Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    20. Listopad 2019. 07:43

Malena mi je noćas sisala jedno 200 puta
     Ne znam kak se zovem. Sad pjeva u krevetiću a ja se pravim da spava. Kašlje...

krino
    20. Listopad 2019. 08:33

A joj, siroce malo. Pa sad je i kasljat pocela... Drzi se. Dobro da nisi sva usrana na prvu. Ja bih bila. To je iskustvo 😘 Javi se kroz dan da vidimo jesi li ziva i je li malena nadolazi. Misica mala 🥰

krino
    20. Listopad 2019. 08:37

nena1986

Evo i nas… opet pjesma od 5:30. Definitivno je zauzela nas krevet. Prvi dio noci, kojih tri, četiri sata od 21 do 1, 2 spava u svom krevetu, a onda nece van iz naseg, sisa svakih sat i pol, dva. Sisa mi je stalno vani, ni ne spremam je 😂🙈. A lezim samo na lijevom boku jer eto. Ukocena leda, kukovi. Jao.
    Igračke: kad je stariji bio mali, imali smo tog sveznalicu, i puno se s njim igrao ali najviše sa jednim pužem što svira i ubacuješ u njega razne oblike, didaktička igračka. Pilio je s tim puzem jako dugo. Druga najdraza igračka su mu bile obične plasticne sarene zdjele i zdjelice, štipaljke za ves i ambalaža 🙈. Sve dok nije krenuo slagati legice. E, nocna mora je stati na legic 😂😂😂

Neno, kao sto sam prije koji mjesec rekla...bas te posrecilo. Grceve - nema, spava po danu i noci, sad jos cvrkuce u pola 6. Pa pola 6 je skroz pristojno. A ne 4 🤦🤦🤦🤣

• Ivonne
    20. Listopad 2019. 09:35

krino

A joj, siroce malo. Pa sad je i kasljat pocela… Drzi se. Dobro da nisi sva usrana na prvu. Ja bih bila. To je iskustvo 😘 Javi se kroz dan da vidimo jesi li ziva i je li malena nadolazi. Misica mala 🥰

A ne znam, do sada sam prošla desetak upala uha i par bronhitisa. I još smo ga cijepili prevenarom ali jbg. I to uvijek isto uho 🙄

MiniCooper26
    20. Listopad 2019. 10:18

krino

A joj… Veselje… Nadam se da ce malena biti bolje danas. Evo, nas je nas pocastio do 4:15. Od tada je jeo, baca noge i prica. Sad po novome jos i cendra. Oci sirom otvorene. I taaaakooo. Svi smo budni. Stenje i ljuti se jer je u kindacu, a nase tijelo opce nemre sad ustat i radit kafu. Idemo opet lec pa makar do 6 pokusat. Da bar hoce po danu zaspat…e to bi bio bingo pa da i mi nadoknadimo malo 😊 Tocno se sjecam kad smo okrivili susjedu na Peljescu da se ona budi u 4 ujutro i ronda pa se i on zato budi. To je bio pocetak ovoga. Ima li kraja da opet pocne spavat po danu i noci, a pricanje ostavi za dnevna druzenja??? Hmmmm?

Peljesac? Ja sam s Pelješca samo tamo ne zivim vise, udala se u Trogir 🤗 taman se vratili bila sam kod svojih 2 ipo mjeseca dok mi je muz radio da ne budem sama. Evo nas vec 2 dana u Trogiru i moram priznat malo me bilo strah bez mame ali sve je super.. Imamo super striku koji uleti kad mama treba nesto obaviti. Setnja po ovom predivnom vremenu 2 puta dnevno.. Izgleda da se bas navikao na setnju 2 puta dnevno i odspava turu u kolicima i idemo kuci taman pred hranjenje. Idem u utorak na bojanje sisanje i sve sve jupiiiii. Zadnji put prosle godine se bojala 🙌 ostat ce prvi put sam sa tatom 😁 a mene nece biit najmanje 3 sata, valjda cu prezivit 🤪 i krstenje nam je sad za vikend tako da smo puni obaveza. 

Norules
    20. Listopad 2019. 10:28

Cure sto se tice igracaka pred Bozic su najveca snizenja,npr Kaufland svake god ima igracke na 50%popusta pred sv.Nikolu i Bozic,bude i tih fisher priceova pa eto taman ce nam bebice tu negdje biti za zanimaciju

20. Listopad 2019. 10:29

Dobar dan, žene! ☕
    Ivonne, divim se tvojoj smirenosti, i pomalo zavidim 😉 nadam se da će seka brzo ozdraviti. Prava je sretnica uz takvog starijeg brata 😊
    Ja se bojim ovo reći na glas (čitaj natipkati 🙈), moja je sinoć i preksinoć zaspala u pola 8! I to sama, bez sise i ljuljanja. Nakon toliko borbe oko noćnog uspavljivanja možda smo uspjeli. Spasila nas je duda, jedina koju želi, i dužnik sam ženi koja mi je je preporučila. Sisa, kad joj je dosta prestane, ja joj stavim dudu i kroz 10ak minuta zaspe 🤫 mislim da nam je dosta pomoglo što ju više stavljam na spavanje preko dana, pa ne bude premorena i živčana

MiniCooper26
    20. Listopad 2019. 10:37

shell

Dobar dan, žene! ☕
    Ivonne, divim se tvojoj smirenosti, i pomalo zavidim 😉 nadam se da će seka brzo ozdraviti. Prava je sretnica uz takvog starijeg brata 😊
    Ja se bojim ovo reći na glas (čitaj natipkati 🙈), moja je sinoć i preksinoć zaspala u pola 8! I to sama, bez sise i ljuljanja. Nakon toliko borbe oko noćnog uspavljivanja možda smo uspjeli. Spasila nas je duda, jedina koju želi, i dužnik sam ženi koja mi je je preporučila. Sisa, kad joj je dosta prestane, ja joj stavim dudu i kroz 10ak minuta zaspe 🤫 mislim da nam je dosta pomoglo što ju više stavljam na spavanje preko dana, pa ne bude premorena i živčana

Koja duda? Ja ih imam milijun i nijedna ne pali.. Sad sam nadobudno bibs narucila.. Pa cemo vidit 😁

krino
    20. Listopad 2019. 11:42

MiniCooper26

krino

A joj… Veselje… Nadam se da ce malena biti bolje danas. Evo, nas je nas pocastio do 4:15. Od tada je jeo, baca noge i prica. Sad po novome jos i cendra. Oci sirom otvorene. I taaaakooo. Svi smo budni. Stenje i ljuti se jer je u kindacu, a nase tijelo opce nemre sad ustat i radit kafu. Idemo opet lec pa makar do 6 pokusat. Da bar hoce po danu zaspat…e to bi bio bingo pa da i mi nadoknadimo malo 😊 Tocno se sjecam kad smo okrivili susjedu na Peljescu da se ona budi u 4 ujutro i ronda pa se i on zato budi. To je bio pocetak ovoga. Ima li kraja da opet pocne spavat po danu i noci, a pricanje ostavi za dnevna druzenja??? Hmmmm?

Peljesac? Ja sam s Pelješca samo tamo ne zivim vise, udala se u Trogir 🤗 taman se vratili bila sam kod svojih 2 ipo mjeseca dok mi je muz radio da ne budem sama. Evo nas vec 2 dana u Trogiru i moram priznat malo me bilo strah bez mame ali sve je super.. Imamo super striku koji uleti kad mama treba nesto obaviti. Setnja po ovom predivnom vremenu 2 puta dnevno.. Izgleda da se bas navikao na setnju 2 puta dnevno i odspava turu u kolicima i idemo kuci taman pred hranjenje. Idem u utorak na bojanje sisanje i sve sve jupiiiii. Zadnji put prosle godine se bojala 🙌 ostat ce prvi put sam sa tatom 😁 a mene nece biit najmanje 3 sata, valjda cu prezivit 🤪 i krstenje nam je sad za vikend tako da smo puni obaveza.

Moj svekar je iz Stona 😂 Ti ces sigurno prezivit, pitanje je hoce li muz 🤣🤣

• Ivonne
    20. Listopad 2019. 11:55

05.11-07.11. Rasprodaja igračaka u Zagrebu u restoranu Gasteo Globus na Zagrebackom Velesajmu (Avenija Dubrovnik) od utorka do četvrtka 5.-7.11. od 09:00-19:00h Barbie,Hot Wheels,Fisher-Price, Thomas and Friends, Pictionary,Pae Patrol,LOL, Pokemoni,Frozen... po vrlo niskim cijenama
    Prosljeđujem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.