Nena,sretan rođendan velikom dečku! 🥳🎂 Nek se on iskupao i zabavio za rođendan, baš lijepo 😊
Katiesu, ne znam kako je s dvoje, ali još kad je i bolest u pitanju, uff,držim fige da prođe što prije i da ne prijeđe na bebača 🤞🤞
Mi smo jučer uspjeli izdržati do 20:45 i onds je išla spavati, ali probudila se već oko 23 i onda svako malo, a u 4 me probudio smrad, fino se ukakala 😅 pa presvlačenje i onda je nekako zaspala oko 5 , i buđenje u 6 s plačem na najjače. Sad vidim da bi još spavala, ali ne ide baš,ljuti se na cici.Č
da muž hrče u dnevnom, mislim da ću sad obaviti primopredaju 😄
nije nam lako, ja igram igrice 🤣🤣
jučer mi mala zakurila, temp 38,4 i kašlje bas jako, samo da mali ništa ne pobere od nje. oko 5 se probudila zbog kašlja i tražila me sirup, pa mora piškiti, onda kakati. na kraju je rekla da ona sad mora kakati jer joj nismo dali ništa da jede. joj te dječje mudrosti me odvale 🙈🤣 sad evo spava, a mali kojeg je naravno probudila pristekan i ne pusta već vise od pola sata. utrnula mi cijela lijeva strana 😴
Siroce. Nadam se da nece potrajat taj kasalj. Kos mene jedino ja kasljem. Za sada jos nije preslo na nikoga. Nadam se da ce tako i ostat. Drzimo se svi skupa. Candy vrush ima samo 5 zivota koji se pune preeedugoo... Moj je zaspao prije 10min. A ja i stari strusili 2 dzezve kave 🤦🏻♀️🤣
Cure koje ste bolesne i koje imate bolesne klince, drzite se 💪. Ja nakon herpesa na usni dobila herpes u nosu 😖 mrzim ga iz dna duse i tolko mi ide na zivce sto mi izbija da vam ne mogu opisati.
Mala izgleda ima ipak skok. Sise opet tvrde, doduse ne ko kamen, al su tvrde. Neko je neki dan pitao za mokre pelene, evo moja jucer jela u 7, bljucnula pa reko dosta je (inace bi se jos pretrpavala), u meduvremenu pelenu napunila dosta, pa je jela u 10 i od 10 do 3 skoro nista nije mokrila (muz kaze da je oko ponoc promijenio lagano mokru pelenu), a mislim da se dobro najela jer je dugo sisala i aktivno gutala sve dok nije zaspala, u 3 opet jela i to dosta kratko, a evo sad u 7 pelena krcata, ocito izaslo jos i ovo od prije 😅. Mislim da je to sve ok i ne brinem tak dugo dok mokri.
Krino, kad sam ja igrala candy crush bi iskljucila internet na telefonu pa sam imala 5 zivota na telefonu i 5 na laptopu 😅, a ako imas tablet mozes i tamo instalirat i igrat sa dodatnih 5 zivota. Kad se opet spojis onda ti registrira sto si osvojila. Ili skini neku slicnu igru bez ogranicenja 😉
joj ako negdje još skinem koju igricu muž će me u top pa za mađarsku. stalno sam na punjaču. a sto ću 🤣🤣
Ova magla mi je preodvratna. Već znam da to vuče još kašlja.
Nama kumovi danas dolaze na roštilj.
Ja sam već umorna i zaspala bi ko klada
Cendra evo i danas... isli smo prosetati, pola setnje odvalila pristekana na sisu 🙈, promjena sata nije nista dobrog donijela 😂
Pozdrav zenskice 😊
Da pitam vas iskusnije. Skok u razvoju znači, da li bi to bilo ovo nase.
Danas beba ima 7dana. Od jucer papa uzasno puno 70 80 90 🤷♀️, budi se cesto, nervozan je...trpa sake u usta..
Mi kombiniramo bocicu adapt i mojeg mlijeka kad izdojim, bas cesto trazi.
Pozdrav zenskice 😊
Da pitam vas iskusnije. Skok u razvoju znači, da li bi to bilo ovo nase.
Danas beba ima 7dana. Od jucer papa uzasno puno 70 80 90 🤷♀️, budi se cesto, nervozan je…trpa sake u usta..
Mi kombiniramo bocicu adapt i mojeg mlijeka kad izdojim, bas cesto trazi.
Vjerovatno da... proci ce... traje dan, dva, poneka i tri. A onda se normalizira. Obično bude treci, seti, deveti dan, tjedan i mjesec. Ali ne znaci da ne moze biti i van te sheme... 🙈😁
Sortiraj odgovore
Najstariji