Baby handling je zakon čim uđe pod naviku. Ja sam pokušala dok je još bila mala, ali to mi je bilo preteško i bojala sam se svakog pokreta, ali sad ju uglavnom preko boka okrećem i oblačim. Sad već polako i nesvjesno to radim.. super stvar i preporučam! Nije teško, a super je za klince. 😊
Imam pitanje za cure na AD, kad ste prešli na veću dudu na bočici?
I pitanje za sve druge (pokušala sam negdje u starom razgovorima naći, ali nisam uspjela), koliko su vam teški klinci? Meni je mala sad nekako počela stagnirati sa kilazom, u 2 tjedna je dobila samo 150g., to mi se čini malo.. Iako uzimam u obzir da je bolesna pa vjerojatno i to igra ulogu, ali malo se eto "brinem".. 😏
Ovisi koju bocu imas. Ja imam dr.browns i koristim dudu br.2. ona je za 3-6mj. Moj je prije 7 dana imao 7,1kg i 4 puna mjeseca. Poduplao je porodjajnu tezinu. Ne stagnira ti s kilazom ako je dobila. Malo, puno, nema veze. Bitno da je dobila. Tako je i Nena isprepadana pa je odlucila sve sterat u pm.
PM svi znamo, jel tako? 🤣
Jedem schoko bonse. Bila 10min u sobi, nunala i pjevala i mazila po licu. Ostavila ga umirenog da prica. Sad se ugasio. Skolski. Pa zasto su to rijetki petki? Tko zna koliko ce se puta nocas dic... 😫😫😫 Dezura GS. Inace, sve ove tjedne nemamo problema s vecernjim uspavljivanjem. Nekad potraje, ali je toliko prebijen od tog dnevnog nespavanja da ide relativno ok. Po danu, budi bog s nama...
Čitam vas redovno, ne pišem jer sam neispavana i nadrndana jer mali ne spava po danu slabo nesto i tako… Bas sam nadrndana i moram se ukljucit u tipkanje jer c prolupat… Bila sam s Vama u grupi ljetne trudnice ili kako smo se vec zvale… Mali se navukao na caj i sad uz to sve, hranjenje mazne po 2-3 deci caja dnevno i urla dok ga ne dobije, na hippu smo… Kakva su vasa iskustva? I d akad ce postat makar malo lakse? 😅
Dobro dosla natrag 😊 Ja ti zelim da ti ne bude kao nama. MI smo imali skok s 3mj i od onda ja ne spavam. I uzasno je. I danas sam trznula i vrat pa se ukocio. Eto, jos i to. Jupiiii. Ali meni je danas dan za ubit se.
Stavila popodne malog u nosiljku, osla na trg s njim medju ljude i odmah sam bolje. SG/GS mi je kupio i cistio kestene, macarons i schoko bons. I kolac. Eto, jutros doruckovala i sad secerni sok pred spavanje. Sve danas naopako. Mali spavao od 11:30 do 15h. Sve smo rutine pogubili. Sad se bojim kako ce nocas.
I Neno, stavila sam opet jantar oko vrata a cu ti javit kroz koji dan. Slucajnost ili ne, kad sam mu to stavila, drapnuo je 3,5h. Ja nisam ni minute jer sam prespizdjena od nespavanja. Ivonne, ne boj se. Ja mislim da bi pedijatrica vec skuzila neke znakove ranije pa bi te upozorila da je alarmantno
jooj i ja danas ukočena strasno. jedva sam vozila danas, treba provjeravati mrtvi kut a ja ko robot. sva sreca da imam tu pizdariju za mrtvi kut na autu koja bipka. 🤣🤣
bas i mene zanima za tu ogrlicu, držim fige da bar nešto pomogne. samo hrabro 💪💪
Čitam vas redovno, ne pišem jer sam neispavana i nadrndana jer mali ne spava po danu slabo nesto i tako… Bas sam nadrndana i moram se ukljucit u tipkanje jer c prolupat… Bila sam s Vama u grupi ljetne trudnice ili kako smo se vec zvale… Mali se navukao na caj i sad uz to sve, hranjenje mazne po 2-3 deci caja dnevno i urla dok ga ne dobije, na hippu smo… Kakva su vasa iskustva? I d akad ce postat makar malo lakse? 😅
dobrodošla!!cesto smo i mi nadrndane ali se ovdje žalimo pa je malo lakše 🤣🤣 drži se, bit će bolje ali ne znam kad
Mi smo sad na oko 6,9-7 kg, 3 mjeseca.
Srećom sutra neradni dan, nadam se da su vam svima muževi kod kuće pa da malo uskoče.
Da da, sve teramo u pm 👌.... Krino, bit će ti Kosta super za koji mjesec 😂, meni je sf da bi sama zaspala... ona se nacicava dok ne zaspi. Joj kad se sjetim sina... on pak nije nikada zaspao sam, samo nosanje je palilo i to dok ti kičma ne otpadne. Pa onda buđenje svakih sat vremena. Joj kad se sjetim. Zato i kužim to ne spavanje, strahota. Zato ga sada s guštom budim ujutro za školu 😂😂😂. Najradije bi mu paradirala po sobi sa bubnjevima. Rekla sam mu da mu samo želim da ima barem jedno dijete (ako bude imao djece), da bude isti on 👌🙈😂
Ja ne vidim svjetlo na kraju tunela 😂😂😂
P.s. ja sa svojim vjezbam. Treba njega izmorit. Ubijemo boga u strunjaci i sve radimo sto puta. Samo da se umori. Zamisli da ne vjezbamo, a ovako ima vise energije od mene?!? Pffff
E da, nisam prokomentirala stanje stana... Svaki drugi dan stignem usisati podove i svaki dan skuham rucak i napravim krevete... (volim slożen krevet 😌, ormar sa robom mora biti zatvoren da mi ne iskoči nešto oz njega 😂) Kuhinja je bomba, veša za pleganje tona. Kupaonu i mali wc uspijem jednom do dvaput tj oprati. Ali mi zato šetamo, puno smo vani, landramo uokolo i tako. I da, više sam stigla kad je bila sasvim mala nego sad.
Hahahaha Krino to sam i ja radila svom 😂😂😂jel nećeš spavat e sad ćeš po mom pa udri okreni preokreni na trbuh leđa ruke noge 😂😂
Neno kakva ti je torta?
Topla uz malo sladoleda pa vrh😂
Čistit ćemo kad zahladi i kad više ne budemo toliko vani. Duga je zima 🙂
Mi obišli groblja neki dan dok još nisu bile gužve, tako da sutra imamo cijeli dan za slobodne aktivnosti 👨👩👧
Hahahaha Krino to sam i ja radila svom 😂😂😂jel nećeš spavat e sad ćeš po mom pa udri okreni preokreni na trbuh leđa ruke noge 😂😂
Neno kakva ti je torta?
Topla uz malo sladoleda pa vrh😂
Oooodlična, jest da mi je loše al stvarno je super!! Uuu da mi je sladoleda...👌😂
Sortiraj odgovore
Najstariji