Čitam vas redovno, ne pišem jer sam neispavana i nadrndana jer mali ne spava po danu slabo nesto i tako… Bas sam nadrndana i moram se ukljucit u tipkanje jer c prolupat… Bila sam s Vama u grupi ljetne trudnice ili kako smo se vec zvale… Mali se navukao na caj i sad uz to sve, hranjenje mazne po 2-3 deci caja dnevno i urla dok ga ne dobije, na hippu smo… Kakva su vasa iskustva? I d akad ce postat makar malo lakse? 😅
dobrodošla!!cesto smo i mi nadrndane ali se ovdje žalimo pa je malo lakše 🤣🤣 drži se, bit će bolje ali ne znam kad
Mi smo sad na oko 6,9-7 kg, 3 mjeseca.
Srećom sutra neradni dan, nadam se da su vam svima muževi kod kuće pa da malo uskoče.
Da da, sve teramo u pm 👌.... Krino, bit će ti Kosta super za koji mjesec 😂, meni je sf da bi sama zaspala... ona se nacicava dok ne zaspi. Joj kad se sjetim sina... on pak nije nikada zaspao sam, samo nosanje je palilo i to dok ti kičma ne otpadne. Pa onda buđenje svakih sat vremena. Joj kad se sjetim. Zato i kužim to ne spavanje, strahota. Zato ga sada s guštom budim ujutro za školu 😂😂😂. Najradije bi mu paradirala po sobi sa bubnjevima. Rekla sam mu da mu samo želim da ima barem jedno dijete (ako bude imao djece), da bude isti on 👌🙈😂
Ja ne vidim svjetlo na kraju tunela 😂😂😂
P.s. ja sa svojim vjezbam. Treba njega izmorit. Ubijemo boga u strunjaci i sve radimo sto puta. Samo da se umori. Zamisli da ne vjezbamo, a ovako ima vise energije od mene?!? Pffff
E da, nisam prokomentirala stanje stana... Svaki drugi dan stignem usisati podove i svaki dan skuham rucak i napravim krevete... (volim slożen krevet 😌, ormar sa robom mora biti zatvoren da mi ne iskoči nešto oz njega 😂) Kuhinja je bomba, veša za pleganje tona. Kupaonu i mali wc uspijem jednom do dvaput tj oprati. Ali mi zato šetamo, puno smo vani, landramo uokolo i tako. I da, više sam stigla kad je bila sasvim mala nego sad.
Hahahaha Krino to sam i ja radila svom 😂😂😂jel nećeš spavat e sad ćeš po mom pa udri okreni preokreni na trbuh leđa ruke noge 😂😂
Neno kakva ti je torta?
Topla uz malo sladoleda pa vrh😂
Čistit ćemo kad zahladi i kad više ne budemo toliko vani. Duga je zima 🙂
Mi obišli groblja neki dan dok još nisu bile gužve, tako da sutra imamo cijeli dan za slobodne aktivnosti 👨👩👧
Hahahaha Krino to sam i ja radila svom 😂😂😂jel nećeš spavat e sad ćeš po mom pa udri okreni preokreni na trbuh leđa ruke noge 😂😂
Neno kakva ti je torta?
Oooodlična, jest da mi je loše al stvarno je super!! Uuu da mi je sladoleda...👌😂
Čistit ćemo kad zahladi i kad više ne budemo toliko vani. Duga je zima 🙂
Mi obišli groblja neki dan dok još nisu bile gužve, tako da sutra imamo cijeli dan za slobodne aktivnosti 👨👩👧
Pa kako to, pa sutra je špica ko modna pista je na groblju, moraš biti viđen haha
I ja tako obiđem ranije jer imam klaustrofobiju od ljudi na groblju 1.11😑
Neno kakva ti je torta?
Oooodlična, jest da mi je loše al stvarno je super!! Uuu da mi je sladoleda…👌😂
Jel brzo za složit?
Vjerujem da ću drugi put bit još brža.
Obožavam kad ne moram vaditi mikser i vagu za kolač🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji