Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Listopad 2019. 12:07

MiniCooper26

shell

Dobar dan, žene! ☕
    Ivonne, divim se tvojoj smirenosti, i pomalo zavidim 😉 nadam se da će seka brzo ozdraviti. Prava je sretnica uz takvog starijeg brata 😊
    Ja se bojim ovo reći na glas (čitaj natipkati 🙈), moja je sinoć i preksinoć zaspala u pola 8! I to sama, bez sise i ljuljanja. Nakon toliko borbe oko noćnog uspavljivanja možda smo uspjeli. Spasila nas je duda, jedina koju želi, i dužnik sam ženi koja mi je je preporučila. Sisa, kad joj je dosta prestane, ja joj stavim dudu i kroz 10ak minuta zaspe 🤫 mislim da nam je dosta pomoglo što ju više stavljam na spavanje preko dana, pa ne bude premorena i živčana

Koja duda? Ja ih imam milijun i nijedna ne pali.. Sad sam nadobudno bibs narucila.. Pa cemo vidit 😁

Evo o ovoj se dudi radi. I mi imamo sve moguće 😅
    https://choconillas.eu/dr-brown-s-duda-varalica-0-plava-2-kom.html

20. Listopad 2019. 13:20

Ivonne

05.11-07.11. Rasprodaja igračaka u Zagrebu u restoranu Gasteo Globus na Zagrebackom Velesajmu (Avenija Dubrovnik) od utorka do četvrtka 5.-7.11. od 09:00-19:00h Barbie,Hot Wheels,Fisher-Price, Thomas and Friends, Pictionary,Pae Patrol,LOL, Pokemoni,Frozen… po vrlo niskim cijenama
    Prosljeđujem

Hvala, kako to da se to nigdje ne oglašava? 

MiniCooper26
    20. Listopad 2019. 13:23

shell

MiniCooper26

shell

Dobar dan, žene! ☕
    Ivonne, divim se tvojoj smirenosti, i pomalo zavidim 😉 nadam se da će seka brzo ozdraviti. Prava je sretnica uz takvog starijeg brata 😊
    Ja se bojim ovo reći na glas (čitaj natipkati 🙈), moja je sinoć i preksinoć zaspala u pola 8! I to sama, bez sise i ljuljanja. Nakon toliko borbe oko noćnog uspavljivanja možda smo uspjeli. Spasila nas je duda, jedina koju želi, i dužnik sam ženi koja mi je je preporučila. Sisa, kad joj je dosta prestane, ja joj stavim dudu i kroz 10ak minuta zaspe 🤫 mislim da nam je dosta pomoglo što ju više stavljam na spavanje preko dana, pa ne bude premorena i živčana

Koja duda? Ja ih imam milijun i nijedna ne pali.. Sad sam nadobudno bibs narucila.. Pa cemo vidit 😁

Evo o ovoj se dudi radi. I mi imamo sve moguće 😅
    https://choconillas.eu/dr-brown-s-duda-varalica-0-plava-2-kom.html

Ja korisitm njihove bocice i ja sam ih gledala alk nisan narucila 🤪 imam od nuka, aventa, mam i nista ne pali.. Jedno vrijeme je kad bi ja drzala da se utjesi i da zaspe ali inace ne 😁

MiniCooper26
    20. Listopad 2019. 13:24

krino

MiniCooper26

krino

A joj… Veselje… Nadam se da ce malena biti bolje danas. Evo, nas je nas pocastio do 4:15. Od tada je jeo, baca noge i prica. Sad po novome jos i cendra. Oci sirom otvorene. I taaaakooo. Svi smo budni. Stenje i ljuti se jer je u kindacu, a nase tijelo opce nemre sad ustat i radit kafu. Idemo opet lec pa makar do 6 pokusat. Da bar hoce po danu zaspat…e to bi bio bingo pa da i mi nadoknadimo malo 😊 Tocno se sjecam kad smo okrivili susjedu na Peljescu da se ona budi u 4 ujutro i ronda pa se i on zato budi. To je bio pocetak ovoga. Ima li kraja da opet pocne spavat po danu i noci, a pricanje ostavi za dnevna druzenja??? Hmmmm?

Peljesac? Ja sam s Pelješca samo tamo ne zivim vise, udala se u Trogir 🤗 taman se vratili bila sam kod svojih 2 ipo mjeseca dok mi je muz radio da ne budem sama. Evo nas vec 2 dana u Trogiru i moram priznat malo me bilo strah bez mame ali sve je super.. Imamo super striku koji uleti kad mama treba nesto obaviti. Setnja po ovom predivnom vremenu 2 puta dnevno.. Izgleda da se bas navikao na setnju 2 puta dnevno i odspava turu u kolicima i idemo kuci taman pred hranjenje. Idem u utorak na bojanje sisanje i sve sve jupiiiii. Zadnji put prosle godine se bojala 🙌 ostat ce prvi put sam sa tatom 😁 a mene nece biit najmanje 3 sata, valjda cu prezivit 🤪 i krstenje nam je sad za vikend tako da smo puni obaveza.

