila se u 3 nahranila ju u polusnu, odspavala do 7, nahranila ju, spremila ju u krevetic, opet zaspala, ja spakirala kofere, naljutila se na SG jer je nekad tolko lezeran i nigdje mu se ne zuri da mi tlak dize. Zna da ja volim isplanirati i drzat se plana a on uvijek ima neku bezveznjariju za raditi i potratiti vrijeme umjesto da mi pomogne da zajedno sto prije obavimo posao i krenemo na vrijeme. Na kraju kasnimo vec sat i pol prema mom planu. I onda je jos ispao SG s pedigreom kad je skometirao da je sve zbog mene, u stilu da sam mogla ranije ustat odnosno neke stvari prije obaviti (jucer/prekjucer). Eto, ja danas jedva cekam da prode dan jer mi sad vec cijeli svijet ide na zivce.
    Krino, ti uzivaj u svom savrsenom danu i nadam se da ce od sad na dalje svi biti takvi 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.