Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katiesu
    20. Listopad 2019. 05:07

ufff opet ste  puno pisale a mene nema. hm gdje da krenem?? evo mali sisa. spava od 21 sad do 04:20, čudo. a sve ove noći prije sisao ko manijak, sise me bole za poludit, kvrge su tu, mlijeka na izvoz 🥴🥴
    uglavnom jučer kupila novu dudu, neku u bipi i on počeo vuci ko manijak, znaci 5 mjeseci nije htio dudu i evo napokon jučer. al mislim da ga muče i zubići pa mu i zato duda pase. i malo se protezao u noći i ja ddam dudu on nastavio juhuuu!! al eto problema sa sisama al nadam se da ćemo brzo riješiti. ja sam sr posvađala prije spavanja sa SG i mislim da nećemo sutra isto pričati, ali uopće nema veze sa djecom nego on je isto malo dijete i traži pažnju. ma ko ga jebe!! još da me on sekira. ivonne drz se i nadam se da će brzo proći. ja imam od prve cure još inhalator i super je. najbitnije je to da sve izvlačiš iz nje da joj se ne sljeva i mislim da problema neće biti. krino, također se drži i da ti kažem, uglavnom sam čula da ta “zločesta” djeca budu kasnije za poželjeti 😉 tako moja mama kaže heheh
    a za dojenje je netko pisao, isto mislim da je skok u razvoju, samo sto vise na prsa da si navuče mlijeko za dalje. 

krino
    20. Listopad 2019. 05:09

A joj... Veselje... Nadam se da ce malena biti bolje danas. Evo, nas je nas pocastio do 4:15. Od tada je jeo, baca noge i prica. Sad po novome jos i cendra. Oci sirom otvorene. I taaaakooo. Svi smo budni. Stenje i ljuti se jer je u kindacu, a nase tijelo opce nemre sad ustat i radit kafu. Idemo opet lec pa makar do 6 pokusat. Da bar hoce po danu zaspat...e to bi bio bingo pa da i mi nadoknadimo malo 😊 Tocno se sjecam kad smo okrivili susjedu na Peljescu da se ona budi u 4 ujutro i ronda pa se i on zato budi. To je bio pocetak ovoga. Ima li kraja da opet pocne spavat po danu i noci, a pricanje ostavi za dnevna druzenja??? Hmmmm? 

katiesu
    20. Listopad 2019. 05:15

i gledam svoje gramatičke greške i smijem se😂🤣😂 
    ali kod mene odavno nema velikog slova, i mobitel uglavnom sam ispravlja pa tu bude svega!
    sjetila sam se još psića sveznalice. moja mala ga dobila i uopće nije koristila. uglavnom imamo toliko igračaka da bi najrađe sve spalila a ona se igra sa par. tako da sad malom necu kupiti ništa a nadam se da neće ni drugi( mos misliti heheh) najbolje su one igračke koje sam napraviš, boca plastična pa unutra neke perle ili grah, pa neka šarena kutija, i slične pjzdarije. to ih zabavlja a ne košta skoro ništa i kad dopizdi baciš i smisliš nešto novo, a ovo košta i poslije skuplja prašinu. još mi je najgore kad djeca zaspu pa skupljam igračke i onda slučajno zapnem nogom i pas sveznalica krene da pjeva i probudi nekog od djece a uspavljivala sam satima hehe, najrađe bi odmah s njim u smeće 😁🤣😁😱

katiesu
    20. Listopad 2019. 05:16

oooo krino dobro jutro!! heheh

krino
    20. Listopad 2019. 05:20

katiesu

oooo krino dobro jutro!! heheh

Pa bas to 😂😂😂

krino
    20. Listopad 2019. 05:21

katiesu

i gledam svoje gramatičke greške i smijem se😂🤣😂
    ali kod mene odavno nema velikog slova, i mobitel uglavnom sam ispravlja pa tu bude svega!
    sjetila sam se još psića sveznalice. moja mala ga dobila i uopće nije koristila. uglavnom imamo toliko igračaka da bi najrađe sve spalila a ona se igra sa par. tako da sad malom necu kupiti ništa a nadam se da neće ni drugi( mos misliti heheh) najbolje su one igračke koje sam napraviš, boca plastična pa unutra neke perle ili grah, pa neka šarena kutija, i slične pjzdarije. to ih zabavlja a ne košta skoro ništa i kad dopizdi baciš i smisliš nešto novo, a ovo košta i poslije skuplja prašinu. još mi je najgore kad djeca zaspu pa skupljam igračke i onda slučajno zapnem nogom i pas sveznalica krene da pjeva i probudi nekog od djece a uspavljivala sam satima hehe, najrađe bi odmah s njim u smeće 😁🤣😁😱

Ne znam jel gore kad stanem na legic ili kad stanem na nesto sto svira...

nena1986
    20. Listopad 2019. 06:27

Evo i nas... opet pjesma od 5:30. Definitivno je zauzela nas krevet. Prvi dio noci, kojih tri, četiri sata od 21 do 1, 2 spava u svom krevetu, a onda nece van iz naseg, sisa svakih sat i pol, dva. Sisa mi je stalno vani, ni ne spremam je 😂🙈. A lezim samo na lijevom boku jer eto. Ukocena leda, kukovi. Jao. 
    Igračke: kad je stariji bio mali, imali smo tog sveznalicu, i puno se s njim igrao ali najviše sa jednim pužem što svira i ubacuješ u njega razne oblike, didaktička igračka. Pilio je s tim puzem jako dugo. Druga najdraza igračka su mu bile obične plasticne sarene zdjele i zdjelice, štipaljke za ves i ambalaža 🙈. Sve dok nije krenuo slagati legice. E, nocna mora je stati na legic 😂😂😂

nena1986
    20. Listopad 2019. 06:30

https://www.maliputnici.com/ to je taj puz... 

nena1986
    20. Listopad 2019. 06:32

https://www.babycenter.hr/fisher-price-glazbeni-puz-06938.html?gclid=Cj0KCQjw6KrtBRDLARIsAKzvQIF3X8MDUy8GMF3CYLNNL8C4kPA1XYOkcMjjz1LPtM6n2TLF-xydMl8aAp4aEALw_wcB a jesam ga kopirala prije 😂😂🙈 evo ga

• Ivonne
    20. Listopad 2019. 07:41

Imamo tog puža. Igrao se i moj dosta s njim ali rijetko kad je ubacivao oblike, brzo je skužio da se može otvoriti i tak je ubacivao😂😂 inteligencija, ni danas ga ne možeš sjebati. Još bolje od puža je knjiga sveznalica,  e to je dobra investicija.
    Za psića sveznalicu, puno njih se bunili kako bi psić u  pola noći se znao sam upaliti i pričat, poprilično jezici pa su ga gasili kad bi išli spavati.
    Netko je spomenuo orbico. Da zna imati rasprodaju i prije 3 godine sam svašta kupila za male pare, ali od tada te rasprodaje izgledaju jadno, ko ono prodaje se ono što se nije prodalo te prve godine. Ali isplati se otići, malo pronjuskati - tamo sam uzela mega bloks. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.