Hvala cure na savjetima. Za sad ću još pričekati s doktorom i pratiti stanje.
Sretan rođendan velikom braci i dobar provod mu želim 🎂🎊⚽
sretan rođendan i od nas! mi evo došli iz vanka, bili od 10. bili na nekom jezeru tu na lučkom, natjecanje u ribolovu, moja nećakinja se natječe pa sam se bar došla pojaviti. kad se matija razderao sve ribe prestale gristi, bit će zadnja 🤣🤣🤣
onda u king cross nabavka i evo došla doma. jela kruh s parizerom, neda mi se ništa kuhati, izvadila mahune iz zamrzivača 😁
sad će mi muž psovati kakav je auto jer sam vozila po makadamu 🤨 grooozno.
nego kako vi bebače vozite kad negdje idete? na suvozačevom sjedalu ili iza?
I moja bi vec par dana samo sisala, pa nakon nekog vremena krene cendrati na prvoj sisi, prebacim ju na drugu, sise ko mali manijak i krene i na toj cendrat 😥 pa rotiram kak ste rekle i nadam se da ce se ponuda konacno opet ustabilit. I da, na jednoj sisi je opet pocela ruzno jest pa me opet malo pece 😣 mislila sam da smo to ostavili iza nas. Ostatak dana uglavnom spava, sto mi je isto cudno jer je prije znala dulje biti budna. Za skok od 3mj mi je jos nekako rano, jos imamo tjedan i pol do 3mj. Ili je moguce da je malo i uranila? Ne kuzim se u te skokove..
Nena, sretan rockas tvom velikom decku 😊 uzivajte po ovom lijepom vremenu.
Krino, rekla mi neki dan fotografkinja da je ona nakon svakog skoka imala totalno drukcije dijete, pa mozda i kod vas bude tak da nakon sljedeceg skoka opet super bude spavao 😊😊
sretan rođendan i od nas! mi evo došli iz vanka, bili od 10. bili na nekom jezeru tu na lučkom, natjecanje u ribolovu, moja nećakinja se natječe pa sam se bar došla pojaviti. kad se matija razderao sve ribe prestale gristi, bit će zadnja 🤣🤣🤣
onda u king cross nabavka i evo došla doma. jela kruh s parizerom, neda mi se ništa kuhati, izvadila mahune iz zamrzivača 😁
sad će mi muž psovati kakav je auto jer sam vozila po makadamu 🤨 grooozno.
nego kako vi bebače vozite kad negdje idete? na suvozačevom sjedalu ili iza?
Ako ja vozim stavim ju na suvozačevo sjedalo,a ako vozi muž onda smo nas dvije otraga.
ja vozim od iza i evu i matiju. ajme ti auti, ako ga bas vozim naprijed moram isključiti zračni jastuk. al mislim da ne smeta da je, mislim da je naprijed pored mene bi me nasekirao a bolje da se skoncentriram na voznju
Da, ja ga isključim. Lakše mi je kad je naprijed, vidi me pa je mirna i ne plače.
Cure drage, ova moja ne silazis cice vec drugi dan za redom, po noci jede mali milon puta, i zubi su krenuli, grize si sake, budi se vristeci, cupa cicu. Horor
Starijem je danas rockas, sva sreca da je lijepo vrijeme,prvi put ikad, pa ce sa ekipom vani na igralistu proslaviti. Hrpa grickalica i sokova i dernek do mraka. Bar mi nije nista posla dao 😂😂😂
Sretan rockas braci 🍰🎂
Svima krenuli zubi. Jeeeee 😭😭😭 Nas se probudi 100x svaku noc. Samo cendra, nepodnosljivo je. Valjda zubi isto. Gospode...
Baš nam je super... sve smo u istom sosu 😂😂...
Hvala Vam cure na čestitkama! Možete zamisliti koliko je bio sretan, prvi put mu je za rođendan bilo lijepo vrijeme, ujutro smo ga vodili na počasno, zadnje kupanje ove godine, kaze najbolji ročkas IKAD! 😍 Zato je ova mala imala epizode, od toga dvije sa 30 min deranjem ko da je kolju. A žao mi je bude, cicala bi a kao da joj nesto ne da, mazila bi se, pa se cas smije, cas vriska 😥. Budi se svakih sat i pol, danju pak spava po 20 min, jedva 😌. Sretno nam svima👌... i laku noc, ako tko bude imao srece da spava 🙈😂
Sve mi se cini da cu morat stavit kavu... Vec nas pola sata dize na svakih par minuta cendranja... Kakti, pol 6 je po starom vremenu, ali kad bacim pogled na sat, depra me lovi 😂
nije nam lako, ja igram igrice 🤣🤣
jučer mi mala zakurila, temp 38,4 i kašlje bas jako, samo da mali ništa ne pobere od nje. oko 5 se probudila zbog kašlja i tražila me sirup, pa mora piškiti, onda kakati. na kraju je rekla da ona sad mora kakati jer joj nismo dali ništa da jede. joj te dječje mudrosti me odvale 🙈🤣 sad evo spava, a mali kojeg je naravno probudila pristekan i ne pusta već vise od pola sata. utrnula mi cijela lijeva strana 😴
Sortiraj odgovore
Najstariji