Hihi susjeda je prvo dobila uz kondom a drugo uz spiralu😂😂
Nikki dobrodošla, sve mame dobrodošle a one koje špijaju i vi se prikljucite😂
Neke su nam bile aktivne na trudnicama i sad ih nema pa mi to baš žao.
Ja pustim sve da se deru i jedem. Kod mene su svi naučili da sam luda bez jela. Ujutro se ne priča dok ne pojedem prvu šnitu kruha😂😂
Ova moja opet balava al nije gadno ko zadnji put. Vrijeme je odvratno i ja ne izlazim😅 nema te bebe koja bi me natjerala sad van.
Moja se isto budi stalno, do ponoći smo imali vec 5 ustajanja što zbog nosanja što za sisanje. Trudim se ne dat joj svaki put sisu jer vidim da se budi za bezveze pa da joj ne prijeđe u naviku ako svaki put dam sisu.
hahah moja eva je dijete puknutog kondoma 🤣🤣🤣 i to ne bilo kojeg nego durex. inače se pazili 6 god i onda se idemo opustiti uz kondom 🤣🤣🤣
sad sam naravno sretna jer je pukao kondom.
nikki dobro došla!!
i ja jedem s jednom rukom i kuham s jednom i luk režem. mislim da bi mogla žonglirati s tri loptice s tom jednom rukom 🤣🤣🙈 a smršavila i uz to jelo, sto bi bilo da ne jedem, vjerovatno bi onda i trbuh još nestao. zato krino jedi s jednom rukom.
e da, i moj mali se budio često noćas. al danas ujutro mi se čini da se zubić vidi. pod prstom se toliko ne osjeti koliko mi je svjetlija koza tj. skoro se bijeli. sad ćemo vidjeti
Bok Nikki, mojoj curi je danas točno 4 i pol mjeseca 😁
Ja se također hranim redovito, ali ne stignem toliko kad sam s njom, nezgodno mi je čak i u marami nešto konkretnije od sendviča, ali zato nadoknadim kad dođe GS (da prihvatim terminologiju 😆)
Ivonne, vjerojatno je pametno ne davat sisu svaki put po noći i ja si kažem da ću tako ovu noć, ali onda dođe noć i ja nema šanse da se dižem i nosam, samo uvalim sisu i spavam dalje 😅 ovisno o tome koliko mi se spava ju vraćam u krevetić ili ne, a zadnjih noći kad ju vratim skroz se razbudim i onda sam budna sat,dva i taman da ću zaspat i eto nje, ispada da ja ne mogu spavati kad nije kraj mene, a ne obratno 🤦🏻♀️😂
Noćas sam je uspjela pomažu po trbuhu da služi da sam tu i opet je zaspala. I meni je puno lakše uvaliti sisu pa brže gotovo. Spava mi samo u kinderbet, u moj krevet ne ide😂
Mame, kako se igrate s bebama? Moja se igra u gymu, imamo par zveckica, zdravoljupce... ogledala obozava.. Ali trenutno su joj najzanimljivije rukice.. nekad ju ne zanima nista drugo, samo dudla, da se na trepavice postavim uopce me ne ferma ni malo..
Mame, kako se igrate s bebama? Moja se igra u gymu, imamo par zveckica, zdravoljupce… ogledala obozava.. Ali trenutno su joj najzanimljivije rukice.. nekad ju ne zanima nista drugo, samo dudla, da se na trepavice postavim uopce me ne ferma ni malo..
Pa to je super, pusti je, važno je da nauči i sama se zabaviti.
Tako je i kod starije djece, ako vidiš da su se zaigrali odmakni se😂
Ja se također hranim redovito, ali ne stignem toliko kad sam s njom, nezgodno mi je čak i u marami nešto konkretnije od sendviča, ali zato nadoknadim kad dođe GS (da prihvatim terminologiju 😆)
Ivonne, vjerojatno je pametno ne davat sisu svaki put po noći i ja si kažem da ću tako ovu noć, ali onda dođe noć i ja nema šanse da se dižem i nosam, samo uvalim sisu i spavam dalje 😅 ovisno o tome koliko mi se spava ju vraćam u krevetić ili ne, a zadnjih noći kad ju vratim skroz se razbudim i onda sam budna sat,dva i taman da ću zaspat i eto nje, ispada da ja ne mogu spavati kad nije kraj mene, a ne obratno 🤦🏻♀️😂
nemam ni ja snage nositi, lakše mi sisu dati pa makar i tisuću put. ali i tisuću put se dignem i stavim ponovno u krevetić
Opet jarun... Spavao 35min. Al ne divlja. Nosila ga 10min i dobar je. Mozda opet zaspi. I dalje bez dude. Ide nekako. Kupim burek usput. Zima je, ruke otpadnu, al jedem i guram na 3 kotaca kolica.
nemam ni ja snage nositi, lakše mi sisu dati pa makar i tisuću put. ali i tisuću put se dignem i stavim ponovno u krevetić
Mi od početka spavamo zajedno, nisam se previše trudila sa krevetićem (kao i sa prvim poslije će mi u neku ruku biti žao 😜)
Kad sam bila trudna sa prvim imala sam vremena proučavati literaturu, povezujuće roditeljstvo i sl. tada sam to baš htjela, a sada mi je bilo nekako pod normalno... ima to svoje prednosti ali bome i mane 😋
Dobrodosla Nikki😊
Mi imali cjepljenje, temperaturu nema, ali danas joj se pojavilo crvenilo i otvrdnulo je. Ne tocno oko uboda nego malo iznad 😕 to samo da hladne obloge stavljam?
I meni su i pedijatrica i sestra digle tlak. Pedijatricu ne smijes nista pitat (btw, za kasice mi je rekla tek sa 6 mj, drzi se onoga po knjizi), prokomentirala da necu valjda dijete drzat gladno (mala super napreduje) kad sam je pitala je li moguce da mi je mlijeko postalo malo slabije i da li da uvedem bocicu adaptiranog prije spavanja, a sestra prokomentirala kad je mala pocela plakat tokom cijepljenja da sam to ja kriva jer nisam drzala kak spada (drzala sam je kao i prosli put, komentar na nivou, debilu pikas je, beba je, normalno da ce plakat??) Nisam znala koju bi prije pogodila sakom. #nemajka
Sto se hranjenja tice, mi je legnemo na kauc ili krevet i tako joj dajemo, ne mogu je vise u rukama drzat, ovako je puno lakse.
Ja evo po drugi put imam mastitis, zasad je puno manje nego prosli put, ali jako me strah da ne zavrsi kao i zadnji put. Iskustva sa stavljanjem kupusa? Koliko to trebam drzat, pomaze li zaista, sta da radim?😥
Mi jos nismo bili vani, ne da mi se po kisi, nakon rucka planiramo
Sortiraj odgovore
Najstariji