Žene, koliko vas je zaposleno? Šta ste planirale s djecom kada se vratite na posao? Vrtić, baka servis ili nešto treće?
Vezano za dohranu, ja isto nisam mislila prije 6mj (iako je dr rekla da možemo od 4mj), sve dok nije počeo ozbiljno negodovati dok mi jedemo. Ako je u svojoj stolici gundja dok ga ne uzmem, ako je u krilu pokušava dohvatiti hranu sa stola i strpati u usta! Prije bi ga prikačila da jede kad i mi, sad malo uzme i okreće glavu prema stolu i viče, smijeh živi!
Uzeli smo mu tzv. "sisač" pa sam mu za početak danas dala kuhanu jabuku, smazao je samo tako, osmjeh od uha do uha! Nije to neka količina i nije cijeli obrok ali moglo bi se reći da smo počeli sa dohranom 😊
Sto je sisac?!? Ja to hocu znati 😂
https://www.bubamara.in/hranjenje/bocice/sisaci-hrane/canpol-sisac-za-svjezu-hranu/56-1055903407561059
Samo što sam ja kupila u Mulleru, ali ista stvar. Za sad je oduševljen, vidjet ćemo hoće potrajati 😉
O svasta 😀😀😀 I kod tebe djeluje? Sto sve necu saznati na forumu
Za sada da 😊
Žene, koliko vas je zaposleno? Šta ste planirale s djecom kada se vratite na posao? Vrtić, baka servis ili nešto treće?
Jaslice za mene.
Za sada jos ne znam... zaposlena sam, ja bi nju u jaslice, muz bi da je cuva svekrva bit ce rata, vec vidim 😈, poslije nove godine cemo o tome 🙈
Jaslice...
Bas ste se raspisale danas kolko vidim 😊.
Dobro nam dosla nikki!!
I mi smo obavili uzv kukova. Kod male sve super, al smo skoro kolektivno prosvirali tamo. 3 sata cekanja u cekaoni punoj bebica i klinaca 😣😣. Bila neka hitna operacija i doktrica morala otici. Na kraju su poslije radnog vremena dosla dva druga doktora da rijese sve male pacijente. Jos smo i kaznu zaradili jer u prvoj zoni ne smijes parkat dulje od dva sata a nemas gdje drugdje ostaviti auto.. I obavila svoje prvo "javno" dojenje jer mi nije bilo druge 😅. Malo se sklonili i bilo je ok.
Mojoj je trenutno razgovor hit 😂 ja njoj pricam, ona odgovori i smije se i cice i guguce a ja se topim 😍. A inace imamo neke sarene igrackice, lopticu, plisance, medu koji svira i tako pa s njima razgovaramo.
Sto se spavanja tice, ja od kako dojim se cesce budim od male 🙈🙈 vjecito zedna i vjecito na wcu. Mala jede dva puta po noci, oko 1 i oko 6 (da, 6 je za mene noc 😂). Al legnem u krevet i opet zaspim ko top.
Ne znam jos sto cu s malom kad bude vrijeme povratka na posao. Dal ce u jaslice, dal ce muz biti s njom po danu pa raditi kad se ja vratim s posla. Sad kad ju vidim ne bi se najrade uopce odvajala od nje 😕.
Ide u jaslice. Nadam se da bude manje bolesna od brata s obzirom da se već čelici kraj njega
Uspavala ga. Pjevala mu malo, spustila ga, otvorio oci, uzdahnuo i zaspao. Jedino sto me budi i dize po 15-20x svaku noc. Jos nada tinja da ce se to smanjiti... I dalje smo bez dude. Vec 24h
P.s. gledam prognozu i sutra ce biti jos hladnije. Ne znam vise sta da obucem oko jaruna. Sve tene mokre 🤦🤣 Najgore mi je kad nema kabanicu na kolicima. Ona prigusi plac 🤯
Nama ce ja mislim bit baka i deda servis. Ja se mislim vratit par mjeseci na posao pa onda krenut na drugo, to vrijeme cemo valjda uspjet nekako s tim cuvanjem kombinirati. Ako nece ici tako, jaslice.
Ja se cijeli dan izdajam, masiram, stavljam kupus, svasta nesto, ali to se samo siri..je, mastitis je nazalost, imala sam ga vec pa znam da me ponovo to uhvatilo😫
Mala zaspala oko 15 do 7, budenje ocekujem oko ponoc (nadam se bar), ja se izdojila i sad s kupusom odoh na spavanje. Nadajmo se da ce sutra bit bolji dan po pitanju toga😁
Sortiraj odgovore
Najstariji