Dobro jutro mame! Konačno sam odlučila tipkati pa da se prvo zahvalim svima jer su mi vaša iskustva od velike pomoći!! Mi smo noćno spavanje riješili - uspavamo ga oko 21:30 s flašicom kod nas u krevetu, dojenje oko 3, iduće oko 6. Od rođenja kombiniramo dojenje i hipp, koji mi je spas za spavanje. S druge strane, po danu spava isključivo i klokanici ili na rukama. Kad zaspi i probam ga spustit u krevet ili jaje slijedi instant buđenje i vriska idućih 20min.. Spominjale ste i liniju nakon poroda… u trudnoći sam dobila 6 kg jer sam imala šećer, nakon poroda sam doma došla s 12 kg manje… Od tada do danas uspješno vraćam sve izgubljeno 🙈
Oprostite na dužem postu, spava mi na ruci pa koristim vrijeme
Bok Tiha, samo se ti pojadaj ili pohvali. Pisi kako god stignes, ima ovdje dana za eseje 😊
Trudnički mozak 🙈 krino, saljem dobre vibre koliko god mogu! Mi smo se odlučili na zajedničko spavanje jer drugačije nitko nije spavao. Koja god metoda ti upali, najbolja je, ako to znači da si ti bolje. Nemam neki pametni savjet, ali želim da ti ludilo nespavanja što prije prođe.
Nemojte se ljutit, procitala sam da je netko na ravnicama, ali nisam sigurna tko.. Uglavnom, i ja sam 🙂
Jutro!! Dobrodošla Bebamala!!
Sinoć je imala neke epizode, zubi su definitivno. Žvače, guli zubima štogod dohvati. Čas se smije, čas suze. Jedva je zaspala sinoć, oči joj se sklapaju, smješak a onda dreka u stotinki 😥, trajalo tako oko 2 sata. I popodne je uhvatilo ali malo kraće. Ima li tko spremne one jantarne ogrlice ili nešto slično? Ne vjerujem baš u to da pomaže ali ono, nikad ne znaš. Još ako je to bude tako baš jako mučilo, probala bi svašta samo da je ne muči jako. Imam joj one igračkice što se stave u hladnjak pa grickaju i to joj je super ali kratko, minutu, dvije. I uopće ne slini stravično. Sin je pak slinio ko buldog, ali nije plakao nikad (zbog zubića, za sve drugo deračina malo žešća)…
Imam ja jantarnu ogrlicu, ali ju ne stavljam jer ne spavam po noci. Stalno me strah da ga ne udavi. Ubija me to. Samo mi je glava u kindacu. Moj zulja sve u 16, sto god mu pod ruku dodje grize. Tudje prste, ma sve. Slini kao bernardinac i to vec dugo. Isto pozivcani odjednom pa ga animiraj. Spava mu se jer se digo u 5 ujutro, ali nece. Uvijek isto. Dere se iz petnih zila sat vremena. Pa malo zaspi na 5min pa ispocetka. Frustrira me to njegovo nespavanje. Kako god probas, uvijek nesto drugo upali. Nekad nunanje, nekad nista, nekad ga jednostavno pustim da se izdere jer nemam pojma sto vise da radim. Zatvorim vrata i slusam radio. Toliko se dere da me bas vuce na onu cry out metodu. Ionako non stop krici i ne spava. Ubija me u pojam to dijete. I onda nek mi netko kaze da nema srca to isprobat. Ja nemam srca vise biti zgazena i mrsava. Iz dana u dan sve gore izgledam, a mama mi uskace 1000x…
I onda pedijatar kaze: A to vam je takvo dijete.
Tenks
Toliko sam dosljedna da se sad igramo iako izgleda ubi boze koliko je umoran, ali cini mi se da cemo izdrzat jos koji sat, a onda opet krug oko jaruna. Jucer sam cak i vidjela 2 covjeka osim sebe s kolicima. Prekjucer nikog po onoj kisi osim policajce koji kunjaju u marici. Eto.
Trudnički mozak 🙈 krino, saljem dobre vibre koliko god mogu! Mi smo se odlučili na zajedničko spavanje jer drugačije nitko nije spavao. Koja god metoda ti upali, najbolja je, ako to znači da si ti bolje. Nemam neki pametni savjet, ali želim da ti ludilo nespavanja što prije prođe.
Nemojte se ljutit, procitala sam da je netko na ravnicama, ali nisam sigurna tko.. Uglavnom, i ja sam 🙂
Tiha i tebi mašem s brda. CiniMINIS ti je na ravnicama
Uf, danas mi je onaj tezak dan kad ne znas kako ces izdrzat do navecer. Samo zelis lec i pokrit se preko glave. Kuzi se iz postova. Hormoni, ispadanje kose, neispavanost... a mali je ko bombona. On se igra i ljuti sam na sebe u ogledalu. Ja pijem ostatke kave od 5 ujutro, doruckovala sam isto i splasnulo je sve. Koma. Vani cmoljavo, ja ista. Ne znam ni sama jel da idem ili da jos pricekam... Neno, kako ti obuces Lucu za nosiljku sad kad je vec hladno i vjetrovito? Toliko pada da su mi kolica stvarno neprakticna iako imam kabanicu. Otegnut cu papke. Ima moj preko 7kila...
I kupit cu si schoko bons i pojest cijelu vrecicu sama!! Sama! To ce me utjesit 😀
Dobro jutro cure. Ja danas nabrijano htjela ostat budna nakon jutarnjeg podoja i iskoristiti priliku dok mala spava za pospremiti stan, al je bilo tolko tmurno i mracno da sam se spakirala opet u krevet i odspavali smo jos jednu rundu do sad 🙈🙈. Jos sam sad sanjala neke lude snove (duhovi proganjali mene i malu 😨😨😱😱) dobro da sam u snu skuzila da sanjam jer mi muza nije bilo nigdje 😅😅 (to mi je i prvi put da sam u snu skuzila da sanjam). Bome uvijek imam lude snove, al duhove jos nikad nisam sanjala. Molila sam se u snu a inace nisam neka od molitvi 🙈🙈🙈. Bolje da sam cistila stan..
Dobro nam dosle Bebamala i susjeda Tiha 😉. Btw cure, popravite si tickere, uzmite onaj link pod "forums". Pricala je patronazna da je kod nas u kvartu pravi baby boom i da ima hrpu posla. Eto, ja vas pozdravila odma s jezivim snovima 😂😂.
Krino, jesi razmisljala o cepicima za usi da barem odspavas kad mali spava a veliki hrce?
I kupit cu si schoko bons i pojest cijelu vrecicu sama!! Sama! To ce me utjesit 😀
Schoko bonsi se nikad ne ostavljaju a ja ih nit ne dijelim 😅 moze muz dobiti svoju vrecicu, al moju neka ne dira 😂😂. Utjesi se ti samo s njima, mozda ce te secer malo dignut 😊
Pozdrav žene ☕
Ja sam danas katastrofa, i jučer sam bila, i prekjučer 🙈 bolesne smo i mala i ja. Ona je evo skoro pa skroz ozdravila, inhalirajući nju nekoliko puta dnevno, čisteći nos i sve ostalo, nisam baš imala vremena a ni volje pobrinuti se za sebe. Danju sam još i ok, ali noću koma. Taman ju uspavam i kihnem, i naravno probudim ju. I ajmo nanovo još 636 puta. Ali proći će i to.
Krino, drži se. Stvarno mi je žao zbog tvoje situacije, nadam se da će Kosta uskoro postati ljubitelj spavanja. Ne može ni to trajati vječno 🤷💆
Shell i ja sam se razbolila tak da te razmem 🙄 i evo me ukocilo u leđima kad sam se ustajala sa strunjače.
Bila mi je teta u babinju koja je medicinska sestra i rekla mi je da je malena prečvrsta i da to napomenem dr. Meni je mali bio čvrst isto sli dr nije rekla da je hiperton a ona mi je u nekim trenucima baš ukočena. Mislim da je tome dosta pridonijelo i to što ja baš ne hendlam nju by the book.
Nadam se da nije ništa zabrinjavajuće- jer google baš nije utješan
Sortiraj odgovore
Najstariji