Ja ne znam sto je to zadnjih mjesec dana sa spavanjem, ali i sve frendice se zale da su im odjednom klinci prestali spavat normalno😕
Pozdrav, ubacujem se sa zimskih, nekad vas citam jer ste em prezabavne totalno otvorene i iskrene i jer mi vase svakodnevne dogodovstine toliko bliske i toliko ih se zivo sjecam i kroz par mj me ceka sve to opet. A ubacujem se samo da pokusam utjesiti Krino. Draga citam tvoje probleme sa sincicem i nespavanjem i to je preslika mog sina. Sve sto ti pises ja sam prosla. Sve. Isti je bio. Kazem bio jer vec 2 i pol godine spava citavu noc. Sve smo probali pokusali i ucinili nosali mazili pustili ignotirali i plakali od muka i frustracija dugih 14mj. Na kraju svih snaga sam skuzila da njemu smetamo mi da bi mirno spavao. Povezao je zvukove u spavacoj nocu (okretanje u snu skripu kreveta hrkanje) sa mamom i tatom i nikako spavat sve sto si opisala. Kad sam ga preselila u njegovu sobu tog istog casa je krenuo spavat. Zao mi je jedino sto sam toliko dugo cekala i toliko se svi namucili jer kao beba mora bit kraj mame pa kako god. Plac ces cuti sigurno. Nemas sto izgubiti a mozete se preporoditi svi. Samo hrabro zbilja to prode
Pozdrav svima, ne znam da li postavljam u dobroj grupi, ali nadam se da će se naći savjet.
Mama sam djevojčice i dječaka. Prva trudnoća uredna, rodila sam vaginalno, s epi. Onda je uslijedila trudnoća sa spontanim , nakon nje sam rodila dječaka, u 35. tjednu zbog kolestaze. Isto s epi
Željeli bismo treće dijete , a mene muče neka pitanja.
Kolestaza se ponavlja, čitala sam, no, je li je ipal moguće izbjeći ili odgoditi?
Treća epiduralna? Kad mi je davala za sina pitala me dal imam problema s kralježnicom i jedva me upikla. Realno, mene kralježnica stalno boli, ali pripisivala sam nošenju klinaca. Što mislite možda o slikanju kralježnice prije treće trudnoće? Jako me sad nekako strah te epi, a realno, strah me i bez nje. Doktorica mi kaže da je i prva i treća i peta epi jednak rizik.
Unaprijed svima hvala na odgovorima.
Moj ima 3 godine, spava u svojoj sobi i svejedno se budi po par puta noću.
To je lutrija 😂😂
Možda tvoj Krino pocne spavati a spavalice se počnu buditi. Imala sam puno dana ko tvoj danas. Prenosite si međusobno nervozu i super što ti stiže mama. I nemoj se bedirati ako njoj odmah zaspe - to je normalno jer to nisi ti. Meni je to malac radio- ubijao me cijeli dan i dođe muž s posla i on super beba.
Nema tu neke velike utjehe i nekih super savjeta koji pomažu osim PROĆI ĆE 😍 i nikad nećeš imati boljeg ljubimca haha evo ima 3 godine zajebava me ko odrasli čovjek a nasmijava s izjavama da mi suze idu na oči.
I sad ću bit patetično- na kraju dana strgana ko pas a sretna ko malo dijete jer imam njih
I da još sam u svađi sa šupkom galaksije - prodao mi izjavu on sve mora nakon što sam ga pitala zašto nije uključio sušilicu jer je bio budan grrr
Krino, drži se :/ svi to prođemo, prije ili kasnije. Uhvati koju minutu sna i zaboravi na sve oko sebe ako možeš. Treba ti snaga, znaš i sama...
Moram priznat da vise ni ne znam dal sam to pisala (vec znate da sam oglupila 😂), al moj je prekjucer izjavio kako je on uzasno umoran jer je u dva mjeseca treci put (s time da je prva dva put bilo u jutro oko 8sati, a ovaj put u 5) trebao ustati i malu pola sata nunat da zaspi 😂. Jadni nasi ugrozeni supci, sve moraju oni a mi samo spavamo 🙄.
Moja je izgleda iznimka medu nespavacima, potegla jucer od 7 do ponoc, pa nakon hranjenja do 5 i opet nakon hranjenja do 9 (s time da je malo cendrala jer je zivot previse zanimljiv i htjela je biti budna i zabavljat se s mamom i razgovarat i istovremeno spavat jer je ustvari bila umorna 😅). Jedino sto na mahove dosta nervozno jede.
Krino, izdrzi! Ne znam sto da ti drugog savjetujem. Mislim da bi i ja pizdila ko ti na tvom mjestu. Nedostatak sna je najgore mucenje. Nadam se da ces sto vise moc odspavat dok ti mama uzme malog. Svaka ti cast sto to izdrzis! Divim ti se.
Mora izdurati jer ne postoji opcija odustajanja.
Samo hrabro 😘😘
Vratiti u trbuh ih ne mozemo 😅😅
Hvala svima na podrsci. Mama bila, skuhala, nunala. Spavao u zadnjih 3,5h jedno 5x po 10ak min. Evo ga opet pokusavam uspavati. Brzo zaspi, ali stalno se budi. Cangrizav je i nadrndan. Ja opce nemrem, ali zivot mi je laksi kad mi je mama uskocila
Sortiraj odgovore
Najstariji