Sa svih strana nas pilaju s tim dojenjem, ali onak baš se radi pritisak da moramo i onda ukoliko ne ide, svašta si zabrijavamo... u kojem god slučaju, dijete neće biti gladno, a to je najvažnije. Isto kao i kad se krene sa kašicama, ziher ima onih mama koje su full nabrijane na domaće i sve što je kupovno odmah je jako loše i gledaju te ko da daješ otrov djetetu...
Strah me jedino da nece moc kakati na AD. Jel ima koja iskusyva s tim dijelom? Koj inace kaki po 3-4x dnevno. Nocas je puno kakao, ali danas jos nista...
Neno, sad ja imam elefantijazu na jednoj cici. Na onoj koju je cicao dok je druga bila u defektu. Izgleda weirdoooo
Strah me jedino da nece moc kakati na AD. Jel ima koja iskusyva s tim dijelom? Koj inace kaki po 3-4x dnevno. Nocas je puno kakao, ali danas jos nista…
Neno, sad ja imam elefantijazu na jednoj cici. Na onoj koju je cicao dok je druga bila u defektu. Izgleda weirdoooo
Djeci koja su na ad-u treba davati vode da mogu kakati eto toliko znam. Malo googlaj o kakici 🤣🤣 sigurno ćeš naletiti na koristan info.
Strah me jedino da nece moc kakati na AD. Jel ima koja iskusyva s tim dijelom? Koj inace kaki po 3-4x dnevno. Nocas je puno kakao, ali danas jos nista…
Jako lijepo 😂😂😂 , moja elefantijaza će potrajati... jedva čekam sutra da vidim šta će pedijatrica reći. Jesi počela sa AD-om? Kako reagira? Mislim, hoće bočicu? Srce malo 🍼💙
Što se kakanja tiče, ima adaptiranog u kombinaciji sa probiotikom, ali ti mu već daješ probiotik, pa bi to trebalo biti dovoljno... ili je to bila Ivonne? Sa probiotikom? Malo sam se zabunila 🙄
Hoce bocicu, ali ne zna bas piti na nju. Dajem mu i izdojeno mlijeko uz ad. Budemo se valjda naucili. Losa cica mw toooliko pece da nije normalno, a elefantijaza se skuzi kad se cica napuni. Onda je za riknut od smijeha (i bola)
Šta da radim s ovim cvoktanjem??? Popizdit ću
Cijeli dan je na sisama cijeli dan cvokće i opet danas nije imala kakicu. Sutra zovem pedicu jer sam luda I od cvoktanja i od kakice i od ragada.
Trebala se ranije požaliti- kakala je🤣
A cvoktanje cu pitati pedicu jel soor u pitanju. I onda će me pitati za bradavice, a kak da ja razlikujem soor od bola od ragada?? Ne bih htjela na svoju ruku davat rojazol.
Sortiraj odgovore
Najstariji