Svatko kaže drugačije... na kraju nisi pametan koga slušati... pedijatrica u rodilištu mi je rekla da je izostanak stolice sasvim normalan, čak i u početku, dok se uspostavlja laktacija, a I kasnije. Patronažna pak, da obavezno mora imati barem jednu u danu, poželjno 3-4. Na kraju, gledaš svoje dijete, pratiš i ako lijepo jede, napreduje, zadovoljno je, fontanela mu nije uvučena, sluznice prokrvljene i vlažne.... sve je ok. Stolica zelene boje može biti alarm i koncentrirana mokraća definitivno... (malo popišanih pelena).
Kad je moja patronažna otišla, mislim si u sebi... razguli! 😂
Proradila je noćas, lijepo se sredila 😂😂😂
Svejedno ću sutra nazvati pedicu a s njom provjerim ovu teoriju od 6 tjedana jer mi nije svejedno. Po tome e ona šta bila gladna jer nije imala kakicu?!?
Krino jesi počela dojit na lijevu?
Jesam, jutros. I coknuo je i napravio mi jos goru ranu nego sto je zarasla... Ja vise ne mogu grist krpu dok ga idem dojiti. Mislim da cu odustat. Konstantno trpim bol zadnjih 3tj. I psihicki sam vec totalno klonula. Najgore mi je sto mlijeka imam, ali imam i lose bradavice. Ne da nisu ocvrsnule nego samo rana za ranom... A dobar je hvat. Dodje mi zena kuci i gled kako on uhvati cicu, namjesti ga i dobar je hvat. I znam da je dobar hvat, ali uvijek ju nekak usred dojenja potrga. Jako vuce i moje cice to vise ne mogu podnijet 😭😭
Svejedno ću sutra nazvati pedicu a s njom provjerim ovu teoriju od 6 tjedana jer mi nije svejedno. Po tome e ona šta bila gladna jer nije imala kakicu?!?
Jesam, jutros. I coknuo je i napravio mi jos goru ranu nego sto je zarasla… Ja vise ne mogu grist krpu dok ga idem dojiti. Mislim da cu odustat. Konstantno trpim bol zadnjih 3tj. I psihicki sam vec totalno klonula. Najgore mi je sto mlijeka imam, ali imam i lose bradavice. Ne da nisu ocvrsnule nego samo rana za ranom… A dobar je hvat. Dodje mi zena kuci i gled kako on uhvati cicu, namjesti ga i dobar je hvat. I znam da je dobar hvat, ali uvijek ju nekak usred dojenja potrga. Jako vuce i moje cice to vise ne mogu podnijet 😭😭
A zasto ne izdajas dok to sve ne zaraste kak se treba
url=https://lilypie.com]
Jesam, jutros. I coknuo je i napravio mi jos goru ranu nego sto je zarasla… Ja vise ne mogu grist krpu dok ga idem dojiti. Mislim da cu odustat. Konstantno trpim bol zadnjih 3tj. I psihicki sam vec totalno klonula. Najgore mi je sto mlijeka imam, ali imam i lose bradavice. Ne da nisu ocvrsnule nego samo rana za ranom… A dobar je hvat. Dodje mi zena kuci i gled kako on uhvati cicu, namjesti ga i dobar je hvat. I znam da je dobar hvat, ali uvijek ju nekak usred dojenja potrga. Jako vuce i moje cice to vise ne mogu podnijet 😭😭
Mišljenja sam da je djetetu puno bitnija psihički stabilna, mirna, sretna i zadovoljna mama, nego obrnuto. Bez obzira na bajke o dojenju, šta je najbolje za dijete bla bla bla. Samo naprijed draga, bez imalo osjećaja krivnje, napravi kako misliš da je najbolje, a da si ti sama s tom odlukom zadovoljna .... ❤
Izdajam 5 dana i sve prodje pa onda opet ispocetka.
Ja sam tri tjedna izdajala tu goru sisu prije nego sam mu opet dala da doji. Meni se rane dugo nije zatvarala.
Malac ti je barakuda beba, kad uhvati ne pušta. Znači i ti imaš problem s cmoktanjem. Što ti je patronažna rekla na to?
Moja ništa, osim da probam promjeniti položaj
Ja ih mijenjam non stop i nis. Moj ti ima grcice pa onda dobro uhvati cicu, al onda usred papanja mora kenjat pa se napregne i napravi onu neku facu i grimasu, sav se izvitoperi - naravno s cicom u ustima, pa pmju prvo razvuce, a onda kao pijan kad su mu puna usta cokne i onda ju pusti. Al onda je gotovo. I on tak papa, a mozda je i moj prvi mlaz prejak i ne znam koja jos teorija... Uglavnom, nemam nis od teorija, samo imm krvave cice. Naizmjence. Umjesto da pistaje bolje, mi se vratili u stanje kad amo doali iz bolnice. Strasno...
Ja se malo nagnem nazad da joj nalet mlijeka nije jak ali opet ona cvokće. Lezeći na leđima je stvarno ne mislim dojit jer ne želim nove ragade a kao tad je nalet najmanji. Bitno mi da nisu gljivice u pitanju a patronazna kaže da nisu.
Moja visi na meni od 17 Znači vec 3.5 sata jbt cijeli meč tenisa sam odgledala s njom prikačenom. Pauze smo imali za njenu 💩 i moje pišanje.
Umorna sam i sinusi me bole. Mislim da sam se prehladila od noćnog luftanja sisa.
Ragade su još tu sužavaju se polako, osim ove u obliku polumjeseca koja je sa strane. Zapravo mi bradavica izgleda ko ovaj smile😁 rane na vrhu i ta sa strane 🤣🤣🤣
krino podrzavam ako i odustanes i ovo nije pametovanje samo pitanje, jesi probala sa sesiricima i pomaze li to sta?
Joj jesam i sesirice sam probala, ali on ne vuce dobro kroz sesirice. Tak da to meni ne igra. Ma imam totalno krive sise. Eto. A imam velike sise. A na kraju, i male sise othrane svijet. Sta mogu. Ja imam sad takvu ranu na sisi, da mi je u bradavici rupa i toooliko je ljubicasto i krvavo da ne kuzim jel mi uopce ostalo sta tamo ili je otkinuo. Sva se najezim kad to gledam. Brutalno je. A spavam pokrivena do sisa, na sisama kupus. To me pokrije pa se nisam prehladila 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji