Pozdrav žene ☕
Ja sam danas katastrofa, i jučer sam bila, i prekjučer 🙈 bolesne smo i mala i ja. Ona je evo skoro pa skroz ozdravila, inhalirajući nju nekoliko puta dnevno, čisteći nos i sve ostalo, nisam baš imala vremena a ni volje pobrinuti se za sebe. Danju sam još i ok, ali noću koma. Taman ju uspavam i kihnem, i naravno probudim ju. I ajmo nanovo još 636 puta. Ali proći će i to.
Krino, drži se. Stvarno mi je žao zbog tvoje situacije, nadam se da će Kosta uskoro postati ljubitelj spavanja. Ne može ni to trajati vječno 🤷💆
Ne znam. Osjecam se totalno neaposobno. Nisam ga u stanju uspavat. Rijetki su petki da ga stavim i da zaspi. Danas smo se digli u 4:50. Evo je odkricao jos malo prije nego je zaspao. Morala sam ga u deku zamotat, kao swaddle. Ugasio se za sekundu. On je budan 7h i ne moze vise, a nece zaspat. Novi moment je sad bio kad sam ga stavila u kindac, kao da sam ga polila kipucom vodom. Instant deracina. Muka mi je vise. To dijete ce me dotuc. Bit cu sretna ako odspava 15min. Zivcana sam i naravno da i on to kuzi. Satre me ta nesposobnost da si uspavam dijete. Ubitacno. Jos ce imat traume od mene. Od kad smo se cijepili, on je nepodnosljiv. Sestra je bila malo nadrndana, ali bilo, proslo... Ja stvarno nemam rjesenja za to dijete. Tko god nam dodje ne moze vjerovat da ga ne smlavi umor. Izgleda koma. Bas je sav jadan. Nis ne pomaze. Inace, ko bombona. Nije mu nista, jednostavno se ne da. A spavanje i taj proces da on zaspi me dotuce. Mogu samo sjest i plakat.
Ja sam pocela kasljat i nadam se da nece biti nista od toga jer ako on jos i to pocne, onda stvarno gubim kompas.
Shell i ja sam se razbolila tak da te razmem 🙄 i evo me ukocilo u leđima kad sam se ustajala sa strunjače.
Bila mi je teta u babinju koja je medicinska sestra i rekla mi je da je malena prečvrsta i da to napomenem dr. Meni je mali bio čvrst isto sli dr nije rekla da je hiperton a ona mi je u nekim trenucima baš ukočena. Mislim da je tome dosta pridonijelo i to što ja baš ne hendlam nju by the book.
Nadam se da nije ništa zabrinjavajuće- jer google baš nije utješan
Meni je dr rekla da previse trza rukama. Drugi dr mi to nije ni spomenuo. Kaze sve ok. Pomalo samo i ne googlaj.
Cure dobar dan i od nas!!! 🤗🤗🤗
Zao mi je Shell i Ivonne da ste se razbolile, to je od ovog vremena ludog, a i iscrpljenost svemu doprinese, puno caja, limuna, meda i brzo ce proci... mene kad je hvatalo, odmah sam uzela lupocet i proslo 😊
Krino, bas mi je krivo kad citam tvoje postove, ne mogu vjerovati da ne zeli zaspati, vjerojatno je pre pre umoran i ne zna kako da zaspe vise (ili je mozda takav?) pisala bih ti savjete, ali vjerujem da si sve probala... zamracit sobu, mir tisina, mozda upalit fen?! Najgore od svega je, sto ti da odspavas makar jedan dan kako treba, bez problema bi mogla podnijeti sve to, ovako jos gore... drzim vam fige da prode sto prije.
Ciniminis jucer sam drndala te stickere pola sata kako god da kopiram ovo mi stoji, ne kuzim sta radim krivo? Probat cu jos jednom to pod forums, hvala ti!
Mi smo inace super, ja sam se naspavala ko prava danas, on se igra u baby gymu, ja pripremam rucak 🤣 mi se jos nismo cijepili ni prvi put doktorica nije htjela da ne bude nervozan🤔, inace je okej i zdrav hvala Bogu, idemo u ponedjeljak, a dosad je vec drugo cjepivo trebao primiti...sto se tice ukocenosti, i mi imamo mali problem s time u nogicama, no sve je bolje, patronazna nam je savjetovala najbolje nakon kupanja kad se on skroz opusti, probajte tako 😋
Sljeme je pod snijegom, mi pod brdom zapravo to je gora haha pod kišom. Odfrljila sam grijanje i obukla debele čarape. Njoj dugi bodi i majicu. Možda joj i pretkolo. Malom sam kratki bodi i majicu oblačila. Tj ovisi o majici, a štrample mu u stanu nikad nisam oblačim, samo kad bi išli van. Ubi me to oblačenje, kao obuci ko sebe. Pa brate ja sam zimogrozna, po tome bi oni hodali u skafanderima. Kak vi?
Evo probala sam pod forums… i dalje je isto 😥😥😥
Htjela ti kopirat svoj code da vidis kako izgleda, al se pretvori u ticker 😂 ugl prekopiraj i ovo u kockastim zagradama odnosno sve sto ti zamo pise a ne samo link.
Cure koje ste bolesne, ozdravite brzo! I ja sam se jucer bojala kad smo bili u punoj cekaoni da bi mogli nesto pokupiti 🙈 jos smo i dobili zabranu ic na mjesta gdje je puno ljudi jer isto jos nismo bili na cijepljenju.
Sto se googlanja tice, potpisujem! Nemojte to raditi! Ja sam prije uzv kukova googlala samo neke informacije i naletila na clanak o uzv kukova i kako je ispalo da beba ima iscasene kukove i kako je islo lijecenje 😭😭😭 , onda sam krenula razmisljat kako bi bilo da je to moja cura i sva sam bila jadna i u bedu i na kraju muza poslala unutra doktorici jer bi se tamo valda raspala da ista nije bilo kako treba.
Ivonne, a kakvo je to hendlanje by the book 🤔 sto to podrazumijeva? Ja nit ne znam a kamoli da bi se drzala toga..
Bok cure!
Krino tako mi te žao, ne znam što bih ti rekla a da već nisi čula 😕 ja svog danju uspavam ponekad uz glasnu muziku, dječje pjesmice, na rukama, u ritmu muzike hopsam, zna tako zaspat ali na kratko osim ako ne sjednem s njim pa odspava na meni. Probaj ako već nisi...
Inače i nama danas neki čudni dan, samo bi se nosio 😐
Ivonne, što znači prečvrsta beba? I hendlanje by the book? Prosvjetli me 😊
I kod nas je hladno... grijanje radi, a malenom obucem bodi dugih rukava i na to stramplice i nekad jos male carapice navucem, ali bez hlacica... mislila sam ako bude hladnije ispod bodija oblacit onaj bodi bez rukava(kao potkosuljicu...)
Meni je bitno samo da ga ne pretoplim 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji