Oko kojeg datuma vam uplacuju rodiljnu naknadu? Komplikacije su bile oko 20og, kako koji mj... Ovo sam zaboravila pitati, pa da ne gledam bas svaki dan jel sjelo ili nije...
Oko kojeg datuma vam uplacuju rodiljnu naknadu? Komplikacije su bile oko 20og, kako koji mj… Ovo sam zaboravila pitati, pa da ne gledam bas svaki dan jel sjelo ili nije…
Od 18-og na dalje, ovisi kako pada vikend...
Jel koja od vas imala slucaj da je beba bila okrenuta licem prema vasem trbuhu? Navodno tako teze izlazi i cak postoji mogucnost za vakum?? 😯
Citam da mora biti ledjima prema trbuhu, ali isto tako da se licem okrecu prema posteljici…znaci ak je posteljica sprijeda porod traje duze i tezi je bas radi tog okretanja? 🤔
Mislim da položaj posteljice nema veze s ničim. Meni je posteljica visoko naprijed, a mali je cijelo vrijeme okrenut leđima prema trbuhu ili malo nagnut u lijevo. Nijednom nije bio licem prema posteljici.
Jbt već mi je do sada dva puta povratila u mlazu. Danas joj je cijeli bodi i glavice bili mokri kak se izbljuvala. Puna usta i nos je bio ono sad me strah onog suhog utapanja kak je to izgledalo. Užas😭
Nadam se da nema refluks da je ovo samo prežderavanje
Jbt već mi je do sada dva puta povratila u mlazu. Danas joj je cijeli bodi i glavice bili mokri kak se izbljuvala. Puna usta i nos je bio ono sad me strah onog suhog utapanja kak je to izgledalo. Užas😭
Nadam se da nema refluks da je ovo samo prežderavanje
Svašta! A prati malo pa ćes vidjeti, ima na rodinim stranicama simptoma, sad sam čitala, moja pak redovito kašlje dok jede 😝. Vjerovatno će biti prežderavanje
Moj kao da se gusi. Toliki cug ima, bas glasne zvukive ispusta. Kao da mora sto vise povuc jer ce mu netko ukrast sisu... Halapljivo jede pa ima grceve jer mu stalno krce crijeva. I onda place jer ga to boli... A jbte... Ni jest ne znaju 😁
Nas ne podriguje nikako. Jedva smo ga dva puta culi da je podrignuo. Uopce mi nije jasno jel mi nesto krivo radimo ili sto. Patronazna nam kaze da g i dobro drzimo i sve, skinemo ga sa sise u pol jela da podrigne, al ne moze. Poslije jela, ne moze. A kao sve to u nadi da mu smanjimo to krcenje u crijevima jer ga to toliko muci sve mi ga bude zao. Svaki dan prwd jutro spava samnom u krevetu. Ja ga sklupcam i masiram mu trbuh da se isprducka i onda se smiri. Aaaaa... To sve uz sise - neprocjenjivo.
Nena, je li vama sada mjesec dana? Kakvo je stanje? Trudim se motivirat pa da se imam cemu veselit uskoro. Nama ce prekosutra 3 tjedna
Nas ne podriguje nikako. Jedva smo ga dva puta culi da je podrignuo. Uopce mi nije jasno jel mi nesto krivo radimo ili sto. Patronazna nam kaze da g i dobro drzimo i sve, skinemo ga sa sise u pol jela da podrigne, al ne moze. Poslije jela, ne moze. A kao sve to u nadi da mu smanjimo to krcenje u crijevima jer ga to toliko muci sve mi ga bude zao. Svaki dan prwd jutro spava samnom u krevetu. Ja ga sklupcam i masiram mu trbuh da se isprducka i onda se smiri. Aaaaa… To sve uz sise - neprocjenjivo.
Nena, je li vama sada mjesec dana? Kakvo je stanje? Trudim se motivirat pa da se imam cemu veselit uskoro. Nama ce prekosutra 3 tjedna
A da mu daš Espumisan baby ili sab simplex da razbija te mjehuriće u trbuhu?
Sortiraj odgovore
Najstariji