Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Listopad 2019. 15:39

Jel normalno da kašlje još više netom nakon inhaliranja? Kao da iskašljava, pa bi rekla da je ok

• Ivonne
    25. Listopad 2019. 15:45

shell

Jel normalno da kašlje još više netom nakon inhaliranja? Kao da iskašljava, pa bi rekla da je ok

Normalno znači da djeluje inhaliranje

MiniCooper26
    25. Listopad 2019. 20:55

Ovaj moj malac trpa ruke nemilice...zubi? Bijeli mu se dole na sredini desnih 🙄 

katiesu
    26. Listopad 2019. 01:38

krino

katiesu

evo jedem nutella buscuits, ja sam poludila pa ja inače ne jedem kekse niti slatko niti čokoladu 🙈
    ja svog malog i dalje uspavljujem pred napom u kolicima i to nekih 10 min guranja da bi odspavao 20 min. sjećam se da mi je tako i mala spavala 3x 20 min. mislim da tamo negdje iza pola godine, čak i malo kasnije krenu spavati napokon normalno. sto se toče krštenja nemam pojma, nit se zamaramo s time. malu smo krstili s 10 mj a za njega još ništa nemamo u planu. niti jedno niti drugo nismo bas neki vjernici. al budemo krstili, čisto da jednog dana ne mora to sam obavljati i prigovarati nama ludim roditeljima kako to nismo obavili kao sav normalan svijet 🤣🤣

Ufff, jos samo 2-3mj!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Jel ti napa cijelo vrijeme radi? Moja je bila upaljena 40min i toliko je spavao. Mene taj zvuk iritira, ali kupit cu cepice za usi

cijelo vrijeme 🤣🤣

krino
    26. Listopad 2019. 02:42

Probudio se 100x od pola 2 do sad. Luda sam. SG je zivcan. On pokudava naci razloge da sto mu je i samo me nervira. Jucer cijeli dan je kenjast i s temperaturon laganom zbog cijepljenja... Ja cu svisnut od nespavanja. Bitno da SG ne kuzi koji mu je k*. Znaci, 2. dan za redom je SG. Koliko se tolerira?

• Ivonne
    26. Listopad 2019. 07:44

krino

Probudio se 100x od pola 2 do sad. Luda sam. SG je zivcan. On pokudava naci razloge da sto mu je i samo me nervira. Jucer cijeli dan je kenjast i s temperaturon laganom zbog cijepljenja… Ja cu svisnut od nespavanja. Bitno da SG ne kuzi koji mu je k*. Znaci, 2. dan za redom je SG. Koliko se tolerira?

Dok vas smrt ne rastavi.... 🤣🤣🤣🤣

krino
    26. Listopad 2019. 08:44

Jel se svi bude sto puta usred noci ili opet samo moj? Pa ubit ce me nespavanje 🤣 Ako po fanu i zaspi na 40min (lutrija), ja ne spavam. Pere se kosa, ves ili strpam brzo sve u lonac... Znavi jos 3mj i onda krece nabolje 🤦🏻‍♀️ za riknut. Nema Nene. Znaci da je dan bio super ili super ubitacan 🤣

katiesu
    26. Listopad 2019. 09:04

krino

Jel se svi bude sto puta usred noci ili opet samo moj? Pa ubit ce me nespavanje 🤣 Ako po fanu i zaspi na 40min (lutrija), ja ne spavam. Pere se kosa, ves ili strpam brzo sve u lonac… Znavi jos 3mj i onda krece nabolje 🤦🏻‍♀️ za riknut. Nema Nene. Znaci da je dan bio super ili super ubitacan 🤣

🙈kažu da nema vise nikad spavanja 🤣🤣🤣

katiesu
    26. Listopad 2019. 09:07

meni kaos u dnevnom boravku, igračaka svugdje, skoro i na lusteru. zašto vrtić ne radi subotom? mali spava pod napom, mala trenutno jede pred tv-om, ja isto uhvatila jesti, sg je u osijeku do 3,4 a ja sama s njih dvoje 😩
    jedva cekam noć da legnem u krevet, ovo će bit dan bez kraja 

krino
    26. Listopad 2019. 09:11

katiesu

meni kaos u dnevnom boravku, igračaka svugdje, skoro i na lusteru. zašto vrtić ne radi subotom? mali spava pod napom, mala trenutno jede pred tv-om, ja isto uhvatila jesti, sg je u osijeku do 3,4 a ja sama s njih dvoje 😩
    jedva cekam noć da legnem u krevet, ovo će bit dan bez kraja

Drzi seeee!!! I ja jedva cekam noc. Al sta mi vrijedi kad se probudim 100x pa sam vise krepana nego da se nenaspavam 😆 Stvarno cu riknit od nespavanja. Katiiesu, ti si rekla da poslije pola godine malo pocnu ipak normalnije spavat!!! Nemoj mi se sada neckati oko toga... Ja se ufam u tvoje rijeci. Samo preko.noci da se probudimo 1x za klopu i to ce biti jackpot!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.