Kupila sam neke kapi, bio gaia protectis. To mu dajem zadnjih 3 dana. Mozd je jos prerano i treba i njima da profunkcioniraju. To je kakti neki probiotik za bebe...
Da to je probiotik. Ali ovo sto sam ti napisala je nešto drugo, funkcija im je da razbija te mjehuriće zraka u trbuhu da se beba toliko ne napinje. Sa starijim je pomoglo, manje se napinjao i plakao kod prdenja.
I da ja uz espumisan dajem i bio gaiu
Znaci kupim i espumisan baby? Jesu to isto kapi? Probat cu sve. Bude mi ga zao da se toliko muci. Nije cak ni da samo rida nego pred jutro vise onak u polusnu cendra. Al vidim da se muci. Ufff...
P.s. kak cice? Ja mislim da ce ova moja jedina funkcionalna uskoro opet riknit. Sva je nekak iziritirana 😫
Cure, sisa (ta jedna, veća od druge... ) je ko džon, nije više osjeljiva, ni ništa, nateže, žvače kako stigne. Situacija je takva da danima danju stalno jede, svakih pola sata, sat maksimum. Noću ima ture po dva tri sata spavanja, danju spava kratko, slabo ili malo bolje ako je netko nosa, drži, ili ako ima sisu u ustima. Mene već leđa rasturaju i taj nesretni bok, pošto ne izmjenjujemo strane. Mislila sam da je skom u razvoju ali ne prestaje danima! Prošli smo mjesec dana 10.07. u utorak smo na prvoj kontroli, jedva čekam da vidim koliko je dobila i da li to ima smisla da visi baš toliko? Ne stignem pišat, jest, ništa. Mislim najbitnije je da je ona ok.... nadam se da ce doci malo k sebi kad si navuče koliko joj treba. Problem je taj što kad posiše sve, nemam još za ponuditi drugu, pa opet visi na toj istoj, pa se ljuti... malo me strah da nije gladna a opet mokri puno i stolica je uredna pa ono... 😕
Znaci kupim i espumisan baby? Jesu to isto kapi? Probat cu sve. Bude mi ga zao da se toliko muci. Nije cak ni da samo rida nego pred jutro vise onak u polusnu cendra. Al vidim da se muci. Ufff…
P.s. kak cice? Ja mislim da ce ova moja jedina funkcionalna uskoro opet riknit. Sva je nekak iziritirana 😫
Espumisan baby ili sab simplex- šta imaju u ljekarni, djeluju isto, u obliku kapi. Samo ja ne dajem propisanu količinu ja smanjim. Piše 25 kapi u bočicu ili prije podoja a meni to nekak puno, ja dam par puta kroz dan po manje.
Sise su mi koma još uvijek. Peče me i na strujanje zraka, toliko mi hrabrosti treba da joj uvalim sisu a ona se sva naživcira. Vidim da idu na bolje i da se rane polako sužavaju samo sporo je to I boli u 3pm, čak nekad i tijekom podoja. I da neka mjesta na bradavici nemaju ranu samo bole od navlačenja ko da je tu žulj ili masnica. Tak mi bilo i s prvim i dok ta koža nije postala ko dzon nije bilo ugodno. Super mi je kad je nekima dojenje od nultog dana super, eto meni nije i nabijem onog koji je osmislio onak blažene plakate o dojenju. Ne kužim zašto se sve oko poroda, dojenja, općenito sve oko beba toliko uljepšava i glorificira🤔
E a moja već treći dan bez kakanja. Počela je koristiti sve iz mlijeka. Neću se zabrinjavati jer je i malac imao perioda po 10 dana bez kakanja. Kao kod dojenih beba je to normalno. Ima dobar broj popisanih pelena tak da
E da...ko sto kazes Ivonne - sve prikazuju divno i krasno i onda mi koje smo prvi put u tome trebamo ipak realna iskustva zena koje to prolaze...isto i sto se tice poroda i svega. Kao sto sam i sad u trudnoci htjela znati sve ugodno i neugodno. Mislim, cemu uljepsavanja? 😯
Znaci kupim i espumisan baby? Jesu to isto kapi? Probat cu sve. Bude mi ga zao da se toliko muci. Nije cak ni da samo rida nego pred jutro vise onak u polusnu cendra. Al vidim da se muci. Ufff…
Espumisan baby ili sab simplex- šta imaju u ljekarni, djeluju isto, u obliku kapi. Samo ja ne dajem propisanu količinu ja smanjim. Piše 25 kapi u bočicu ili prije podoja a meni to nekak puno, ja dam par puta kroz dan po manje.
Sise su mi koma još uvijek. Peče me i na strujanje zraka, toliko mi hrabrosti treba da joj uvalim sisu a ona se sva naživcira. Vidim da idu na bolje i da se rane polako sužavaju samo sporo je to I boli u 3pm, čak nekad i tijekom podoja. I da neka mjesta na bradavici nemaju ranu samo bole od navlačenja ko da je tu žulj ili masnica. Tak mi bilo i s prvim i dok ta koža nije postala ko dzon nije bilo ugodno. Super mi je kad je nekima dojenje od nultog dana super, eto meni nije i nabijem onog koji je osmislio onak blažene plakate o dojenju. Ne kužim zašto se sve oko poroda, dojenja, općenito sve oko beba toliko uljepšava i glorificira🤔
Apsolutno se slazem! A s cicama mi je bilo identicno. Sad mi je ova dobra u toj fazi kao da imam masnicu. S druge su mi kraste otpale, ali ju danas jos stedim. Od sutra cu ju dat. Mozda veceras. Ne znam kako ce to izgledat. Ja budem mokra od znoja dok dojim. Daleko je to od ugodnog i blazenog. Ja vec 3 tjedna muku mucim i sad mi je jedna cica podnosljiva bol, a drugu stalno mijesim da ne dobijem upalu...
Nena, drzi se. Ja mislim da bude sve ok s malom. A sise ce nam se valjda sinkronozirat jedna s drugom. Pa kad tad. Al nadam se prije nego poslije 😁❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji