Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    20. Listopad 2019. 17:50

krino

nena1986

Evo i nas… opet pjesma od 5:30. Definitivno je zauzela nas krevet. Prvi dio noci, kojih tri, četiri sata od 21 do 1, 2 spava u svom krevetu, a onda nece van iz naseg, sisa svakih sat i pol, dva. Sisa mi je stalno vani, ni ne spremam je 😂🙈. A lezim samo na lijevom boku jer eto. Ukocena leda, kukovi. Jao.
    Igračke: kad je stariji bio mali, imali smo tog sveznalicu, i puno se s njim igrao ali najviše sa jednim pužem što svira i ubacuješ u njega razne oblike, didaktička igračka. Pilio je s tim puzem jako dugo. Druga najdraza igračka su mu bile obične plasticne sarene zdjele i zdjelice, štipaljke za ves i ambalaža 🙈. Sve dok nije krenuo slagati legice. E, nocna mora je stati na legic 😂😂😂

Neno, kao sto sam prije koji mjesec rekla…bas te posrecilo. Grceve - nema, spava po danu i noci, sad jos cvrkuce u pola 6. Pa pola 6 je skroz pristojno. A ne 4 🤦🤦🤦🤣

Pa ustvari da... nije lose vrijeme za popit kavu 😂😂😂💪... 

nena1986
    20. Listopad 2019. 17:53

Moram primjetiti da ovi naši šupci galaksije budu svi u isto vrijeme supci galaksije, i priblizno u isto vrijeme gospoda savrseni... mora da bude nesto u zraku 😂😂😂. Moj nas danas izveo coporativo, prvo bowling, pa shopping, pa na rucak... preporodili se, mala sve prespavala, sto na cici sto u nosiljci, i svi sretni 🤗

krino
    20. Listopad 2019. 18:02

Pa Neno, znas kako se zenama usklade ciklusi... I SG/GS se usklade 🤣🤣🤣

• Ivonne
    20. Listopad 2019. 18:16

Rekla bi da je obojima u prolazu. Još koji dan i bit ce ko stari. 

Frajla
    20. Listopad 2019. 18:47

Vidim spominjete Orbico, mi bili prosle godine, moguce negdje u ovo vrijeme....ugl ja sam ostala skroz razocarana. Recimo za Fisher Price su oni zastupnik, a cijene im nisu bili nista nize, iste ko u trgovini i dali samo 30% na to, sto sam pred bozic mogla naci bilo gdje 🙄 A ni ponuda nije bila bas nesto, recimo od ovoga za sveznalice je bio daljinski i mislim torta.
    Bilo je ovak nekih stvari mozda nekome za poklon, nekuh puzzli za sitne kune i sl.
    Ja svakako ne planiram opet trositi vrijeme

CiniMINIS
    20. Listopad 2019. 20:13

Joj, mene tako leda znaju boljet u zadnje vrijeme. Mislim da moram pocet vjezbat da nalo ojacam misice 😣.
    Ivonne, drago mi je cuti da ide na bolje. Nadam se da nece vise dugo.
    Bas mi je zao za orbico, ja se ponadala da cu pronac neke jeftine bozicne/rodendanske poklone za svoje necake/necakinje. Mozda onda za crni petak pronadem jeftinije.

krino
    20. Listopad 2019. 21:00

Ivonne

Rekla bi da je obojima u prolazu. Još koji dan i bit ce ko stari.

Ajd hvala bogu!! Samo neka ide nabolje 🥰

nena1986
    20. Listopad 2019. 21:28

CiniMINIS

Joj, mene tako leda znaju boljet u zadnje vrijeme. Mislim da moram pocet vjezbat da nalo ojacam misice 😣.
    Bas mi je zao za orbico, ja se ponadala da cu pronac neke jeftine bozicne/rodendanske poklone za svoje necake/necakinje. Mozda onda za crni petak pronadem jeftinije.

Kada bude taj crni petak? 🙈

krino
    20. Listopad 2019. 21:56

nena1986

CiniMINIS

Kada bude taj crni petak? 🙈

Bude ti krajem 11.mj. Odoh spavat, cvrkutanje me ceka usred noci. Nadam se da cu do 3 u komadu odvalit. Makar i 5h. Lutrija!!
    Prestaje li to nocno cvrkutanje i bacanje nogu??? Haaaa mame s iskustvom????? 

katiesu
    20. Listopad 2019. 21:57

žene moje, ja se udebljala malo, sva sam napuhana. menga mi bas završava trebala bi biti već ravna ko daska a ne opet napuhnuta, to je moguće zbog mirene. grrrr
    moj mali prihvatio dudu i to neku jeftinu iz bipe bas sam sretna, prošlu noć je super spavao, danas spava od 8, nešto malo je sisao i poslije duda u usta i eto ne pusta ju 💪💪 
    mi jako puno vremena provodimo vani i svugdje je dobar, čini mi se da mu se doma neda biti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.