Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    18. Listopad 2019. 17:13

Ma bravo za mamu, tome i služe ako su normalne 😉. Drž nam se ti, jednog dana ćeš mu to nabit na nos ko ja svome (sinu) 😂.
     Ivonne, nadam se da i ti izdržavaš, koma je kad su bolesni 😥

• Ivonne
    18. Listopad 2019. 20:46

Cure baš je gadno bolesna. Nema temp ali ima guste bale koje se slijevaju tak da puno kaslje i nervozna je i plačljiva tak da je sva promukla. 
    Umorna sam...

krino
    18. Listopad 2019. 21:39

Ivonne

Cure baš je gadno bolesna. Nema temp ali ima guste bale koje se slijevaju tak da puno kaslje i nervozna je i plačljiva tak da je sva promukla.
    Umorna sam…

Siroce. Je li opaka prehlada ili je lancana reakcija? A kako ti je maleni?

• Ivonne
    18. Listopad 2019. 22:17

krino

Ivonne

Umorna sam…

Siroce. Je li opaka prehlada ili je lancana reakcija? A kako ti je maleni?

Djeluje ko opaka prehlada, znaš ono ko kad nama curi nos toliko da bi tampone stavio, ali mi možemo to ispuhat a bebe ne pa se slijeva i kašlje. Kod beba treba paziti jer im se brzo spušta na bronhije i tog me tako strah. Narezala sam joj crvenog luka i stavila kraj glave valjda će pomoći.
    Mali još hropti ali mu je danas bio zadnji dan u dnevnoj bolnici. Sljedeći tjedan kontrola u alergološkoj ambulanti. Ovo što su ga pikali nije bilo reakcije još krvni nalaz čekamo. Ventolin još danas a kortići do kontrole pa će vidjeti. Preporuka puno skakati da ga tjera na kašalj da taj slajm izbaci.
    Uz to me i sise bole od njenog nervoznog natezanja i nejedenja. Srećom petak je pa nas je dva dana dvoje kod hendlanja. 
    Bole me leđa od dojenja i od glumatanja motora za starijeg i nosanja kikerobe🤣🤣 osjecam se ko puzzla koje ni jedan kiropraktičar nece sastavit

• mojesve
    18. Listopad 2019. 22:49

Vecer zenice imam pitanje bebica 2mj kako se treba vjezat s njima jer je nedonisce zanimame sta sve oni rade narucena sam u zg koliko se puta ide na vjezbice hval vam inace sam u strahu 🥺❤😴🙏

18. Listopad 2019. 22:51

Evo nama izgleda zubi izbijaju. Već! Neće da jede, desni se bijele, ne znam šta drugo može biti. Ima li itko da mu je danas dobar dan? 😟

CiniMINIS
    19. Listopad 2019. 01:25

Joj ivonne, ovo zvuci strasno, a ti jadna bome nikak na zelenu granu s njima. Nadam se da ce oboje uskoro biti bolje. Kako lijecis malu kad je takva? Jel joj izvlacis to iz nosica ili si pustila za sad? Kak uopce jede kad ima tak pun nosic i ne moze disat? Tocno znam sto mislis kad govoris za bolne sise, i moja je uzasno jela kad joj je krenula rota, al sam ju pustila jer mi je samo bilo bitno da sto vise pojede 🙈🙈. U meduvremenu se hvala bogu popravilo i stvarno opet lijepo jede, i ako povremeno jos uvijek nervozno.
    A kad smo vec kod teme dojenje. Mame koje dojite i koje ste vec dobile mengu, jel vam bebe budu nervoznije kad vi imate plodne dane ili je to mit? Jel mislite da osjecaju te hormone u mlijeku?
    Shell, zar vec zubi? 😮 ja se nadam da imam jos koji mjesec prije nego me pocne gristi 😅. Kako to tocno izgleda kad se desni bijele? Kao kad recimo pritisnes nokat pa postane bijela koza ili se bas vidi zubic ispod? 

