Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    29. Listopad 2019. 17:57

nena1986

Evo nas s kontrole i cijepljenja. Izbedirala me pedijatrica samo tako. Mislila sam da nam ide dobro, dojenje i to… ispada da je u dva mjeseca dobila samo 1 kilu, po njoj, premalo ali nije alarmantno. Kontrola tezine za mjesec dana a u tih mjesec dana nek joj uvedem voce ujutro, rizine pahuljice navecer, prije podoja?! Meni kuha, ja njoj kazem, sta ne ide dohrana poslije podoja. Kaze ona ne, nema logike jer kao nece nista pojesti ako se najede mlijeka, a sta bi trebala, smanjit podoje da bi dala bananu? 😥 ubila me u pojam. Em mi je to puno prerano, em način, baš sam ljuta. I ne znam da li da guram svoje u turam joj cicu u usta za svaki kme i prije toga ili da stvarno krenem sa dohranom 🙈😥. Najradije bi je poslala u onu stvar. Baš sam ljuta

P.s. Neno, dok sam dojila, moj je u 10 dana dobio 90g i rekli su mi da bi to moglo vise, ali nitko nije radio galamu. Najbitnije da nije stagnacija ili gubitak na kilazi. Ako ti ide dojenje, doji. Ne sekiraj se.

• Ivonne
    29. Listopad 2019. 18:20

Čekaj ne jedeš pa ode dolje ili od nerviranja?
    Ja ne mogu usta zatvorit 😂😂

krino
    29. Listopad 2019. 18:36

Ivonne

Čekaj ne jedeš pa ode dolje ili od nerviranja?
    Ja ne mogu usta zatvorit 😂😂

Pa ne spavam skoro nikada. Mali pizdek ne spava ni po danu pa je eeekstra grintav. Onda ne stignes nis pojest par dana pa poslije zivis na zraku i mandarinama. I tako. Odu kile 😂
    Jer kad on spava po danu, ti nosis ili vozis kolica... Nuspojava je dobra linija 🤦😅

nena1986
    29. Listopad 2019. 18:38

Ja jedem i za tebe Krino 😂🙈. Neću o liniji 🙈. Super da ti mama pomaze... bar malo nadođeš. 

krino
    29. Listopad 2019. 18:53

Ja bih rado bila vesela i debela 😂 samo da pocne spavat nekak normalnije. Osusit cu se kao bakalar ako ovako nastavi. Ne znam samo gdje je njemu limit. I kako ga ne smlavi. Pfff
    SG je dosao maloprije doma. Poslovni rucak od pola dana. Pun dozivljaja. A mene zaboli ona stvar, samo hocu il lec. Zacarani krug s tim nasim SG/GS

katiesu
    29. Listopad 2019. 19:37

nena1986

Ja jedem i za tebe Krino 😂🙈. Neću o liniji 🙈. Super da ti mama pomaze… bar malo nadođeš.

ja jedem pa sam spala na kilažu prije prvog poroda, al trbuh je žalost malo veća, katastrofa i napuhnuta valjda dok se tijelo ne privikne na spiralu. i naravno ne stignem vježbati. a u licu mršava i ispijena, pitam se kakva bi bila. da ne jedem toliko. ja otvaram frizider stalno s malim u rukama 🤣
    nena, i ja mislim da ne trebaš slušati pedijatra, moja mala je toliko dobivala isto i moja pedica uopće nije dizala graju. znaci sve to ovisi o doktoru, samo hrabro naprijed 😘

katiesu
    29. Listopad 2019. 19:43

moj mali je danas spavao samo jednom ali u komadu 2 sata raspalio. a žene moje drage, on samo sto ne puže, stalno je na podu i stalno se okreće i odguruje i toliko se veseli svojoj seki, to je bas prava ljubav, ona njega grli a on se smije i guguce. srce mi je veliko ko kuca kad vidim njih dvoje, odmah bi još jedno ( ovo zadnje je zajebancija ) 
    uglavnom stalno ju prati i samo sto ne propuze za njom, a mene ne doživljava ma koliko god se ja kreveljila  🤣🤣

• Ivonne
    29. Listopad 2019. 19:52

Pa ona što više ne spava ja više jedem🤣🤣

nena1986
    29. Listopad 2019. 19:55

Divno je gledati tu bratsku/sestrinsku ljubav.... i GS i ja smo jedinci i nazalost pojma nemamo sto to znaci... ali dok gledam njih dvoje zajedno, sva se raznjezim, nikom se ne smije kao njemu, nikog ne gleda kao njega 💙.... on pak, posto je dugo i sam bio jedinac, kaze da je bio lud kada je kao mali rekao da ne zeli ni brata ni sestru 😂

CiniMINIS
    29. Listopad 2019. 19:56

Krino, ti si moj idol!! Ako ikad dode do toga da ce mi trebat snage, nadam se da cu imat tolko kolko ti sad imas. Znam da ispada da trebas jer ti nema druge, al mislim da bi vecina pop**, a ti jos uvijek punom parom juris po jarunu 💪💪.
    Ja svojoj planjram davat prve kasice najranije s 5,5mj, a u biti bi najrade tek s 6mj. Dobili smo poklon paket od hippa i tamo plan dohrane, reko super dode (mislila ovak okvirno kolko obroka, kada dohrana i to), s time da kod njih pise pocetak dohrane s 4,5 mj a SG odma navali kako cemo joj s 4,5 mj davat. Reko do pola godine nece nista dobit osim moje sise. Pa on jadan ne kuzi zasto ako tamo pise. Reko normalno da pise, to je promo paket od hippa, oni zele da sto prije krenemo i vise njihovih kasica kupujemo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.