Jutro, cure! Ivonne, nadam se da će prehlada proći što prije i što lakše, žao mi je čuti da se tako mučite 😣
I Krino, nadam se da si uhvatila koji sat sna, šaljem svima dobre vibracije, da što prije uhvatite one super dane kad sve ide od ruke 🙂
Mi smo se u 5 probudili, ali su preuzeli djed i baka, jer smo kod njih za vikend. Pa je u 7 opet papala i odspavala još sat vremena, a sad ćemo malo u šetnju
Ja si nekad znam upalit tv pa gledati, najčešće dok dojim, ali onda gleda u mene, a kad šetam s njom tako po stanu, baš vidim da ju ekran hipnotizira i pa nastojim izbjegavati, iako nekad pogledam štogod čisto da mi vrijeme prođe brže dok muž ne dođe
A muž.. on je dobar skroz u zadnje vrijeme 😂😂
Prije sam imala osjećaj da neće da ju primi dok mu je ja baš ne dam da nosa, a sad ju često i sam uzme i to mi je super. Ali onda često nakon par minuta mora na wc, očito mu dijete ima laksativan neki učinak 😂😂 i onda ga opet nema po 20min 🤦🏻♀️
Pozdrav,
Jučer mi je mali cijeli dan bio na sisi i zaspao bi na 10 minuta i opet se probudio. Navečer vise nisam znala šta bi i dala sam mu nadohranu. Cijelu bočicu je popio!
Bas puno. Znaci bio je jaaako gladan. Onda sam ga preko noći dvaput podojila i spavao je 3 sata u komadu.
Sad je već 3 sata u razmacima na cici i opet se budi i place..
Mlijeko ide, ali slabije nego inače..
Da mu probam davat cicu danas ponovo ili je to kraj mog dojenja? A tek je prošlo mjesec i pol...
Ne znam dal je to to, skok u razvoju, da li moja nervoza pridonosi da se mlijeko smanjuje.. bas sam tuzna
Bas mi je zao malene. Muci se. Uzasno je to. Jel joj ti s usisavacem to izvadis ili kako? Ja jos uvijek te gadgete za prehladu moram kupit.
Moj supak galaksije je danas od veeelike pomoci. On ce preuzet po noci. Svaki put sam se probudila i digla dok se on probudio. Jutros je rekao, evo ti beba na 10min da skuham kavu i njemu klopu i legao na "5min" mazad u krevet. Tako da smo se digli u zoru, promijenili pelenu, obukli se itd. On se digo sav prposan da napravi kavu. Kao, jesam li se sad naspavala... Za flipnut
Evo nama izgleda zubi izbijaju. Već! Neće da jede, desni se bijele, ne znam šta drugo može biti. Ima li itko da mu je danas dobar dan? 😟
Mom se bijele desni vec par tjedana. A tek im 4mj... I grinta, ne spava, grize sve sto mu dodje pred facu... I dudu zvace onako sa strane kao kad oni matori cikice cigaru drze u kutu usta i pricaju s njom. E tako moj tu dudu zvaljaka u rubu usana. I grize i grize...
Dobro jutro cure. Nadam se da ste imale mirnu noc😊
Ja sam budna od 3.30, ne radi male nego radi izdajanja, to me ubija. Treba mi sat vremena, tu se razbudim i nikako ponovo zaspat. U meduvremenu se i ona probudi za jest i onda mi je gotovo. Ona je nocas bila odlicna, zaspala je oko 19.30, probudila se u 4, onda u 6 i evo maloprije.
