Ovaj moj malac trpa ruke nemilice...zubi? Bijeli mu se dole na sredini desnih 🙄
evo jedem nutella buscuits, ja sam poludila pa ja inače ne jedem kekse niti slatko niti čokoladu 🙈
ja svog malog i dalje uspavljujem pred napom u kolicima i to nekih 10 min guranja da bi odspavao 20 min. sjećam se da mi je tako i mala spavala 3x 20 min. mislim da tamo negdje iza pola godine, čak i malo kasnije krenu spavati napokon normalno. sto se toče krštenja nemam pojma, nit se zamaramo s time. malu smo krstili s 10 mj a za njega još ništa nemamo u planu. niti jedno niti drugo nismo bas neki vjernici. al budemo krstili, čisto da jednog dana ne mora to sam obavljati i prigovarati nama ludim roditeljima kako to nismo obavili kao sav normalan svijet 🤣🤣
Ufff, jos samo 2-3mj!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jel ti napa cijelo vrijeme radi? Moja je bila upaljena 40min i toliko je spavao. Mene taj zvuk iritira, ali kupit cu cepice za usi
cijelo vrijeme 🤣🤣
Probudio se 100x od pola 2 do sad. Luda sam. SG je zivcan. On pokudava naci razloge da sto mu je i samo me nervira. Jucer cijeli dan je kenjast i s temperaturon laganom zbog cijepljenja... Ja cu svisnut od nespavanja. Bitno da SG ne kuzi koji mu je k*. Znaci, 2. dan za redom je SG. Koliko se tolerira?
Probudio se 100x od pola 2 do sad. Luda sam. SG je zivcan. On pokudava naci razloge da sto mu je i samo me nervira. Jucer cijeli dan je kenjast i s temperaturon laganom zbog cijepljenja… Ja cu svisnut od nespavanja. Bitno da SG ne kuzi koji mu je k*. Znaci, 2. dan za redom je SG. Koliko se tolerira?
Dok vas smrt ne rastavi.... 🤣🤣🤣🤣
Jel se svi bude sto puta usred noci ili opet samo moj? Pa ubit ce me nespavanje 🤣 Ako po fanu i zaspi na 40min (lutrija), ja ne spavam. Pere se kosa, ves ili strpam brzo sve u lonac... Znavi jos 3mj i onda krece nabolje 🤦🏻♀️ za riknut. Nema Nene. Znaci da je dan bio super ili super ubitacan 🤣
Jel se svi bude sto puta usred noci ili opet samo moj? Pa ubit ce me nespavanje 🤣 Ako po fanu i zaspi na 40min (lutrija), ja ne spavam. Pere se kosa, ves ili strpam brzo sve u lonac… Znavi jos 3mj i onda krece nabolje 🤦🏻♀️ za riknut. Nema Nene. Znaci da je dan bio super ili super ubitacan 🤣
🙈kažu da nema vise nikad spavanja 🤣🤣🤣
meni kaos u dnevnom boravku, igračaka svugdje, skoro i na lusteru. zašto vrtić ne radi subotom? mali spava pod napom, mala trenutno jede pred tv-om, ja isto uhvatila jesti, sg je u osijeku do 3,4 a ja sama s njih dvoje 😩
jedva cekam noć da legnem u krevet, ovo će bit dan bez kraja
meni kaos u dnevnom boravku, igračaka svugdje, skoro i na lusteru. zašto vrtić ne radi subotom? mali spava pod napom, mala trenutno jede pred tv-om, ja isto uhvatila jesti, sg je u osijeku do 3,4 a ja sama s njih dvoje 😩
Drzi seeee!!! I ja jedva cekam noc. Al sta mi vrijedi kad se probudim 100x pa sam vise krepana nego da se nenaspavam 😆 Stvarno cu riknit od nespavanja. Katiiesu, ti si rekla da poslije pola godine malo pocnu ipak normalnije spavat!!! Nemoj mi se sada neckati oko toga... Ja se ufam u tvoje rijeci. Samo preko.noci da se probudimo 1x za klopu i to ce biti jackpot!!!!
Drzi seeee!!! I ja jedva cekam noc. Al sta mi vrijedi kad se probudim 100x pa sam vise krepana nego da se nenaspavam 😆 Stvarno cu riknit od nespavanja. Katiiesu, ti si rekla da poslije pola godine malo pocnu ipak normalnije spavat!!! Nemoj mi se sada neckati oko toga… Ja se ufam u tvoje rijeci. Samo preko.noci da se probudimo 1x za klopu i to ce biti jackpot!!!!
hahaha ma bude bolje, zekam te malo
Sortiraj odgovore
Najstariji