nena1986
    19. Listopad 2019. 06:20

Ivonne, nema ti ništa pametnog za reći, osim da se nadam da će proć brzinski... sva sreca da ti je vikend, ipak je lakše u dvoje... 
    Mene je tako strah tih tih bolestina kod malih beba, užas. Mislim nije to sad prestrašno, al kad samo pomisliš da ne znaju ispuhat nos, ne znaju reci sto ih boli 😥. Koma. Psihicki se pripremam, krenula sam istrazivati one aspiratore za nos i inhalatore, da nabavim na vrijeme, sa starijim nisam nista od toga imala, ali je bio relativno zdrav mali, brzo je naucio puhati nos a inhalirali smo se po starinski 😐. 
    CiniMINIS, kad ti zubići guraju bijele ti se desni, vidi ti se kao mala crtica bijela na površini gdje će izbiti zubić. I kada prolaziš prstom (možeš malo pritisnuti, to im paše 😉), osjetiš zubić ispod. Nemožeš falit. Kod nas je još ništa ne zbiva po tom pitanju, i bolje 😂, grize me i bez zuba 😂. 
    Inače, budne smo od 4:30. Skuhala kavu, pojela doručak, oprala kuhinju, obrisala prašinu u dnevnom a ona imala koncert, njoj je bilo podne. Skoro pa i meni. I pas je čudno gledao 🙈. Sad se izvrnula na cici, možda uhvati koji satić sna prije dana 😂😂😂

• Mino19
    19. Listopad 2019. 07:55

Dobro jutro cure. Nadam se da ste imale mirnu noc😊
    Ja sam budna od 3.30, ne radi male nego radi izdajanja, to me ubija. Treba mi sat vremena, tu se razbudim i nikako ponovo zaspat. U meduvremenu se i ona probudi za jest i onda mi je gotovo. Ona je nocas bila odlicna, zaspala je oko 19.30, probudila se u 4, onda u 6 i evo maloprije. 
    Stavljate li vi svoje bebe ispred tv-a da malo pogledaju crtic ili nesto? Ja se trudim to ne radit, jedino kad sam sama i moram na wc ili nesto slicno pa da je na kratko vrijeme necim zabavim. A muz..muz je druga prica i evo od ranog jutra mi digne tlak. Milijun puta sam ga zamolila da to ne radi ali ne, uzme ju i umjesto da se s njom malo poigra, on odmah pred tv. I dok je hrani ona bulji u ekran. Imamo necaka s kojim su isto tako radili i mali sa svoje 4 godine nece zalogaj u usta stavit ako nema mobitel ispred sebe i uuuuzasno je tezak za hranjenje, koma. Ali koliko god puta ovom mom to kazes (a i on je sam komentirao kako je to uzas), on i dalje po svome. Pa je*em mu, jel se toliko tesko poigrat malo s njom, imamo gym, igrackice, zabavi je s necim drugim! I bar dok jede se mazi s njom, gledaj je u oci, neka bude fokusirana na tu bocicu i tebe, ne na ekran! Ljuta sam kao pas, morala sam se tu izjadat da ne bi odmah krenula svada s njim, ali mislim da nam to danas ne gine!😡😡😡

19. Listopad 2019. 08:18

Jutro 🙃
    CiniMINIS ja sam mislila da sam dobila mengu, i tad mi se cinila nervoznija na sisi, ali sad nisam dobila sljedecu tako da uopce nisam sigurna jel i ono prvo bila menga.. sad mi je dva dana u vrijeme ocekivane bilo nesto malo smedjeg, bila je tad malo zivcana, ali ne znam jel to povezano i jel to menga bila.. 
    Mino19 meni je tv upaljen cijeli dan jer smo u dnevnoj vecinom.. odvlaci joj pozornost, ali samo kad sjedi na meni i gleda prema tvu.. inace ne, a meni znaci da se ne osjecam bas sama na svijetu 😅 
    U mulleru su na popustu fisher price igracke 20% s kuponom, jel bude oko bozica jos tih popusta? Bude li ikad vise od 20% na psica i loncic sveznalicu, mozda zna koja mama s iskustvom? Kupila bi maloj dok je na akciji, pa ce jos malo pricekati dok bude se mogla s tim igrati...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.