Stavljate li vi svoje bebe ispred tv-a da malo pogledaju crtic ili nesto? Ja se trudim to ne radit, jedino kad sam sama i moram na wc ili nesto slicno pa da je na kratko vrijeme necim zabavim. A muz..muz je druga prica i evo od ranog jutra mi digne tlak. Milijun puta sam ga zamolila da to ne radi ali ne, uzme ju i umjesto da se s njom malo poigra, on odmah pred tv. I dok je hrani ona bulji u ekran. Imamo necaka s kojim su isto tako radili i mali sa svoje 4 godine nece zalogaj u usta stavit ako nema mobitel ispred sebe i uuuuzasno je tezak za hranjenje, koma. Ali koliko god puta ovom mom to kazes (a i on je sam komentirao kako je to uzas), on i dalje po svome. Pa je*em mu, jel se toliko tesko poigrat malo s njom, imamo gym, igrackice, zabavi je s necim drugim! I bar dok jede se mazi s njom, gledaj je u oci, neka bude fokusirana na tu bocicu i tebe, ne na ekran! Ljuta sam kao pas, morala sam se tu izjadat da ne bi odmah krenula svada s njim, ali mislim da nam to danas ne gine!😡😡😡
Mino, sad ce Krino da ti kaze svoje iskustvo 😅 Mi telku uopce ne palimo dok on ne ode spavati. Samo radio. Danas je i tvoj jedan od supaka galaksije, vidim... Moj uvijek bude SG (nova kratica za supka galaksije) nakon sto ga pohvalim. To ti je kozmicka ravnoteza. Isto je prije gledao tv i hranio bebu. Ja kazem, beba gleda u tebe kao u boga, a ti buljis u tv. Zamisli kako je njemu kada ga vlastiti otac ne dozivljava jer gleda vijesti koje je vec pet puta procitao na netu ili pogledao na drugim programima. Probaj mu to tak predocit. Meni je upalilo.
Kapitulacija totalna. Zvala sam mamu da dosje. Ne mogu ga vise vidit. Najradije bih ga bacila kroz prozor. Borba oko spavanja. Nece. Rida ko slon od 10 sati. Ja vise nemam ni zivaca ni snage. A bome ni volje. Sjedim u boravku i piljim u zid. Glava me rastura od njegove deracine i da mogu vratit vrijeme prije onog plusa na testu, to bi danas bilo to. Toliko sam isfrustrirana s tim nespavanjem da ne znam vise sto da radim. Umorna sam i nemam zivaca, a on se dere po cijele dane i pola noci. Za ubit se.
Tako je meni bilo prošli tjedan dva dana za redom.. od 3 ujutro do 12 navečer sam bila budna s njim na rukama. Navečer kad je konačno zaspao otišla sam se tuširat i sat vremena plakala ispod tuša. Sama doma sa njim, gladna, neispavana i svaki dio tijela me bolio.
Nakon dva dana kada je to prošlo, prošlo je i mene sve, ali ta dva dana su mi bila pakao..
drži se i proći će sve to!
Meni iskreno bude lakše kad svako toliko dodjem na forum i vidim da nisam jedina i pročitam neka vaša iskustva i savjete.
Nisam aktivna na forumu ali hvala puno vama koji jeste!
Pozdrav,
Jučer mi je mali cijeli dan bio na sisi i zaspao bi na 10 minuta i opet se probudio. Navečer vise nisam znala šta bi i dala sam mu nadohranu. Cijelu bočicu je popio!
Bas puno. Znaci bio je jaaako gladan. Onda sam ga preko noći dvaput podojila i spavao je 3 sata u komadu.
Sad je već 3 sata u razmacima na cici i opet se budi i place..
Mlijeko ide, ali slabije nego inače..
Da mu probam davat cicu danas ponovo ili je to kraj mog dojenja? A tek je prošlo mjesec i pol…
Ne znam dal je to to, skok u razvoju, da li moja nervoza pridonosi da se mlijeko smanjuje.. bas sam tuzna
Ne daj se obeshrabriti... vjerovatno ce to biti kakav skok u razvoju, pa ga vise trazi jesti. Samo ti njega drzi na cici, ako treba u bez prekida (koma je, znam). Proci ce kroz dan, dva.. ako je bas jako nervozan i na cici, onda bu mu ja dala malo adaptiranog, tek toliko , normalno da ga neces gladnog pustiti.. 😉
Neno, jel i tvoja prica sve u 16 usred noci?
Aha 🙈😂, ostavim je dok ne bude dreka 😂😂😂
Evo nama izgleda zubi izbijaju. Već! Neće da jede, desni se bijele, ne znam šta drugo može biti. Ima li itko da mu je danas dobar dan? 😟
Mom se bijele desni vec par tjedana. A tek im 4mj… I grinta, ne spava, grize sve sto mu dodje pred facu… I dudu zvace onako sa strane kao kad oni matori cikice cigaru drze u kutu usta i pricaju s njom. E tako moj tu dudu zvaljaka u rubu usana. I grize i grize…
Bijele joj se desni, na jednom mjestu posebno, baš je skroz bijelo, ali nekako mi je nisko, ne na vrhu. Jel imao tko takvo iskustvo?
Sortiraj odgovore
Najstariji