Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    30. Listopad 2019. 07:53

Satre. Mi smo spavali od 21:30 do 23:30. Do 2 je bila deracina i klopa. Onda je zaspao do pola 7 u komadu. Mogu ti reci da sam se vise naspavala u tih 4,5h u komadu nego zadnjih 10 dana

• Nikki
    30. Listopad 2019. 09:30

Pozdrav svima! Dugo vas čitam, ali nikako da se i ja priključim, pa evo, ako me primate rado bih sudjelovala koliko stignem. Naša beba ima 4,5 mjeseca, dečkić je i ima starijeg brata 

krino
    30. Listopad 2019. 09:31

Nikki

Pozdrav svima! Dugo vas čitam, ali nikako da se i ja priključim, pa evo, ako me primate rado bih sudjelovala koliko stignem. Naša beba ima 4,5 mjeseca, dečkić je i ima starijeg brata

Bok i tebi i dobro nam dosla 😊

• Nikki
    30. Listopad 2019. 09:43

krino

Nikki

Hvala 
    Krino, čitajući tebe kao da pričaš o meni od prije 5 godina, naš stariji nije spavao ni danju ni noću, spavao je samo na rukama i to dok bi hodali! Strašno nešto! I danas nije spavač, redovito se svađamo navečer oko odlaska u krevet jer on nikad ne želi. Nama je pomogla vožnja autom, kad bi već bili skroz ludi, sjeli bi u auto usred noći i vozili se po 70ak km u jednom smjeru da odspava bar malo... sa drugim je drugačije, danju ne spava, ali barem noć od ca 22 do 6 spava, makar uz česta buđenja i hranjenje ali meni je to sve ok dok sam u krevetu i ne moram nosati (kaže mi GS da to netko i ne bi zvao spavanjem obzirom da često traži sisu, ali meni ok naprema starijem).

krino
    30. Listopad 2019. 09:49

Nikki

krino

Nikki

Hvala
    Krino, čitajući tebe kao da pričaš o meni od prije 5 godina, naš stariji nije spavao ni danju ni noću, spavao je samo na rukama i to dok bi hodali! Strašno nešto! I danas nije spavač, redovito se svađamo navečer oko odlaska u krevet jer on nikad ne želi. Nama je pomogla vožnja autom, kad bi već bili skroz ludi, sjeli bi u auto usred noći i vozili se po 70ak km u jednom smjeru da odspava bar malo… sa drugim je drugačije, danju ne spava, ali barem noć od ca 22 do 6 spava, makar uz česta buđenja i hranjenje ali meni je to sve ok dok sam u krevetu i ne moram nosati (kaže mi GS da to netko i ne bi zvao spavanjem obzirom da često traži sisu, ali meni ok naprema starijem).

😂😂 Uvijek moze gore. Ja sam sinoc izdrzala da mu ne dam dudu. I spavao je ko top 4,5h. Sad je kenjkao 10ak min, ali zaspao bez dude i spava vec pola sata 🤫🤫🤫 Idem brzo na wc, kosu oprat i pokusat cu nesto pojest

nena1986
    30. Listopad 2019. 10:15

Dobro nam došla Nikki!! I moja curica je 4 i pol mjeseca stara... 😍 
    Nego Krino, muči me to što ne jedeš 😂... vidiš, kad je frka, pa kao ne bi možda stigla jesti (što je kod mene nemoguce), ja ti nju stavim u nosiljku/klokanicu, i jedem. Jedino joj bude kosa puna mrvica 😬, al ja sita 😂. Ispraksirala sam se vec, jer ujutro obicno spava kojih 2 sata u nosiljci pa eto tako jedem. Samo pazim da ne jedem ili pijem nešto vruće, jer joj završi na glavi. Neki dan sam zaboravila, muz je nosi, njoj na glavi dzem od malina, usrao se, mislio da je kakva krasta 😂😂😂. Sve ok, mogu ja sad vec i ne spavati, al hranu mi ne diraj 😈

