ja bila s malom kod pedijatrice i kaže streptokok. strasnan kasalj, nos stalno pun. stalno izvlačim iz nosa i inhaliram. dobili amoksicilin i kapi za nos 3x na dan. samo da mali ne pobere od nje, ufff deset dana bez vrtića, ima da mi opadne i ovo malo kose s glave 🥴🙈
i da, čekaonica puna, svi samo kašlju i crvene nosice imaju
Tak sam ja tri tjedna s oboma 🤣🤣
Od četvrtka je u vrtiću😂
Joj boleštine, čisto me strah ove zime...
E, ima li možda koja od vas još problema sa hemoroidima? Nakon prve trudnoće sam ih imala li su brzo prošli... sada, ubi boze... kad god pojedem kakav junk food, evo ih 😰....
Joj boleštine, čisto me strah ove zime…
E, ima li možda koja od vas još problema sa hemoroidima? Nakon prve trudnoće sam ih imala li su brzo prošli… sada, ubi boze… kad god pojedem kakav junk food, evo ih 😰….
evo me, uzas 😩 isto , malo malo pa me jebu u zdrav mozak
Joj boleštine, čisto me strah ove zime…
E, ima li možda koja od vas još problema sa hemoroidima? Nakon prve trudnoće sam ih imala li su brzo prošli… sada, ubi boze… kad god pojedem kakav junk food, evo ih 😰….
Isto. Ja i kad ne pojedem junk food evo ih. U PMS me sve zivo boli, onda me bas rasturaju. I nikak proc
Mamice s bolesnim klincima, drzite se. Ne mogu nit zamisliti kak vam je, mi smo s ovom blagom rotom muku mucili a sve sto smo imali je malo vise cendravo dijete i hrpu pokakanih pelena, kamoli jos i temperatura, zastopan nosic i slicno 🙈 nadam ss ako smo morali pokupiti rotu da ostalo budemo izbjegli.
Krino, ne znam sto da ti kazem za spavanje osim svaka ti cast. Necu se hvalit da ne sipam sol na ranu, al ja se ne mogu zaliti na svoju curu. A mijenjanje sata nismo ni primjetili.
Hemići ko frendići 🤣🤣
Nakon drugog poroda već u dužem čučnju ispadaju van😤
Ništa dolje nije isto.
Kako na vas utječu ove promjene vremena? Ja sam se probudila oko 5.30 i cim sam oci otvorila glava me pocela rasturat. Toliko me boli lijeva strana da jedva gledam, od boli mi se pocinje i povracat, a tableta ne pomaze..😫😫
Na mene fizički nikako, ali psihički itekako 🙈 kad je ovako tmurno vrijeme nemam volje za životom. Ljuta, samo bi se svađala. Uspjela sam i dolce gusto aparat pokvarit. Odlučila sam više ništa ne dirati, sjedim i gledam u zid 🥺🤐
Kod mene danas psihički kolaps.
Od jutra mala kenjca, ne znam jel do bolesti, antibiotika, vremena, do mene.. do čega god je, ubija. A ja plačem ravno od 9 sati.
Recite da će dan brzo proći..
Sortiraj odgovore
Najstariji