Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tiha
    31. Listopad 2019. 21:47

Ivonne

Kzeli to je sve normalno i većina majki se tako osjeća. Posvecen si maksimalno svom djetetu i naravno da dođe i do prezasicenosti jer zaboravimo na sebe tj nemamo vremena za sebe.
    Ima dana kad bi se najradije pokrila šakom po glavi i da mi se nitko ne obrati cijeli dan.
    Imam i ja takve oko sebe - beba beba beba moja beba beba beba, kako ja ovo kako ja ono kak kaka cvijetice i prdi jednoroge. Ja se takvima cerim ko idiot i klima glavom. To ti je sve moja draga za van ponašanje, doma pije praksiten umjesto tik taka. I nikad nemoj dozvoliti sebi da te takve ubediraju.

😂😂😂 Točno to!!

krino
    31. Listopad 2019. 21:47

Prstohvat vilinske prasine

Tiha
    31. Listopad 2019. 21:52

krino

Ivonne

Dekom po glavi 😂

Hahahhaa meni ovo pokrit se sakom po glavi zvuci bas kao nesto sto bih danas napravila sto puta. Jos se ni jednom nije probudio, a vec sat vremena spava!!! To je zadnjih tjedana bilo u pol sata po 3x… Sad opet necu spavat. Od soka. Ne znam je li jantar oko vrata, naspricala sam i lavande po jastuku za dojenje kojim ga podboltam, imam homeopatske kuglice kamilice kad je kakti razdrazljiv, mozda je regresija konacno pri kraju, mozda ipak super da smo odbacili dudu kljer i od onda bolje spava… Sve sam umadjijala. Jos fali kokosja nogica i pratohvat vilinske prasine hhahahahaha

😁😁👌 Držim fige da je najgore prošlo. 

krino
    31. Listopad 2019. 21:53

I zadnjih mjesec i pol ga masiram svaku vecer. Najvise voli po licu. Onda da je ne znam kakva deracina, sve staje i osmjeh dodje i instant smirenje. To sam zaboravila nakon kokosje nogice...

• Ivonne
    31. Listopad 2019. 21:57

nek si ti bacila svoje čari. Ne znam kak ćeš odmoriti kad je danas tvoj dan, nadam se da si metlu priredila😂😂 

krino
    31. Listopad 2019. 22:01

Ne mogu letit s pokocenim vratom 
    Sama se sebi smijem sto sve nisam napravila da ovo dijete spava. I ne predajem se iako su rezultati siromasni. Ovi vecernji su bolji pa me to drzi 😂
    Toliko sam premorena da mi se ni ne spava. Cini mi se da cu dotaknut jastuk i nema me. Idem probat. Ako ne, pisem ja serveru pa citajte ujutro 😆

• marlona
    31. Listopad 2019. 22:16

Bok cure, nama je dan super prošao, s 3 dnevn spavanja id sat i pol, dva put u nosiljci i jednom na velikom krevetu. I evo sad sam ju spustila u krevetić, a GS/SG hrče na najjače, opće ne trza. Sinoć je spavao s nama u krevetu do 1, i kad je čuo da ona plače, samo se skupio u drugu sobu spavati 🤦🏻‍♀️ da ne bi slučajno morao pronosat po noći. Zato je jutros od 6 budan, jedva je 21h dočekao, jadan...🙄
    Ugl, dan je bio za poželit, samo me strah noći, sinoć se od ponoć do 5 probudila 100put i onda u 5 neće više uopće 😵
    Zato je izlazak sunca bio krasan, pa uživamo u malim stvarima 😁🌄
    Babyhandling.. ja ju jedino uspijem podizati preko boka i to nakon presvlačenja, a iz kolica/vipera/gyma mi je to nezgodno pa nisam baš ustrajna. I kao da je malo prečvrsta u rukama, ne mogu više nikako dobiti dok doji da su joj ruke s jedne strane tijela, nego jedna bude ispod pazuha, ali ne visi nego stisne cicu s te strane,od ispod nekako. Prije sam je mogla dobro namjestiti, ali kroz zadnjih mjesec dana ju ne mogu nikako namjestiti u pravilan položaj kolijevke i te ruke drži raširene sa strane i skvrčene u laktovima, a trebala bi ih držati ispred, mislim. Jedino kad su u ustima su lijepo ispred tijela 😆 
    Mi radimo one vježbice Prve tri su najvažnije s yt i baš ih voli, pogotovo uz onu pjesmicu: Jedan dva, mjesec na dnu rijeke sja, baš se razveseli 😊

• marlona
    31. Listopad 2019. 22:22

Btw, Krino, tvoje postove nekad pratim kao sapunicu, ono, idem vidit jel se uspjela noćas naspavati 🙈😂
    Držim fige i popratit ću iduću epizodu ujutro tek, nadam se ne prije 😅

• Ivonne
    31. Listopad 2019. 22:25

marlona

Btw, Krino, tvoje postove nekad pratim kao sapunicu, ono, idem vidit jel se uspjela noćas naspavati 🙈😂
    Držim fige i popratit ću iduću epizodu ujutro tek, nadam se ne prije 😅

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 misliš estaba ella dormida? 😁

CiniMINIS
    31. Listopad 2019. 22:42

😂😂 bas ste me nasmijale. Evo moja cendraca danas nista skoro nije spavala. Taman kad mi je trebalo da lijepo odspava. Zadrijema koju minutu nakon podoja i eto je opet budna.. sad ju nahranila i nadam se miru do nocnog podoja. Ja se jos moram otusirat i spakirat stvari za vikend kod bake 😥 plavi ves se jos uvijek pere 😒. Umorna sam i vec vidim da sutra necu biti ni za sto. Necu ostaviti dobar dojam na modnoj pisti 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.