Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    11. Srpanj 2019. 17:12

ayla

Ajd dobro je da nisam jedina jer reko doci cu u bolnicu i jos ce mi tamo rec kakva sam to ako neodrzavam higijenu 😂😂 al uvjek gledam i promatram i trazim odg a njega nema..
    Srećica ima li pomaka oces li brzo, ja sve nesta cekam da rodis da cujem tvoje iskustvo da se malo ohrabrim 🤪

Ma ništa, i dalje jednako otvorena kako sam i bila. Termin prošao prije 5 dana, već imam osjećaj ko da nikad neću rodit, ima samo da me odjednom sastavi da se nebudem ni snašla 😆

11. Srpanj 2019. 17:33

srećica

ayla

Ajd dobro je da nisam jedina jer reko doci cu u bolnicu i jos ce mi tamo rec kakva sam to ako neodrzavam higijenu 😂😂 al uvjek gledam i promatram i trazim odg a njega nema..
    Srećica ima li pomaka oces li brzo, ja sve nesta cekam da rodis da cujem tvoje iskustvo da se malo ohrabrim 🤪

Ma ništa, i dalje jednako otvorena kako sam i bila. Termin prošao prije 5 dana, već imam osjećaj ko da nikad neću rodit, ima samo da me odjednom sastavi da se nebudem ni snašla 😆

Esi probala hodati po stepenicama da se pocmes otvarati 😁 znam da mi frendica pricala da je ona skakala samo da krene 😂

krino
    11. Srpanj 2019. 19:48

Ivonne

krino

nena1986

Kako ste cure, kakva vam je sitiuacija sa cicama… 😌 je li išta bolje?

Ja si stedim vec 2. dan cicu. Samo placem i masiram kvrge. Sva je crvena i plava. Muka je to, ali krasta mi je otpala. Sad cu jos dan dva pricekat prije nego ju dam da je ne razvali. Usrala sam cijeli stan s kapanjem iz te cicke koju stedim. Mogu komotno kupit novi madrac. Ostalo se srecom da oprat 😆 A na drugu dojim. Nije mi ugodno, imam osjecaj kao da imam masnicu svaki put kad krene cicat. Jedva cekam da postanu ko dzon kako kaze Ivonne. Jos se i rimuje… Nadam se da ce se to uskoro dogodit.

Kak ti je ragada tak brzo prošla? Super super

Pa nije to brzo. 17 dana... Onda sam odlucila da necu na tu cicu dojit. Jer nikako da krene nabolje. Bas mi je pukla bradavica onak po pola. I nisam to vise mogla trpit. Sad mi cica plava i crvena jer ju izubijam d jvrge rijesim, al nakon 2 puna dana mi krasta otpala. Danas je vec bolje, al stedit cu iu jos do subote. Nema kraste, ostala rupa. Tak da... 
    Kako tebi ide? Rekla si da prolaze
    Nena, a kak ide kod tebe? Ti ipak imas prednost pa si se vec navikla ili?

krino
    11. Srpanj 2019. 19:50

ayla

srećica

ayla

Esi probala hodati po stepenicama da se pocmes otvarati 😁 znam da mi frendica pricala da je ona skakala samo da krene 😂

Ja sam na 30° hodala u brdo u bolnicu i nis nije pomoglo. Tak da ne znam jesu li to bapske price ili stvarno djeluje. Meni nije

• Ivonne
    11. Srpanj 2019. 20:17

E to me zanima - kad ti je otpala krasta je li dolje normalna boja bradavice? Meni mala sisanjem stalno skida krastu koja se napravi. Ostaje rupa i crvena boja koja se opet pretvara u krastu. Ta rupa se polako sužava na to sam mislila kad sam napisala da ide na bolje. Ragade su mi na obje sise i sve zvijezde vidim prve dvije minute dojenja 

11. Srpanj 2019. 20:28

krino

ayla

srećica

ayla

Ja sam na 30° hodala u brdo u bolnicu i nis nije pomoglo. Tak da ne znam jesu li to bapske price ili stvarno djeluje. Meni nije

Mislim da su stepenice drugo jer ipak je drugacije od brda koji je ravan 😁

krino
    11. Srpanj 2019. 20:34

Ivonne

E to me zanima - kad ti je otpala krasta je li dolje normalna boja bradavice? Meni mala sisanjem stalno skida krastu koja se napravi. Ostaje rupa i crvena boja koja se opet pretvara u krastu. Ta rupa se polako sužava na to sam mislila kad sam napisala da ide na bolje. Ragade su mi na obje sise i sve zvijezde vidim prve dvije minute dojenja

Pa je, ali je onak ful osjetljiva i jako roza. Onak kao poslije dojenja kad ti je iziritirana. Tak da sam odlucila jos bar sutra postedit tu cicu. I u subotu mozda pokusamo predvecer. To ce biti 5 dana. Nikako mi nije prolazilo pa sam tako napravila. Al je i muka s tim sisama i s tim "masiranjem"

kzeli
    11. Srpanj 2019. 21:26

srećica

ayla

Morat ćeš muža uposlit ne znam jel pali al svi se kunu u to ja razmisljam da ga i ja napadnem sljedeći tjedan ako ne krene sam jer nemogu više 🤣 a onda opet čitam muke po dojenju pa mi nekako milo što još ne ide van 😂

PatyDi
    11. Srpanj 2019. 22:24

Jel koja od vas imala slucaj da je beba bila okrenuta licem prema vasem trbuhu? Navodno tako teze izlazi i cak postoji mogucnost za vakum?? 😯
    Citam da mora biti ledjima prema trbuhu, ali isto tako da se licem okrecu prema posteljici...znaci ak je posteljica sprijeda porod traje duze i tezi je bas radi tog okretanja? 🤔

nena1986
    12. Srpanj 2019. 09:16

Moj prvi sin je bio okrenut licem, tako je I krenuo izlaziti van, međutim tako ne može izaći van, fizički. Da ti ne pričam detalje i ne plašim te dodatno, ekipa na porodu je čekala da se okrene u porodu, međutim zaglavio je, otkucaji su mu počeli padati i rodila sam na carski. Nije bio problem u posteljici, nego u stavu. Ne boj se unaprijed, oni se okreću, na porodu ti može biti namještena bebica baš kako treba 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.