Joj, ja otkidam na one kupovne vocne kasice. Sama sebi ih ponekad kupim 😂. I da, jedem bila naspavana, nenaspavana, nervozna, nadrkana, dobre volje... samo da je hrane 🙈. Katastrofa 😂
😍😍 tak mi je slatko citati vas koje imate po dvoje kako se vole i maze i igraju ❤❤. Moja je za sad sama, al definitivno planiramo barem jos jedno (naravno ne sad odma 😂😂 kad se oporavim kako treba od prvog).
Katiesu, bravo za malog zvrkica 😊 jedva cekam citati kak juri za sekom 😆.
Moja je danas bas kako treba savladala okretanje s trbuha na leda. Al mi je urnebesna kad krene gurat tu malu glavicu na stranu i guzu dizat u zrak da bi se okrenula 😄😄. A o samostalnom okretanju s leda na trbuh jos ni rijeci. Nit ne znam dal hoce tak uskoro jer ne voli bas biti na trbuhu 😂 cim ju ja okrenem ona je za par sekundi opet na ledima a prije je samo cendrala na trbuhu kad se nije znala okrenuti.
Pozdrav zenice.. Jeste mozda imale slucaj da ne mozete staviti vjencani i zaručnicki prsten? Ja probala prvi put neki dan iza poroda i ne mogu stavit... Ali dobila sam stvari pa sam mozda i napuhnuta ale ne vidim po prstima da sam natečena 🤷♀️viška kila ima od poroda i previse.. Najvise stomak 🙄 sto je najgore i ne jedem puno.. Moram otici stitnjacu prekontrolirati.. Ko zna kakvo je stanje sad... U trudnoci sa terpaijom sam je drzala do 2 ,2.2. Jos jedno pitanje.. Mame koje hrane bebe ma bocice jeli ih drzite u narucju ili imate neki drugi sistem...ja najvuse volim u narucju ali nekad se slomi koliko me kicma boli
Joj, svima vam zavidim na bratsko/sestrinskij ljubavi 🥰🥰🥰 Ja s ovim malcem nemam zelju ponavljat ovo izbijanje od umora. Nikad ne znas kako te potrefi drugi put. Zamislim si samo da mi dodje jos jedan takav...u vrapce bih se sama prijavila 🤦
Cini, ne znam bas za idol...to je vise malo mira u kuci. Jer kad beba ne spava, ne moram nikome pricat kakav je to dan. Radije ja picim s njim pa da izdrzim dok GS/SG dodje s posla 🤣🤣
Hranjenje na bocicu, ja ga uzmem isto u ruke, u jednoj ga drzim s drugom hranim. Necu ni zastavice na bicepsu imat 😅😅 Tezak je. Ali ja se sjednem na kauc, naslonim na jastuke i podbocim si ruku kojom ga drzim s jastukom za dojenje. Prekrizim noge i njega onako vise sjedecki hranim. Tako mi je zgodnije. Pokusaj pa vidi. Ubitacno je za ledja sad kad su sve tezi. Po danu nekad sjednem na pod po turski i naslonim se na kauc pa ga onda uzmem u ruke i hranim. Onda si lakat naslonim na koljeno. Ide to nekako.
moj mali je danas spavao samo jednom ali u komadu 2 sata raspalio. a žene moje drage, on samo sto ne puže, stalno je na podu i stalno se okreće i odguruje i toliko se veseli svojoj seki, to je bas prava ljubav, ona njega grli a on se smije i guguce. srce mi je veliko ko kuca kad vidim njih dvoje, odmah bi još jedno ( ovo zadnje je zajebancija )
uglavnom stalno ju prati i samo sto ne propuze za njom, a mene ne doživljava ma koliko god se ja kreveljila 🤣🤣
Uvijek ti se nasmijem. Samo da znas, moja je mama preko spirale ostala trudna. Zato ti krino pise danas 🤣🤣🤣
Sto se hrane tice, samo cu napisati da su zalihe slatkisa (a bio cijeli ormar pun) potrosene 🙈🙈. Imali ogromnu zalihu nutele koju sam krenula tamanit zadnji mjesec trudnoce i ovaj tjedan sam rijesila zadnje 🙈🙈.
Sto se prstena tice, moj muz si je dao napraviti malo pre malog i odnio ga zlataru da mu prosiri. Jako je brzo to gotovo, samo nabije na neki stapic i rasiri se, al mislim da samo za jednu velicinu moze.
Krino, nek si se ti nama javila. Već sam mislila prelistat vijesti 🤣🤣
Prsten se može lako proširiti, to ti u svakoj zlatarni mogu odraditi. Ali samo ako nemaš kamenčiće, tako su barem meni rekli kad smo naručivali burme.
Što se kašica tiče, ni ja ne planiram prvih 6 mj. Ako ste na fejsu, učlanite se ako već niste u grupu Domaće kašice za bebe. Ima hrpa odličnih recepata i savjeta.
moj mali je danas spavao samo jednom ali u komadu 2 sata raspalio. a žene moje drage, on samo sto ne puže, stalno je na podu i stalno se okreće i odguruje i toliko se veseli svojoj seki, to je bas prava ljubav, ona njega grli a on se smije i guguce. srce mi je veliko ko kuca kad vidim njih dvoje, odmah bi još jedno ( ovo zadnje je zajebancija )
uglavnom stalno ju prati i samo sto ne propuze za njom, a mene ne doživljava ma koliko god se ja kreveljila 🤣🤣
Uvijek ti se nasmijem. Samo da znas, moja je mama preko spirale ostala trudna. Zato ti krino pise danas 🤣🤣🤣
hahahah ma nisam trebala ni stavljati spiralu, dolje paučina samo takva. neka si ti nama živa i zdrava i da imaš još puno snage za tog malog zvrkica 😉
Spavali od 21:30 do 23:30. Sad ne spavamo. Rida kao da nema sutra. Ne vracamo mu dudu. Spizdi me to vracanje dude. Onda ju pljune pa place. Pa svejedno ne spavamo. Sjedimo u boravku. Polako se gasi jer je umoran ko pas, a nama muka jer bi uskoro trebao jest... Cini mi se da je nakon 2 sata utihnuo skroz. Ne dizem ga ni u ludilu. Idem spavat u komadu jos tko zna koliko. Satrat ce mw ovaj malac... Eto kako se stesati od poroda. Imas nespavalicu kod kuce i ostalo je povijest... Ubit cemo se vise... La la laaaaaa 🤯🤯
Jutro!!☕ spavala je s nama u krevetu veci dio noci, pojma nemam kad se budim gdje je, dal je u svom ili nasem, kad sam je prebacila, sto li vec 😂. Krino, s tim ne spavanjem kao da nas gledam i slusam unazad 11 godina. Zato mi je ovo sad pjesma. To ne spavanje ubije, ne znas tko si, gdje si, sto si... al vidis na liniju mi nikad nije utjecalo, dzaba ne spavala. Jela sam s pola jedne ruke. 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji