Dsnas neko zatišje. Sve smo izgleda u istim mukama danas 🙈
Krino, jesi živa?
ufff ova promjena vremena je uzas. mali nije spavao uopće danas, a evo skoro će dva, dajte mi pištolj da se upucam!ako je i pri tome da će zaspati mala uzme neku igračku i krene lupati, svirati,šuškati. jedva cekam da ozdravi i krene u vrtić. sva sreca pa imam bolonjez od jučer. a sto se kiše tiče, dobro da mi je oprala auto 🤣
Dsnas neko zatišje. Sve smo izgleda u istim mukama danas 🙈
Krino, jesi živa?
jesmo!
Proći će sve. To tak nalete ti jadni dani kad s ničim ne možeš utješiti sam sebe- čak ni s onom mnoge bi ubile da imaju ovo što ti imaš a ti nisi ni u stanju nunati, trgni se. To su faze kad se osjećaš ko da si pretvoren u aparat- nosi, nahraniš, presvuci, igraj se, pa ponovi a ti bi da bar dan dva netko sve to drugi radi.
Još nisam skroz došla do te faze al vidim A me već pere lagano.
Drz te se cure, brzo će proljeće 😆
Ja od kad sam rodila govorim kako jedva čekam proljeće 🤣 tad će već biti malo veća, moći ćemo u kišobran kolica koja su puno lakša, počet će jesti pa ćemo moći u malo duže izlaske i tako. Zima se razvuče ali eto i prođe. Barem će mu kuća biti čista 🤣🤣
Ja sam od muke pustila par suza, izvikala se na muža ni krivog ni dužnog. On je srećom shvatio o čemu se radi i ispričao se, godine zajedničkog života su ga učinile starom iskusnjarom. Od tad mi je puno lakše, kao da mi je kamen pao s leđa 🤪
Naručila sam 3 kg kestenja i jedva čekam ih pojest. Imamo plinsku bocu i plamenik i tabu za kestenje. Bude mi muž ispred zgrade ispekao 😂😂😂
Eto baš me to veseli
Krino ti si napisala da si smršavila više nego što si dobila. Kak je s tijelom jel isto Ili deformirano?
Pitam jer meni je sve deformirano😂😂😂
Mi smo po ovo vremenu samo jako pospani (kolektivno obiteljski 😅), mala je danas cak i u jutro potegnula 5 sati od pol6 do pol11, a kad je budna je ultra dobre volje i guguce, prica i veseli se svemu 😍😍. Glavobolju hvala bogu od pocetka trudnoce nisam imala, a nadam se da ce me jos neko vrijeme postediti.
Sto se tijela tice, moje je totalno izobliceno. Do ispod sisa si izgledam mrsavo (ignoriram ono malo spekica na ledima), onda dolazi debeli salasti trbuh, pa spekici iznad bokova, ogromno siroko dupe i debela bedra 🙈🙈🙈. Ne znam sto da navucem na sebe da to sakrijem. A garderoba sva uska, nit za poslije poroda, nit za dojenje 😓😓..
Evo nas s kontrole i cijepljenja. Izbedirala me pedijatrica samo tako. Mislila sam da nam ide dobro, dojenje i to... ispada da je u dva mjeseca dobila samo 1 kilu, po njoj, premalo ali nije alarmantno. Kontrola tezine za mjesec dana a u tih mjesec dana nek joj uvedem voce ujutro, rizine pahuljice navecer, prije podoja?! Meni kuha, ja njoj kazem, sta ne ide dohrana poslije podoja. Kaze ona ne, nema logike jer kao nece nista pojesti ako se najede mlijeka, a sta bi trebala, smanjit podoje da bi dala bananu? 😥 ubila me u pojam. Em mi je to puno prerano, em način, baš sam ljuta. I ne znam da li da guram svoje u turam joj cicu u usta za svaki kme i prije toga ili da stvarno krenem sa dohranom 🙈😥. Najradije bi je poslala u onu stvar. Baš sam ljuta
Sortiraj odgovore
Najstariji