Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    15. Srpanj 2019. 13:00

Sa svih strana nas pilaju s tim dojenjem, ali onak baš se radi pritisak da moramo i onda ukoliko ne ide, svašta si zabrijavamo... u kojem god slučaju, dijete neće biti gladno, a to je najvažnije. Isto kao i kad se krene sa kašicama, ziher ima onih mama koje su full nabrijane na domaće i sve što je kupovno odmah je jako loše i gledaju te ko da daješ otrov djetetu...

kzeli
    15. Srpanj 2019. 14:13

Dobro samo sam čekala ovakav komentar... 

krino
    15. Srpanj 2019. 18:29

Strah me jedino da nece moc kakati na AD. Jel ima koja iskusyva s tim dijelom? Koj inace kaki po 3-4x dnevno. Nocas je puno kakao, ali danas jos nista...
    Neno, sad ja imam elefantijazu na jednoj cici. Na onoj koju je cicao dok je druga bila u defektu. Izgleda weirdoooo

• Ivonne
    15. Srpanj 2019. 18:54

krino

Strah me jedino da nece moc kakati na AD. Jel ima koja iskusyva s tim dijelom? Koj inace kaki po 3-4x dnevno. Nocas je puno kakao, ali danas jos nista…
    Neno, sad ja imam elefantijazu na jednoj cici. Na onoj koju je cicao dok je druga bila u defektu. Izgleda weirdoooo

Djeci koja su na ad-u treba davati vode da mogu kakati eto toliko znam. Malo googlaj o kakici 🤣🤣 sigurno ćeš naletiti na koristan info.

nena1986
    15. Srpanj 2019. 19:06

krino

Strah me jedino da nece moc kakati na AD. Jel ima koja iskusyva s tim dijelom? Koj inace kaki po 3-4x dnevno. Nocas je puno kakao, ali danas jos nista…

Jako lijepo 😂😂😂 , moja elefantijaza će potrajati... jedva čekam sutra da vidim šta će pedijatrica reći. Jesi počela sa AD-om? Kako reagira? Mislim, hoće bočicu? Srce malo 🍼💙

nena1986
    15. Srpanj 2019. 19:09

Što se kakanja tiče, ima adaptiranog u kombinaciji sa probiotikom, ali ti mu već daješ probiotik, pa bi to trebalo biti dovoljno... ili je to bila Ivonne? Sa probiotikom? Malo sam se zabunila 🙄

krino
    15. Srpanj 2019. 19:09

Hoce bocicu, ali ne zna bas piti na nju. Dajem mu i izdojeno mlijeko uz ad. Budemo se valjda naucili. Losa cica mw toooliko pece da nije normalno, a elefantijaza se skuzi kad se cica napuni. Onda je za riknut od smijeha (i bola)

• Ivonne
    15. Srpanj 2019. 20:07

Šta da radim s ovim cvoktanjem??? Popizdit ću
    Cijeli dan je na sisama cijeli dan cvokće i opet danas nije imala kakicu. Sutra zovem pedicu jer sam luda I od cvoktanja i od kakice i od ragada. 

nena1986
    15. Srpanj 2019. 20:31

Divim ti se. Ja bi već stoput bila odustala...

• Ivonne
    15. Srpanj 2019. 22:05

Trebala se ranije požaliti- kakala je🤣
    A cvoktanje cu pitati pedicu jel soor u pitanju. I onda će me pitati za bradavice, a kak da ja razlikujem soor od bola od ragada?? Ne bih htjela na svoju ruku davat rojazol.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.