Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    31. Listopad 2019. 16:44

Ivonne

katiesu

bok nove cure i klinci!! Ivonne ti bas znas puno o tome, kako to? jesi s prvim djetetom išla na vjezbice ili nešto ili te čisto zanimalo? ja znam jer sam s malom išla na vježbe. mislim da ne trebaš puno brinuti jer se to s vježbama dobro riješi i sve kroz igru 😉
    kod nas 21 stupanj, možda malo vise. dugi bodi, čarape i hlače.

Sa prvim svašta istražuješ, u teoriji znam kako hendlat bebu a u praksi mi baš ne ide, a i ona više nije mirna beba, stalno se vrpolji. S malim sam vježbala po vježbama iz knjige od Jovancevica a sad i s njom tako, vidim da mi ona kod vježbanja puno veći otpor radi, budem vidjela što pedica kaže. Ti si bila na goljaku, kak to izgleda? Jesu radili uzv mozga bebi?

Jel bar ides uskoro kod pedijatra? Da se ne przis dugo...  Bude sve to dobro. Pa bebe su mali zmajevi 🥰

• Ivonne
    31. Listopad 2019. 16:56

Za 20 dana smo naručeni 🙄

kzeli
    31. Listopad 2019. 19:10

Čitam vas redovno,  ne pišem jer sam neispavana i nadrndana jer mali ne spava po danu slabo nesto i tako...  Bas sam nadrndana i moram se ukljucit u tipkanje jer c prolupat...  Bila sam s Vama u grupi ljetne trudnice ili kako smo se vec zvale...  Mali se navukao na caj i sad uz to sve,  hranjenje mazne po 2-3 deci caja dnevno i urla dok ga ne dobije,  na hippu smo...  Kakva su vasa iskustva?   I d akad ce postat makar malo lakse?  😅

31. Listopad 2019. 19:16

Hej Kzeli, long time no see 😁
    Nemam ti ništa reći na tu temu, ali dobrodošla nam nazad 😊

krino
    31. Listopad 2019. 19:23

kzeli

Čitam vas redovno, ne pišem jer sam neispavana i nadrndana jer mali ne spava po danu slabo nesto i tako… Bas sam nadrndana i moram se ukljucit u tipkanje jer c prolupat… Bila sam s Vama u grupi ljetne trudnice ili kako smo se vec zvale… Mali se navukao na caj i sad uz to sve, hranjenje mazne po 2-3 deci caja dnevno i urla dok ga ne dobije, na hippu smo… Kakva su vasa iskustva? I d akad ce postat makar malo lakse? 😅

Dobro dosla natrag 😊 Ja ti zelim da ti ne bude kao nama. MI smo imali skok s 3mj i od onda ja ne spavam. I uzasno je. I danas sam trznula i vrat pa se ukocio. Eto, jos i to. Jupiiii. Ali meni je danas dan za ubit se. 
    Stavila popodne malog u nosiljku, osla na trg s njim medju ljude i odmah sam bolje. SG/GS mi je kupio i cistio kestene, macarons i schoko bons. I kolac. Eto, jutros doruckovala i sad secerni sok pred spavanje. Sve danas naopako. Mali spavao od 11:30 do 15h. Sve smo rutine pogubili. Sad se bojim kako ce nocas.
    I Neno, stavila sam opet jantar oko vrata a cu ti javit kroz koji dan. Slucajnost ili ne, kad sam mu to stavila, drapnuo je 3,5h. Ja nisam ni minute jer sam prespizdjena od nespavanja. Ivonne, ne boj se. Ja mislim da bi pedijatrica vec skuzila neke znakove ranije pa bi te upozorila da je alarmantno

kzeli
    31. Listopad 2019. 19:41

Mi kao spavamo noc,  kako. Kad nekad od 22 do 3-4 pa onda do 6-7 i onda mozda dopodne 45 min i popodne 2 puta po 20-30 min...  Naravno svaki put je drugacije,  bilo je noci kad je spavao po 10 sati sveukupno naravno par dana je trajalo 😢 al po danu nikako,  nema sta nisam probala,  bila spremna drzat ga 3 sata da spava al nista..   Bas voli spavat decko a ja kad cujem drecanje njegovo jije mi dobro vec 😅

• Mino19
    31. Listopad 2019. 19:42

Nisam znala da postoje ti mjeraci vlage, bas moram vidjet gdje mogu nabavit.
    Mi s njom ne radimo nikakve vjezbice, radili smo za kukove, ali od onda nam nitko nije rekao da bi bilo kakve trebalo radit pa ni nismo🙄
    Sto bi trebali radit, da uzmem tu knjigu pa po njoj ili da malo potrazim po internetu? Za babyhandling sam ja prvi put procitala na internetu, nigdje drugdje nam o tome nisu govorili. I moram priznat da se ne pridrzavam vecine toga jer sam od pocetka naucila "krivo" (kako su mi u bolnici i patronazna pokazali). Nadam se da radi toga necu jednog dana lupat glavom o zid.
    Evo mi nju uspavljujemo nekih pola sata, zaspe pa se probudi placuci i tako vec 4 puta. 

31. Listopad 2019. 19:50

Ja sam malo gledala videe o baby handlingu na youtube-u. Oni to toliko zakompliciraju da mi se smučilo. Obično mjenjanje pelene izgleda kao sf. Ne volim filozofiranja pa nisam ni pokušala s tim. 

• Nikki
    31. Listopad 2019. 19:54

Mi isto ne vježbamo, a rekla bih i da ga ne hendlam baš ispravno.
    Ivonne, pedijatrica bi vjerojatno nešto primjetila, naša ga na sistematskom cijelog preokrene, vjerujem i vaša, ne brini previše...

• Nikki
    31. Listopad 2019. 20:03

Mino19

Nisam znala da postoje ti mjeraci vlage, bas moram vidjet gdje mogu nabavit.
    Mi s njom ne radimo nikakve vjezbice, radili smo za kukove, ali od onda nam nitko nije rekao da bi bilo kakve trebalo radit pa ni nismo🙄
    Sto bi trebali radit, da uzmem tu knjigu pa po njoj ili da malo potrazim po internetu? Za babyhandling sam ja prvi put procitala na internetu, nigdje drugdje nam o tome nisu govorili. I moram priznat da se ne pridrzavam vecine toga jer sam od pocetka naucila "krivo" (kako su mi u bolnici i patronazna pokazali). Nadam se da radi toga necu jednog dana lupat glavom o zid.
    Evo mi nju uspavljujemo nekih pola sata, zaspe pa se probudi placuci i tako vec 4 puta.

Kad je nama tako ja ga onda pustim budnog još 20tak minuta i obično zaspi nakon toga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.