Moj svekar je iz Stona 😂 Ti ces sigurno prezivit, pitanje je hoce li muz 🤣🤣

Ja sam dole jos juznije, blize Orebiću

20. Listopad 2019. 13:24

MiniCooper26

shell

Dobar dan, žene! ☕

Probaj s nekom najjeftinijom.. mi imali svakakve marke, ni jednu nije htjela i onda sam kupila babylove za 15 kn dvije i te je prihvatila i od tada prihvaca sve dude, bilo kojeg oblika... 😄

krino
    20. Listopad 2019. 13:37

MiniCooper26

krino

MiniCooper26

krino

A joj… Veselje… Nadam se da ce malena biti bolje danas. Evo, nas je nas pocastio do 4:15. Od tada je jeo, baca noge i prica. Sad po novome jos i cendra. Oci sirom otvorene. I taaaakooo. Svi smo budni. Stenje i ljuti se jer je u kindacu, a nase tijelo opce nemre sad ustat i radit kafu. Idemo opet lec pa makar do 6 pokusat. Da bar hoce po danu zaspat…e to bi bio bingo pa da i mi nadoknadimo malo 😊 Tocno se sjecam kad smo okrivili susjedu na Peljescu da se ona budi u 4 ujutro i ronda pa se i on zato budi. To je bio pocetak ovoga. Ima li kraja da opet pocne spavat po danu i noci, a pricanje ostavi za dnevna druzenja??? Hmmmm?

Peljesac? Ja sam s Pelješca samo tamo ne zivim vise, udala se u Trogir 🤗 taman se vratili bila sam kod svojih 2 ipo mjeseca dok mi je muz radio da ne budem sama. Evo nas vec 2 dana u Trogiru i moram priznat malo me bilo strah bez mame ali sve je super.. Imamo super striku koji uleti kad mama treba nesto obaviti. Setnja po ovom predivnom vremenu 2 puta dnevno.. Izgleda da se bas navikao na setnju 2 puta dnevno i odspava turu u kolicima i idemo kuci taman pred hranjenje. Idem u utorak na bojanje sisanje i sve sve jupiiiii. Zadnji put prosle godine se bojala 🙌 ostat ce prvi put sam sa tatom 😁 a mene nece biit najmanje 3 sata, valjda cu prezivit 🤪 i krstenje nam je sad za vikend tako da smo puni obaveza.

Moj svekar je iz Stona 😂 Ti ces sigurno prezivit, pitanje je hoce li muz 🤣🤣

Ja sam dole jos juznije, blize Orebiću

Bilo gdje mi je tamo lijepo 🤣 jedino nisam jos bila na stranu trpnja. Ostalo sve prosli. Raj na zemlji 😊😉

• Cvitka
    20. Listopad 2019. 13:41

Evo da se malo ubacim.mIvonne mi smo se isto mucili s prehladom. Cini mi se ne tako jakom. Cijeli dan sam ga morala nositi jer jer jedino kako tako mogao disati. Ako bi ga stavila u krevetic, onda nista od spavanja jer mu se sve slijeva. Ugl, stavila sam mu ispod madraca dvije knjige da mu bude mali nagib da mu se sve ne slijeva. I upalilo je. Uspio bi zapisati.  Pa mozes probati s tim. 😃

Cvitka

• Ivonne
    20. Listopad 2019. 13:48

Je, na povišenom je. Evo kokoš spava vec 2.5 sata vani u kolicima, nadam se da nece zamijeniti dan noc. GS ih je izveo van, a ja umjesto da legnem udri po stanu spremat. Oprala sam sve prozore i otusirala biljke, fino stan zračnim i spremam. U zg je super toplo.
    Ova rasprodaja od orbica je usmenom predajom većinom. Znaju nekad objaviti na svojoj face stranici.

CiniMINIS
    20. Listopad 2019. 17:05

Ivonne, i ja ti saljem pozitivnu vibru i neka oboje brzo ozdrave! Svaka ti cast kako ti to hendlas!
    Krino, i tebi saljem pozitivnu energiju i puno snage dok se ne smiri situacija s spavanjem.
    Mi smo danas bili sat i pol u setnji po kvartu, prekrasno je vrijeme, GS i ja se napricali a mala razluftala i naspavala, a svjezi zrak ju tolko omamio da je nakon 5min sisanja opet zaspala 😅

krino
    20. Listopad 2019. 17:43

Bome smo i mi vani cijeli vikend. Spava samo u nosiljci pa mi ledja otpadaju. Ujutro od pola 10 do podne i sad popodne od 3 do 5. I jucer i danas i cijeli prosli tj jer je lijepo i toplo. Kicma ce me ustekat. Da bar hoce spavat u krevetu malo... Sad kad krene grdo vrijeme da i mama malo legne dok on spava 😖
    Ivonne, kako ide s kasljem? Jel joj godi sunce? Kako se drzis?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.