Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    28. Listopad 2019. 18:23

katiesu

ja bila s malom kod pedijatrice i kaže streptokok. strasnan kasalj, nos stalno pun. stalno izvlačim iz nosa i inhaliram. dobili amoksicilin i kapi za nos 3x na dan. samo da mali ne pobere od nje, ufff deset dana bez vrtića, ima da mi opadne i ovo malo kose s glave 🥴🙈
    i da, čekaonica puna, svi samo kašlju i crvene nosice imaju

Tak sam ja tri tjedna s oboma 🤣🤣  
    Od četvrtka je u vrtiću😂

nena1986
    28. Listopad 2019. 19:23

Joj boleštine, čisto me strah ove zime... 
    E, ima li možda koja od vas još problema sa hemoroidima? Nakon prve trudnoće sam ih imala li su brzo prošli... sada, ubi boze... kad god pojedem kakav junk food, evo ih 😰.... 

katiesu
    28. Listopad 2019. 19:51

nena1986

Joj boleštine, čisto me strah ove zime…
    E, ima li možda koja od vas još problema sa hemoroidima? Nakon prve trudnoće sam ih imala li su brzo prošli… sada, ubi boze… kad god pojedem kakav junk food, evo ih 😰….

evo me, uzas 😩 isto , malo malo pa me jebu u zdrav mozak

krino
    28. Listopad 2019. 20:08

nena1986

Joj boleštine, čisto me strah ove zime…
    E, ima li možda koja od vas još problema sa hemoroidima? Nakon prve trudnoće sam ih imala li su brzo prošli… sada, ubi boze… kad god pojedem kakav junk food, evo ih 😰….

Isto. Ja i kad ne pojedem junk food evo ih. U PMS me sve zivo boli, onda me bas rasturaju. I nikak proc

CiniMINIS
    28. Listopad 2019. 20:48

Mamice s bolesnim klincima, drzite se. Ne mogu nit zamisliti kak vam je, mi smo s ovom blagom rotom muku mucili a sve sto smo imali je malo vise cendravo dijete i hrpu pokakanih pelena, kamoli jos i temperatura, zastopan nosic i slicno 🙈 nadam ss ako smo morali pokupiti rotu da ostalo budemo izbjegli.
    Krino, ne znam sto da ti kazem za spavanje osim svaka ti cast. Necu se hvalit da ne sipam sol na ranu, al ja se ne mogu zaliti na svoju curu. A mijenjanje sata nismo ni primjetili.

• Ivonne
    28. Listopad 2019. 21:47

Hemići ko frendići 🤣🤣
    Nakon drugog poroda već u dužem čučnju ispadaju van😤
    Ništa dolje nije isto.

• Mino19
    29. Listopad 2019. 08:41

Kako na vas utječu ove promjene vremena? Ja sam se probudila oko 5.30 i cim sam oci otvorila glava me pocela rasturat. Toliko me boli lijeva strana da jedva gledam, od boli mi se pocinje i povracat, a tableta ne pomaze..😫😫

• Ivonne
    29. Listopad 2019. 09:45

Mino isto kao i kod tebe, samo tableta djeluje

29. Listopad 2019. 12:36

Na mene fizički nikako, ali psihički itekako 🙈 kad je ovako tmurno vrijeme nemam volje za životom. Ljuta, samo bi se svađala. Uspjela sam i dolce gusto aparat pokvarit. Odlučila sam više ništa ne dirati, sjedim i gledam u zid 🥺🤐

TonkicaPrrr
    29. Listopad 2019. 13:08

Kod mene danas psihički kolaps.
    Od jutra mala kenjca, ne znam jel do bolesti, antibiotika, vremena, do mene.. do čega god je, ubija. A ja plačem ravno od 9 sati. 
    Recite da će dan brzo proći..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.