JUUUHUUUUUUUUUU
Kad ja zavrsim svoju poruku ti vec 10 put sama skuzis 😂😂.
Kod nas u stanu isto lijepo toplo, a ja se sad obukla u kratko i konacno idem pospremiti malo stan, malu sam uspjela uspavat iz drugog pokusaja, nadam se da ce potegnut barem sat da nesto stignem napraviti.
Ivonne, i ja sam inace totalno zimogrozna, kad je hladno meni se cijelo tijelo tolko ohladi da se zagrijem tek kad se zabundam. Cirkulacija nikakva, ruke vjecito hladne. Mala je u bodyju dugih rukava i odjelcu, nekad debljem a nekad tanjem. A cini mi se da joj je u debljem jos malo pre vruce, al tanke je vecinu prerasla pa mora nositi debele dok mama ne kupi vece tanke 😂😂 mislila sam da ce biti taman po ovom vremenu, al njoj ipak pre toplo.
Krino, imas hrpu podrske od svih nas, nemoj poluditi 😅😘😘
Sljeme je pod snijegom, mi pod brdom zapravo to je gora haha pod kišom. Odfrljila sam grijanje i obukla debele čarape. Njoj dugi bodi i majicu. Možda joj i pretkolo. Malom sam kratki bodi i majicu oblačila. Tj ovisi o majici, a štrample mu u stanu nikad nisam oblačim, samo kad bi išli van. Ubi me to oblačenje, kao obuci ko sebe. Pa brate ja sam zimogrozna, po tome bi oni hodali u skafanderima. Kak vi?
Kratki bodi, dvodjelna tanka PJ i bez carapa. Na podu. I ja sam bez carapa u nekom dronjku za po doma. Oboma nam noge i ruke ledene, ali ne zali se on. Kad se razmrda bude vruc. Zaspao je zamotan u deku i spava vec 1:20h. Balkon sirom otvoren. Skuzila sam kad je ledara da on dobro spava. Ali to je bilo pred 10ak dana. Od onda mi se cini kao da godinama ne spavam. Jedva se motiviram. Hvala curke na suosjecanju ili sazaljenju. Nama je takav period sada i ne znam tko ce prvi svisnut. Ali danas se osjecam ocajno, nesposobno i kao zadnja maceha sto ga pustim da se iskrici. Ako nista, prije nego je zaspao je kricao 5min. Ta frekvencija ubija. Svaki fan imam migrenu navecer
Nema te droge. Jebala ih regresija spavanja. Ta muska djeca su za popizdit osjetljiva na sve.
Inace, ja sam toliko spizdjena da sjedim u boravku i piljim u zid. Slusam radio. Ne radim nista. Tupa totalno. Nadam se da cu si pronac zivaca za to malo slatko bice jer ga obozavam i ne zasluzuje neku roksacu. A danas sam prije podne ziva babaroga bila. Nemajka do daske. Jedva cekam da prodje danasnji dan uf.
Kod nas je u stanu uvijek toplo (tko god dođe se ne može načuditi), mi smo navikli u kratkim rukavima šetati po kući, pa je i mali slabije obučen, bodi dugih rukava, hlačice i to je to, ponekad čak bodi kratkih rukava kad vidim da mu je vruće...
Kod nas je u stanu uvijek toplo (tko god dođe se ne može načuditi), mi smo navikli u kratkim rukavima šetati po kući, pa je i mali slabije obučen, bodi dugih rukava, hlačice i to je to, ponekad čak bodi kratkih rukava kad vidim da mu je vruće…
E vis, to sam zaboravila, i moja je nekad u bodyju i hlacicama.
I evo je, opet budna 😅 ne da mami da pospremi stan a sutra idemo na vikend, a u nedjelju nam dolazi striko prenocit. Mama ce se opet morat sramit jer nist nije pospremila 🙈🙈🙈
Kod nas je u stanu uvijek toplo (tko god dođe se ne može načuditi), mi smo navikli u kratkim rukavima šetati po kući, pa je i mali slabije obučen, bodi dugih rukava, hlačice i to je to, ponekad čak bodi kratkih rukava kad vidim da mu je vruće…
E vis, to sam zaboravila, i moja je nekad u bodyju i hlacicama.
I evo je, opet budna 😅 ne da mami da pospremi stan a sutra idemo na vikend, a u nedjelju nam dolazi striko prenocit. Mama ce se opet morat sramit jer nist nije pospremila 🙈🙈🙈
Ja ne puštam nikoga u kuću jer je totalni nered 🙈
On ne spava preko dana, popodne još i stariji traži svoje, kad mali zaspe tiho da ga ne probudimo, onda uspavaj starijeg, i tako dođe ponoć kad sam već umorna!
Dođe mi da ostanem budna noć i čistim jer me već izluđuje kaos, pa na prstima da nekog ne probudim, pa mali traži jesti, pa se vrtim u krug...
Moj je u bodiju bez rukava, hlaćice i majica. Šake su stalno u ustima, namoči rukave pa mi je jednostavnije mijenjat majice 😁 a dolaze mi samo kume koje i same imaju male klince.. Najveće čišćenje je kad mi mama dolazi 🙈
Moja je u dugom bodiju i hlacicama. U njoj sobi grijemo, u nasoj je uvijek otvoren prozor da bar malo zraka ulazi. U boravku nam stalno po vlazi smrdi, vec sam luda od toga, ne znam od kud izvire ni od cega moze bit, prozori stalno otvoreni, ljeti susili sve vani, a ovo smrdi li ga smrdi! Ja sam od jutra u pospremanju i bas se osjecam puno lakse kad vidim da je sredeno, odmah mi je sve lakse i bolje. Jos su ormar i krevet ostali pa sam opet neko vrijeme mirna😊
GS pomogao u svemu zato smo i uspjeli sve dovest u red tako brzo. Iako se trudimo svaki dan po malo pa da nam ne bude preveliki kaos koji bi trebalo satima cistit jer nam se to ne da🙈
Koliko je kod vas stupnjeva u kuci/stanu? Kod nas je oko 18 kad ne grijemo i obucem joj dugi bodi, majicu, hlacice i carapice... Kad spava ju pokrijem dekicom...
I eto opet dode vrijeme za hranjenje a ja ni prstom mrdnula nisam 😅 al posto uglavnom zaspi tijekom podoja se nadam da ce i sad pa da barem imamsat vremena za ocistit "kud popi plesu" kak se kod nas kaze 😂😂.
Mino, i kod nas u stanu smrdi po vlagi, kod nas tece s susjedovog balkona (susjed iznad) ispod fasade i upije se u zid, a mi na tom zidu imamo ormar 🙈🙈. Ima sad onih strojeva koji mjere vlagu u zidovima pa probaj nabaviti da otkrijes barem koji zid (ili pod) vam je vlazan. Mi smo stavili uz taj zid mali odvlazivac (onaj iz lidla) al mislim da nema previse koristi, previse je to vode da bi se tako osusilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji