Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katiesu
    26. Listopad 2019. 09:15

krino

katiesu

meni kaos u dnevnom boravku, igračaka svugdje, skoro i na lusteru. zašto vrtić ne radi subotom? mali spava pod napom, mala trenutno jede pred tv-om, ja isto uhvatila jesti, sg je u osijeku do 3,4 a ja sama s njih dvoje 😩
    jedva cekam noć da legnem u krevet, ovo će bit dan bez kraja

Drzi seeee!!! I ja jedva cekam noc. Al sta mi vrijedi kad se probudim 100x pa sam vise krepana nego da se nenaspavam 😆 Stvarno cu riknit od nespavanja. Katiiesu, ti si rekla da poslije pola godine malo pocnu ipak normalnije spavat!!! Nemoj mi se sada neckati oko toga… Ja se ufam u tvoje rijeci. Samo preko.noci da se probudimo 1x za klopu i to ce biti jackpot!!!!

hahaha ma bude bolje, zekam te malo

• Ivonne
    26. Listopad 2019. 09:21

Krino i moja se budi po 100 puta. Noćas je i pjevala i pričala🤣

26. Listopad 2019. 10:31

I ja se budim 2 puta noću, bacim oko na forum ali nemam snage tipkat 🙈 dan krenuo dobro, veš opran, ručak skoro gotov. Doduše na meniju je kelj pa i nisam imala puno posla oko njega.
    Evo moja kašlje od jučer, nema temp, nos nije začepljen. Samo kašalj. Inhaliram. Budući da nema nikakvih drugih simptoma, je li moguće da je od hladnog zraka u sobi noću?

krino
    26. Listopad 2019. 10:40

Ivonne

Krino i moja se budi po 100 puta. Noćas je i pjevala i pričala🤣

Moj prica vec tjednima. Po sat ipo. Ali sad vise nije 3-4x budjenje nego svajih 10ak min. Onda nakon sat vremena nas pocasti sa 1,5h u komadu. Wow... Riknut cu zbilja. Ubi me nespavanje po danu i noci

krino
    26. Listopad 2019. 10:43

shell

I ja se budim 2 puta noću, bacim oko na forum ali nemam snage tipkat 🙈 dan krenuo dobro, veš opran, ručak skoro gotov. Doduše na meniju je kelj pa i nisam imala puno posla oko njega.
    Evo moja kašlje od jučer, nema temp, nos nije začepljen. Samo kašalj. Inhaliram. Budući da nema nikakvih drugih simptoma, je li moguće da je od hladnog zraka u sobi noću?

Sumnjam, kod mene ti sljiva po noci. Bas jako hladno. Sve vanjski zidovi i ne grijemo. I ne kaslje. Puno kise, a kaslje jer se zagrcne od sline. Mozda se malo prehladila? Ja svog ni ne obucem puno. Duga pidjamica, bez carapa i bodija i pokrijem ga pamucnom dekicom. Skuzila sam da bolje spava kad je hladnije nego kad prekipi

26. Listopad 2019. 10:54

Koliko dugo kašalj treba potrajati da ju vodim doktoru?

• Ivonne
    26. Listopad 2019. 12:15

Nakon tjedan dana. Ako ti gadno zvuči onda je sigurnosti radi odmah odvedi. Ako iskasljava to je dobro

26. Listopad 2019. 12:22

Ivonne

Nakon tjedan dana. Ako ti gadno zvuči onda je sigurnosti radi odmah odvedi. Ako iskasljava to je dobro

Pa ne znam kako bi opisala taj kašalj, nijedan mi ne zvuči lijepo. Pratim joj disanje, tu ne vidim nikakvih promjena, diše normalno. Rado bi izbjegla tu hitnu, bojim se da bi tamo pokupila još nešto gore. Stvarno nisam pametna...

nena1986
    26. Listopad 2019. 12:58

Cure drage, ova moja ne silazis cice vec drugi dan za redom, po noci jede mali milon puta, i zubi su krenuli, grize si sake, budi se vristeci, cupa cicu. Horor
    Starijem je danas rockas, sva sreca da je lijepo vrijeme,prvi put ikad, pa ce sa ekipom vani na igralistu proslaviti. Hrpa grickalica i sokova i dernek do mraka. Bar mi nije nista posla dao 😂😂😂

nena1986
    26. Listopad 2019. 13:11

shell

Ivonne

Pa ne znam kako bi opisala taj kašalj, nijedan mi ne zvuči lijepo. Pratim joj disanje, tu ne vidim nikakvih promjena, diše normalno. Rado bi izbjegla tu hitnu, bojim se da bi tamo pokupila još nešto gore. Stvarno nisam pametna…

Sve ti je Ivonne rekla... Ako ti iskašljava, to je super. I ako nema temp. Samo nastavi pratiti i inhalirati.Pedijatar ti ionako u tom slučaju nece nista ni dati... ako ti je kasalj suh, dobije temp, bude losijeg opceg stanja-pravac pedijatru.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.