• Nikki
    30. Listopad 2019. 10:35

nena1986

Dobro nam došla Nikki!! I moja curica je 4 i pol mjeseca stara… 😍
    Nego Krino, muči me to što ne jedeš 😂… vidiš, kad je frka, pa kao ne bi možda stigla jesti (što je kod mene nemoguce), ja ti nju stavim u nosiljku/klokanicu, i jedem. Jedino joj bude kosa puna mrvica 😬, al ja sita 😂. Ispraksirala sam se vec, jer ujutro obicno spava kojih 2 sata u nosiljci pa eto tako jedem. Samo pazim da ne jedem ili pijem nešto vruće, jer joj završi na glavi. Neki dan sam zaboravila, muz je nosi, njoj na glavi dzem od malina, usrao se, mislio da je kakva krasta 😂😂😂. Sve ok, mogu ja sad vec i ne spavati, al hranu mi ne diraj 😈

Hvala!
    Tako je i kod mene, evo jedem dok on jede, nisam ni znala što sve mogu jednom rukom 😂 i nama su često mrvice po kosi, a tamna mu je i ima ju dosta pa to zna smješno izgledati! Nemam pojma kako ću izgubiti kile jer kad je hrana u pitanju uopće nisam karakter!

30. Listopad 2019. 11:20

Dobrodošla Nikki 😊
    Mi jutros odradili uzv kukova, sve u redu. Noć nije prošla najidealnije, dosta se budila. A i ja sam prehlađena, tako da svejedno lošije spavam zbog tog.

katiesu
    30. Listopad 2019. 11:41

krino

katiesu

moj mali je danas spavao samo jednom ali u komadu 2 sata raspalio. a žene moje drage, on samo sto ne puže, stalno je na podu i stalno se okreće i odguruje i toliko se veseli svojoj seki, to je bas prava ljubav, ona njega grli a on se smije i guguce. srce mi je veliko ko kuca kad vidim njih dvoje, odmah bi još jedno ( ovo zadnje je zajebancija )
    uglavnom stalno ju prati i samo sto ne propuze za njom, a mene ne doživljava ma koliko god se ja kreveljila 🤣🤣

Uvijek ti se nasmijem. Samo da znas, moja je mama preko spirale ostala trudna. Zato ti krino pise danas 🤣🤣🤣

e i još sam ti htjela reci za spiralu , danas to djeluje totalno na drugaciji način.  stare spirale su djelovale aborativno, znaci došlo je do začeća pa je spirala to kao maknula, abortirala. sad nove spirale ne dozvoljavaju uopće da dođe do začeća tako da je to puno sigurniji način. tako mi je objasnio moj ginic. zato su u današnje vrijeme spirale iza prezervativa najsigurnija zaštita, dok prije nisu bile. ja sam isto čula za puno slučajeva da su žene ostale trudne pod spiralom, sad se to vise ne događa. u biti to malo hormona sto ispusta spirala djeluje ja zid maternice da se ne zadebljana i da ne dolazi do ovulacija i zato su i menge slabije i podnošljivije. 

• Ivonne
    30. Listopad 2019. 12:11

Hihi susjeda je prvo dobila uz kondom a drugo uz spiralu😂😂 
    Nikki dobrodošla, sve mame dobrodošle a one koje špijaju i vi se prikljucite😂
    Neke su nam bile aktivne na trudnicama i sad ih nema pa mi to baš žao.
    Ja pustim sve da se deru i jedem. Kod mene su svi naučili da sam luda bez jela. Ujutro se ne priča dok ne pojedem prvu šnitu kruha😂😂
    Ova moja opet balava al nije gadno ko zadnji put. Vrijeme je odvratno i ja ne izlazim😅 nema te bebe koja bi me natjerala sad van.
    Moja se isto budi stalno, do ponoći smo imali vec 5 ustajanja što zbog nosanja što za sisanje. Trudim se ne dat joj svaki put sisu jer vidim da se budi za bezveze pa da joj ne prijeđe u naviku ako svaki put dam sisu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.