Ms ja gledam kako mi je najlakše da se naspavam, a to dizanje i vraćanje u krevetić me razbudi i onda ju na kraju opet ostavim kod sebe nakon sljedećeg hranjenja🤷
Danas je spavala samo pola sata, a idemo danas kod mojih na more pa se nadam da će spavati u autu 🤞🤞
Mi smo bili na moru od 1. Do 15.9. i ona je uživala uz more, zaspala bi obavezno u kolicima na plaži i spavala preko sat vremena, a inače u kolicima odspava jedva 20min ako ju ne voziš cijelo vrijeme. Nadam se da će i sad tako 😁
Ovoj mojoj je 20 min dovoljno da se probudi ko sretna beba. Ne kužim
Dok je imala taj power nap ja napravila tortu
https://www.coolinarika.com/recept/francuska-torta-od-jabuka/?meta_refresh=1
Malo mi nije ispalo ko na slici
Čekam da se ispece
Ovoj mojoj je 20 min dovoljno da se probudi ko sretna beba. Ne kužim
Dok je imala taj power nap ja napravila tortu
https://www.coolinarika.com/recept/francuska-torta-od-jabuka/?meta_refresh=1
Malo mi nije ispalo ko na slici
Čekam da se ispece
Svaka čast, ja danas jedva suđericu napunila..
Vezano za dohranu, ja isto nisam mislila prije 6mj (iako je dr rekla da možemo od 4mj), sve dok nije počeo ozbiljno negodovati dok mi jedemo. Ako je u svojoj stolici gundja dok ga ne uzmem, ako je u krilu pokušava dohvatiti hranu sa stola i strpati u usta! Prije bi ga prikačila da jede kad i mi, sad malo uzme i okreće glavu prema stolu i viče, smijeh živi!
Uzeli smo mu tzv. "sisač" pa sam mu za početak danas dala kuhanu jabuku, smazao je samo tako, osmjeh od uha do uha! Nije to neka količina i nije cijeli obrok ali moglo bi se reći da smo počeli sa dohranom 😊
Mame, kako se igrate s bebama? Moja se igra u gymu, imamo par zveckica, zdravoljupce… ogledala obozava.. Ali trenutno su joj najzanimljivije rukice.. nekad ju ne zanima nista drugo, samo dudla, da se na trepavice postavim uopce me ne ferma ni malo..
Ja svog ignoriram kad je zaigran. I kad ima monolog. Kad krene kenjkat, onda se igram s njim. Vidim fa mu dosadi. Dosli s jaruna. Dere se zadnjih sat vremena ko vol. Moram ga malo malo resetirat da ne dobije bruh od deracine. I dalje njorga i dere se. Tezak dan bez dude. Spavao 2x 45min od 6 ujutro. Sad se radije dere nego da spava. Ima energije...nikako da ga svlada i da zaspi. Prebacila ga u kindacu na trbuh. Sad zvali sake, al ne krici. Kako case bebe spavaju? Ja svog pocela i na bok stavljat. Podboltam ga jastukom za dojenje. Razmisljam da ga probam prek dana na trbuh stavit da spava. Znam da treba na ledjima prvih godinu dana, ali ni ja ne mogu stalno u istom polozaju sve. Em koliva, krevet, baby gym...stalno je na ledjima. Mozda mu bude ovako pasalo...
Vezano za dohranu, ja isto nisam mislila prije 6mj (iako je dr rekla da možemo od 4mj), sve dok nije počeo ozbiljno negodovati dok mi jedemo. Ako je u svojoj stolici gundja dok ga ne uzmem, ako je u krilu pokušava dohvatiti hranu sa stola i strpati u usta! Prije bi ga prikačila da jede kad i mi, sad malo uzme i okreće glavu prema stolu i viče, smijeh živi!
Uzeli smo mu tzv. "sisač" pa sam mu za početak danas dala kuhanu jabuku, smazao je samo tako, osmjeh od uha do uha! Nije to neka količina i nije cijeli obrok ali moglo bi se reći da smo počeli sa dohranom 😊
Sto je sisac?!? Ja to hocu znati 😂
Sto je sisac?!? Ja to hocu znati 😂
https://www.bubamara.in/hranjenje/bocice/sisaci-hrane/canpol-sisac-za-svjezu-hranu/56-1055903407561059
Samo što sam ja kupila u Mulleru, ali ista stvar. Za sad je oduševljen, vidjet ćemo hoće potrajati 😉
Može sam jesti, sisati a ne moram razmišljati hoće li otrgnuti preveliki komad jer su rupice male. On je danas baš pojeo dvije tanke kriške jabuke i još dodatno sisao sok
Zasto bi prvih godinu dana trebali spavati iskljucivo na ledima? Nasa spava na trbuhu, jedino preko dana kad spava onda je vecinom na ledima. Iako se i tad sama zna okrenut ili na bok ili na trbuh
Ja stavljam na bok da spava i onda se ona kroz noć okrene na leđa, i inače kad joj se spava okrene se na bok i palac u usta. Baš neku večer mi se tako namjestila i ja ju stavim u krevet kao, možda zaspe, jer je taman pojela izdojeno iz boce (mene nije bilo) i ona stvarno zaspala oko 20.45 i probudila se u 2.00 😲 ja se probudila prije nje jer sam se morala izdojiti zbog tvrdih cica...
Ne znam što nas danas čeka kad idemo mojima, valjda nećemo tulum imati, još i GS s nama spava večeras, a mi se navikle raširit po krevetu 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji