Jel normalno da kašlje još više netom nakon inhaliranja? Kao da iskašljava, pa bi rekla da je ok
Jel normalno da kašlje još više netom nakon inhaliranja? Kao da iskašljava, pa bi rekla da je ok
Normalno znači da djeluje inhaliranje
Ovaj moj malac trpa ruke nemilice...zubi? Bijeli mu se dole na sredini desnih 🙄
evo jedem nutella buscuits, ja sam poludila pa ja inače ne jedem kekse niti slatko niti čokoladu 🙈
ja svog malog i dalje uspavljujem pred napom u kolicima i to nekih 10 min guranja da bi odspavao 20 min. sjećam se da mi je tako i mala spavala 3x 20 min. mislim da tamo negdje iza pola godine, čak i malo kasnije krenu spavati napokon normalno. sto se toče krštenja nemam pojma, nit se zamaramo s time. malu smo krstili s 10 mj a za njega još ništa nemamo u planu. niti jedno niti drugo nismo bas neki vjernici. al budemo krstili, čisto da jednog dana ne mora to sam obavljati i prigovarati nama ludim roditeljima kako to nismo obavili kao sav normalan svijet 🤣🤣
Ufff, jos samo 2-3mj!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jel ti napa cijelo vrijeme radi? Moja je bila upaljena 40min i toliko je spavao. Mene taj zvuk iritira, ali kupit cu cepice za usi
cijelo vrijeme 🤣🤣
Probudio se 100x od pola 2 do sad. Luda sam. SG je zivcan. On pokudava naci razloge da sto mu je i samo me nervira. Jucer cijeli dan je kenjast i s temperaturon laganom zbog cijepljenja... Ja cu svisnut od nespavanja. Bitno da SG ne kuzi koji mu je k*. Znaci, 2. dan za redom je SG. Koliko se tolerira?
Probudio se 100x od pola 2 do sad. Luda sam. SG je zivcan. On pokudava naci razloge da sto mu je i samo me nervira. Jucer cijeli dan je kenjast i s temperaturon laganom zbog cijepljenja… Ja cu svisnut od nespavanja. Bitno da SG ne kuzi koji mu je k*. Znaci, 2. dan za redom je SG. Koliko se tolerira?
Dok vas smrt ne rastavi.... 🤣🤣🤣🤣
Jel se svi bude sto puta usred noci ili opet samo moj? Pa ubit ce me nespavanje 🤣 Ako po fanu i zaspi na 40min (lutrija), ja ne spavam. Pere se kosa, ves ili strpam brzo sve u lonac... Znavi jos 3mj i onda krece nabolje 🤦🏻♀️ za riknut. Nema Nene. Znaci da je dan bio super ili super ubitacan 🤣
Jel se svi bude sto puta usred noci ili opet samo moj? Pa ubit ce me nespavanje 🤣 Ako po fanu i zaspi na 40min (lutrija), ja ne spavam. Pere se kosa, ves ili strpam brzo sve u lonac… Znavi jos 3mj i onda krece nabolje 🤦🏻♀️ za riknut. Nema Nene. Znaci da je dan bio super ili super ubitacan 🤣
🙈kažu da nema vise nikad spavanja 🤣🤣🤣
meni kaos u dnevnom boravku, igračaka svugdje, skoro i na lusteru. zašto vrtić ne radi subotom? mali spava pod napom, mala trenutno jede pred tv-om, ja isto uhvatila jesti, sg je u osijeku do 3,4 a ja sama s njih dvoje 😩
jedva cekam noć da legnem u krevet, ovo će bit dan bez kraja
meni kaos u dnevnom boravku, igračaka svugdje, skoro i na lusteru. zašto vrtić ne radi subotom? mali spava pod napom, mala trenutno jede pred tv-om, ja isto uhvatila jesti, sg je u osijeku do 3,4 a ja sama s njih dvoje 😩
jedva cekam noć da legnem u krevet, ovo će bit dan bez kraja
Drzi seeee!!! I ja jedva cekam noc. Al sta mi vrijedi kad se probudim 100x pa sam vise krepana nego da se nenaspavam 😆 Stvarno cu riknit od nespavanja. Katiiesu, ti si rekla da poslije pola godine malo pocnu ipak normalnije spavat!!! Nemoj mi se sada neckati oko toga... Ja se ufam u tvoje rijeci. Samo preko.noci da se probudimo 1x za klopu i to ce biti jackpot!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji