Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    12. Srpanj 2019. 23:35

E cure, jel vi imate problema sa namjestanjem na cicu? Moj mali je inace akroz miran, al kad je gladan i krene plakati, ja ga umirim, ali cim krenemo na cicu on se razmase rukama i nogama, glavu gura prema dolje ili ju zabacuje unazad. A znam da je gladan i da zeli jesti, ali borimo se po 15-20minuta dok se nekako namjestimo na cicu. Kad konacno uspijemo, miran je ko bubica. Ali prije cicanja ko da ga uhvati neka histerija. To mu je sad neka nova fora. Najgore mi je sto ima takvih dana za popi***. Danas je takav dan i nikako ga nahranit nego ga onak zamotam ko burito (swaddle). Tek onda kad je miran mozemo papati. Ne znam vise sto da radim

• Ivonne
    13. Srpanj 2019. 07:12

E da i o tom problemu sam htjela pisati. Stalno se ponavlja pravilan hvat, ajde ju ti prikači kad je ko na ringispilu- maše rukama i nogama, pa me nogom spuca u drugu sisu pa sve zvijezde vidim, pa nokticima s ruke zahvati po bradavici, glavom maše.

Znači i kod nas ti je borba dok se ne namjestimo plus to cvoktanje koje će me izludit.

nena1986
    13. Srpanj 2019. 11:17

Isti problem.... sinić oko 1 se tako razbudila deranjem jer joj nisam dala dok se ne namjesti kako spada... ali ništa, I dalje cokće... tako bude dan dva, pa onda opet normalno. Zna mi tako ponekad divljati na sisi, pa je dignem, pa podrigne... pa nastavimo malo mirnije 🙄

krino
    13. Srpanj 2019. 11:41

Da... Ja sam jutros probala, nikako nije islo. Divlja non stop. Nama je sad 3tj pa se bojim da mi je skok s grcicima u kombinaciji. Vidjela sam jutros malu ranicu opet na sisi. Za popizdit... Znaci da ju je opet satrao

mmama2
    13. Srpanj 2019. 14:10

Ivonne

E a moja već treći dan bez kakanja. Počela je koristiti sve iz mlijeka. Neću se zabrinjavati jer je i malac imao perioda po 10 dana bez kakanja. Kao kod dojenih beba je to normalno. Ima dobar broj popisanih pelena tak da

To o nekakanju vrijedi za bebe starije od 6 tjedan to znas? 

url=https://lilypie.com]

• Ivonne
    13. Srpanj 2019. 14:49

mmama2

Ivonne

E a moja već treći dan bez kakanja. Počela je koristiti sve iz mlijeka. Neću se zabrinjavati jer je i malac imao perioda po 10 dana bez kakanja. