Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    28. Listopad 2019. 11:37

Nikolina95

Cure pomagajte imam teesku zubobolju zmaci juce nisam znaala za sebe od boli, inace imam fobije od zubara ali juce od boli sam se pocela doslovno gubit i osla na hitnu, tamo je malo cackala i ajde sad je lakse ali bol je i dalje tu. Rekla mi je da nesmijem dojit ako dobije anesteziju.. Danas trebam ic opet ali me anestezija muči. Čitam po internetu da je smijem primit vise nisam pametna. Imali li koja od vas iskustva??! 🤔 🤔

Iskoristila sam prvi porodiljni da izmijenim sve stare plombe i sve sam ih radila s anestezijom i dojila sam. Stomatolog mi je rekao da to ne smeta dojenju.

Nikolina95
    28. Listopad 2019. 11:59

Super znači nema straha za bebaca, jer nebi mu zeljela davat dohranu zbog toga, a moram rijestit taj zub jer cu poludit hehe

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

28. Listopad 2019. 12:47

Stigla moja gajba žujeee 😁😁 odnosno tatina 🙈

krino
    28. Listopad 2019. 15:42

Ovak. Poceo je spavati po danu. I tu se budi kao po novi. Sto puta. Dodam dudu, zaspi na pola sata i sve ispocetka. Znaci, ne spavamo ni po danu ni po noci. Po noci je bar 6-7h u komadu znao odspavati. Sad ne. Uvijek je budjenje uz cendranje. Prije se probudio naspavan, gugutao, dozivao i osmjeh na licu kad te vidi. Sada samo cendra. I kad je budan pteko dana samo cendra. To je doslovno za izludit. Itko slicno iskustvo? Sve nam se promijenilo unazad 5-6 dana... Ubija me dizanje po noci. Umiri se on brzo i zaspi nazad, ali svakih pola sata isto. Kad pocne biti svakih 15 ili 10min, dam nu klopu. Onda zaspi sat u komadu i krene kenjkanje... Ja sam stvarno totalno onemocala. Hodam ko kostur jos malo. Ne znam jel da idemo pedijatru ili koji je bog? To dijete od kad se cijepilo nije isto 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

• Mino19
    28. Listopad 2019. 15:52

Bok cure. Evo i mene nakon par dana. Nisam vas cak uspjela ni citat kak spada. Sto od male, sto vidi se s ovim, vidi se s onim..
    Vidim da ima i bolesti i nespavanja, pa rodendana.. prvo da zazelim sretan rodendan, a onda i da posaljem dobre vibre da prode sve ovo negativno.
    I mi smo strgani, mala se sve cesce budi po noci, jaaako puno trazi jest, toliko da ne stignem vise ni izdojit prakticki i mislim da cu morat uvest adaptirano. Je li moguce da mi mozda mlijeko gubi na kvaliteti pa da nije dovoljno masno, zasitno za nju ili jednostavno radi toga sto raste pa normalno i trazi vise i konkretnije? Nama je sutra drugo cijepljenje i vec sad me toga strah. Nadam se da ce bit sve ok. Moj GS je ovih par dana par puta izmjenio stanje GS/SG. Ali trenutno smo dobro tako da ajde😊
    Za antibiotik pojma nemam, isto se ne volim petljat u tudu struku, ali uvijek propitkujem te odluke. Nisam za antibiotik preventivno, ali valjda ona zna zasto je to dala😕
    Ja sam zube popravljala i u trudnoci i evo prije par dana, smije se dojit s anestezijom. Ja sam tip osobe koja od panike ne bi ni sjela na taj stolac bez anestezije, strah me popravljanja na zivo😬

TonkicaPrrr
    28. Listopad 2019. 15:54

shell

Bisolex kapi, rečeno mi da ih dajem preko inhalatora.
    Pogledala grlo, poslušala pluća. Rekla da je mala prehlada, ništa strašno, ali da čuje da ima šlajma pa da joj bisolex pomogne da iskašlje. I eto antibiotik preventivno, da se ne bi prehlada proširila.

Evo i mi dobili antibiotik.. nažalost nije prošlo uz svakodnevno inhaliranje i čišćenje fiziološkom.. spustili se i na uho malo i krenulo na pluća. A ona je super cijelo vrijeme, tj jede i spava ok, jedino po noći je koma od 3 jer joj se nos skroz začepi la spava na meni.. u svakom slučaju se pitam što bi bilo da nisam otišla danas jer mi je već bilo dosta ju gledati s tim šlajmom za koji je stalno bilo rečeno da je normalan.. 
    Nisam sretna što moramo na antibiotik, ali nekako se bojim i ne mogu protiv doktora.. nadam se da će proći makar, da ne bude uzalud!

krino
    28. Listopad 2019. 16:00

TonkicaPrrr

shell

Bisolex kapi, rečeno mi da ih dajem preko inhalatora.
    Pogledala grlo, poslušala pluća. Rekla da je mala prehlada, ništa strašno, ali da čuje da ima šlajma pa da joj bisolex pomogne da iskašlje. I eto antibiotik preventivno, da se ne bi prehlada proširila.

Evo i mi dobili antibiotik.. nažalost nije prošlo uz svakodnevno inhaliranje i čišćenje fiziološkom.. spustili se i na uho malo i krenulo na pluća. A ona je super cijelo vrijeme, tj jede i spava ok, jedino po noći je koma od 3 jer joj se nos skroz začepi la spava na meni.. u svakom slučaju se pitam što bi bilo da nisam otišla danas jer mi je već bilo dosta ju gledati s tim šlajmom za koji je stalno bilo rečeno da je normalan..
    Nisam sretna što moramo na antibiotik, ali nekako se bojim i ne mogu protiv doktora.. nadam se da će proći makar, da ne bude uzalud!

Ma naravno da ce proci!! Nitko od nas nije bas lud za antibioticima tako malim bebama, ali to ce joj pomoci. Pa nije normalno ni da gledas kako ti bebica pati. Samo se drzite! Sve ce to proci 🤗

katiesu
    28. Listopad 2019. 17:45

Ivonne

Dobar dan, kak ste preživjele pomicanje sata?
    I moja se budi xy puta. Od bebe koja je znala prespavati noć došli smo do buđenja od 100 puta. Nema dudu i dalje ima nagon za povraćanje, nece ni bočicu što znači da nigdje ne mogu otići i ostaviti izdojeno mlijeko.
    Muž me nervira a stariji testira granice🙄
    Objavljujem popizditis

kod nas spavanje super! a za dudu se ponadala da hoće i bilo dva dana ok i sad opet neće jednostavno ništa neće, samo cica

nena1986
    28. Listopad 2019. 17:56

Mi pomicanje sata nismo osjetili. Ionako nema neke rutine u sat, budi se svaki dan razlicito pa ne vidim neke razlike, jedino mi se cini da je zbunjena sada kad je ranije mrak.
    Sutra drugo cijepljenje... 😰
    Krino, joj, tako suosjećam s tobom, ali nemam nikakav pametan savjet, i mi smo muke mučili sa starijim. Sad kad je već velik, s guštom ga budim 💪💪💪. Hvala svima na cestitkama!! 😘😘😘
    Vi koji prezivljavate sa bolesnim bebicama, samo hrabro i nek brzo prode. Antibiotik, nuzno zlo ali s vremenom cete i vi znati raspoznati kada treba a kad ne, a s malim bebicama je zeznuto 😌. 

katiesu
    28. Listopad 2019. 17:58

ja bila s malom kod pedijatrice i kaže streptokok. strasnan kasalj, nos stalno pun. stalno izvlačim iz nosa i inhaliram. dobili amoksicilin i kapi za nos 3x na dan. samo da mali ne pobere od nje, ufff deset dana bez vrtića, ima da mi opadne i ovo malo kose s glave 🥴🙈
    i da, čekaonica puna, svi samo kašlju i crvene nosice  imaju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.