Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    20. Listopad 2019. 21:57

Druzimo se ujutro!! 😂😂😂. Bolje da ti ne pricam o svom iskustvu 🤗

CiniMINIS
    20. Listopad 2019. 21:57

nena1986

CiniMINIS

Joj, mene tako leda znaju boljet u zadnje vrijeme. Mislim da moram pocet vjezbat da nalo ojacam misice 😣.
    Ivonne, drago mi je cuti da ide na bolje. Nadam se da nece vise dugo.
    Bas mi je zao za orbico, ja se ponadala da cu pronac neke jeftine bozicne/rodendanske poklone za svoje necake/necakinje. Mozda onda za crni petak pronadem jeftinije.

Kada bude taj crni petak? 🙈

To ti bude petak dan nakon sto ameri slave thanksgiving (ako sam dobro skuzila taj blagdan kod njih ne bude na odredeni datum nego cervrti cetvrtak u studenom), taj dan su kod njih uvijek one lude rasprodaje pa je to sad krenulo i kod nas. Pise na netu da ce ove godine bit 29.11. 

krino
    20. Listopad 2019. 22:04

nena1986

Samo dobre priceeeee, necu da slusam kako ne spavaju dok ne budu tinejdzeri!!! NOOOOOO 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

krino
    20. Listopad 2019. 22:04

krino

nena1986

Samo dobre priceeeee, necu da slusam kako ne spavaju dok ne budu tinejdzeri!!! NOOOOOO 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ma zapravo ispricaj. Tako da mogu reci da moj nije takav 😂😂

krino
    20. Listopad 2019. 22:06

katiesu

žene moje, ja se udebljala malo, sva sam napuhana. menga mi bas završava trebala bi biti već ravna ko daska a ne opet napuhnuta, to je moguće zbog mirene. grrrr
    moj mali prihvatio dudu i to neku jeftinu iz bipe bas sam sretna, prošlu noć je super spavao, danas spava od 8, nešto malo je sisao i poslije duda u usta i eto ne pusta ju 💪💪
    mi jako puno vremena provodimo vani i svugdje je dobar, čini mi se da mu se doma neda biti

Vadis ti meni mast, a? 🤣🤣🤣 Moj obozava biti vani, ali u nosiljci. Kolica uvrh glave 45min. I onda uzasna deracina. Ja pretpostavljam da mu je dosadno u kolicima. Mozda bude bolje kada poraste pa moze sjedit u onom sportskom dijelu pa neka gleda okolo. 

MiniCooper26
    20. Listopad 2019. 22:34

krino

MiniCooper26

krino

MiniCooper26

krino

A joj… Veselje… Nadam se da ce malena biti bolje danas. Evo, nas je nas pocastio do 4:15. Od tada je jeo, baca noge i prica. Sad po novome jos i cendra. Oci sirom otvorene. I taaaakooo. Svi smo budni. Stenje i ljuti se jer je u kindacu, a nase tijelo opce nemre sad ustat i radit kafu. Idemo opet lec pa makar do 6 pokusat. Da bar hoce po danu zaspat…e to bi bio bingo pa da i mi nadoknadimo malo 😊 Tocno se sjecam kad smo okrivili susjedu na Peljescu da se ona budi u 4 ujutro i ronda pa se i on zato budi. To je bio pocetak ovoga. Ima li kraja da opet pocne spavat po danu i noci, a pricanje ostavi za dnevna druzenja??? Hmmmm?

Peljesac? Ja sam s Pelješca samo tamo ne zivim vise, udala se u Trogir 🤗 taman se vratili bila sam kod svojih 2 ipo mjeseca dok mi je muz radio da ne budem sama. Evo nas vec 2 dana u Trogiru i moram priznat malo me bilo strah bez mame ali sve je super.. Imamo super striku koji uleti kad mama treba nesto obaviti. Setnja po ovom predivnom vremenu 2 puta dnevno.. Izgleda da se bas navikao na setnju 2 puta dnevno i odspava turu u kolicima i idemo kuci taman pred hranjenje. Idem u utorak na bojanje sisanje i sve sve jupiiiii. Zadnji put prosle godine se bojala 🙌 ostat ce prvi put sam sa tatom 😁 a mene nece biit najmanje 3 sata, valjda cu prezivit 🤪 i krstenje nam je sad za vikend tako da smo puni obaveza.

Moj svekar je iz Stona 😂 Ti ces sigurno prezivit, pitanje je hoce li muz 🤣🤣

Ja sam dole jos juznije, blize Orebiću

Bilo gdje mi je tamo lijepo 🤣 jedino nisam jos bila na stranu trpnja. Ostalo sve prosli. Raj na zemlji 😊😉

Je stvarno je.. Bas kad sam se vratila u Trogir bilo mi se cudno naviknuti opet na grad i buku a dole sve laganini.. Muha se ne cuje po noći.. A ovdje auta motori, avioni 😁

katiesu
    20. Listopad 2019. 22:57

krino

katiesu

žene moje, ja se udebljala malo, sva sam napuhana. menga mi bas završava trebala bi biti već ravna ko daska a ne opet napuhnuta, to je moguće zbog mirene. grrrr
    moj mali prihvatio dudu i to neku jeftinu iz bipe bas sam sretna, prošlu noć je super spavao, danas spava od 8, nešto malo je sisao i poslije duda u usta i eto ne pusta ju 💪💪
    mi jako puno vremena provodimo vani i svugdje je dobar, čini mi se da mu se doma neda biti

Vadis ti meni mast, a? 🤣🤣🤣 Moj obozava biti vani, ali u nosiljci. Kolica uvrh glave 45min. I onda uzasna deracina. Ja pretpostavljam da mu je dosadno u kolicima. Mozda bude bolje kada poraste pa moze sjedit u onom sportskom dijelu pa neka gleda okolo.

heheh a malo 😉

krino
    21. Listopad 2019. 00:58

Evo, lamace nogama, cendra, baca dudu... Nije ni 1 posteno... I sad sve ispocetka 😣

krino
    21. Listopad 2019. 03:14

Pa 3... Pa daj boze da uz cvrkutanje i ostalo malo ipak zaspi. Pocet cu cupat ono malo kose koja ne poispada 😂

krino
    21. Listopad 2019. 05:47

Evo nas i 4.put smo polusali zaspati... Moj muz je otisao na put. Ko slon i staklarskoj radnji. Pa se suska, pa trazi cipele, pa ormar jer ne zna sto obuc... A mali se samo rita i stenje i cendra jer se probudio 100x... Danas treba izdurat. Nekako je lose spavao cijelu noc. Samo cendra i place i budi se non stop... Pfff

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.