Pozdrav zenskice 😊
Da pitam vas iskusnije. Skok u razvoju znači, da li bi to bilo ovo nase.
Danas beba ima 7dana. Od jucer papa uzasno puno 70 80 90 🤷♀️, budi se cesto, nervozan je…trpa sake u usta..
Mi kombiniramo bocicu adapt i mojeg mlijeka kad izdojim, bas cesto trazi.
Vjerovatno da… proci ce… traje dan, dva, poneka i tri. A onda se normalizira. Obično bude treci, seti, deveti dan, tjedan i mjesec. Ali ne znaci da ne moze biti i van te sheme… 🙈😁
potpisujem, evo mi smo taman prosli (a mozda smo jos i usred 🤔) skoka od 3 mj. a tek smo za tjedan i pol 3 mj. 😅 nasisavala tolko da sam bila uvjerena da nemam dovoljno mlijeka.
Sto se sjedalice tice, mi smo nabavili jaje za pocetak jer sam citala da je bolje prvo jaje i onda sjedalica nego te od 0-36 (navodno je sigurnije).. ne znam nista o sjedalicama 0-36, al ti mogu preporuciti da si pogledas adac testove, suzis izbor na par sjedalica koje ti odgovaraju po cijeni i po ocjeni, procitas sto vise recenzija i odaberes onu koja ti se cini najbolja.
Pozdrav zenskice 😊
Da pitam vas iskusnije. Skok u razvoju znači, da li bi to bilo ovo nase.
Danas beba ima 7dana. Od jucer papa uzasno puno 70 80 90 🤷♀️, budi se cesto, nervozan je…trpa sake u usta..
Mi kombiniramo bocicu adapt i mojeg mlijeka kad izdojim, bas cesto trazi.
Vjerojatno je. Mom je i zadnji skok s 3mj dosao zapravo sa 12 punih tjedana. I to je bilo 10ak dana prije kalendarskih 3mj. Sve igra. Prije, poslije...
Mame koju sjedalicu preporučuje za auto od 0-36?
Nemam pojma. I ja imam jaje za sada. Mislim da je radi ledja i kicme najsigurnije.
Digli se u 4 ujutro. Znaci od 23h svakih pola sata kmeci kad skuzi da mu je duda ispala. Uzas. Cackalice su mi u ocima. Vise mi se i ne spava...
Dobar dan, kak ste preživjele pomicanje sata?
I moja se budi xy puta. Od bebe koja je znala prespavati noć došli smo do buđenja od 100 puta. Nema dudu i dalje ima nagon za povraćanje, nece ni bočicu što znači da nigdje ne mogu otići i ostaviti izdojeno mlijeko.
Muž me nervira a stariji testira granice🙄
Objavljujem popizditis
Jutro.
Na nas pomicanje sata nije puno utjecalo. Nemamo rutinu pa zato 😂
Odradili pregled jutros, blaga prehlada. Ima dosta šlajma pa dobila bisolex za iskašljavanje. I amoksicilin sirup za svaki slučaj, da se ne bi proširilo i da ne dobije temp. Ne znam, ja bi njega rado preskočila, budući da je antibiotik, a nju muči samo kašalj od petka. Ta doktorica je inače jako bojažljiva. Šta vi mislite?
Bisolex sirup, kapi za pit ili za inhaliranje?
Malo me to čudi jer su meni svi dr frendovi rekli da je do 3 g davanje sirupa za kašalj porez na budale jer se djeci sve još razvija i da sirupi za iskasljavanje tu puno ne pomažu.
Dala je antibiotik ovak bez krvne slike? Je li rekla što je upaljeno da ona vidi bez krvne slike?
Ovo mi djeluje ko davanje antibiotika preventivno što je glupost.
Tipa moja dr ako vidi da je uho upaljeno ne šalje na pretrage nego odmah da antibiotik, a ako nije sigurna šalje vaditi krv prvo pa kad vidi nalaz piše ili ne antibiotik.
Ja sam od onih koji se ne petljaju drugima u posao jer je svako stručnjak u svom području, pa tak ne idem ni kontra dr, slijedim upute.
Očito ti je dr uplašenija kad su male bebe u pitanju
Dobar dan, kak ste preživjele pomicanje sata?
I moja se budi xy puta. Od bebe koja je znala prespavati noć došli smo do buđenja od 100 puta. Nema dudu i dalje ima nagon za povraćanje, nece ni bočicu što znači da nigdje ne mogu otići i ostaviti izdojeno mlijeko.
Muž me nervira a stariji testira granice🙄
Objavljujem popizditis
Strasno. Isto sve. Nema to veze s dudom. Moj krene cendrat. Al onak iritantno. Ne plakat nego cendrat. S dudom i bez. Proslih noci sam se nadizala bome, ali nikad kao sinoc. Barem bi odspavao prvi dio boci u komadu. Jucer me satralo. Kad sam vidjela koliko je sati, pogledala sam jos i sve mobitele j upalila tv da se uvjerim da ne sanjam 🤦🏻♀️ Koma. Ubi nas vrijeme. A jucer popodne od 5 do 7 spavao ko klada.
Bisolex kapi, rečeno mi da ih dajem preko inhalatora.
Pogledala grlo, poslušala pluća. Rekla da je mala prehlada, ništa strašno, ali da čuje da ima šlajma pa da joj bisolex pomogne da iskašlje. I eto antibiotik preventivno, da se ne bi prehlada proširila.
Cure pomagajte imam teesku zubobolju zmaci juce nisam znaala za sebe od boli, inace imam fobije od zubara ali juce od boli sam se pocela doslovno gubit i osla na hitnu, tamo je malo cackala i ajde sad je lakse ali bol je i dalje tu. Rekla mi je da nesmijem dojit ako dobije anesteziju.. Danas trebam ic opet ali me anestezija muči. Čitam po internetu da je smijem primit vise nisam pametna. Imali li koja od vas iskustva??! 🤔 🤔
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji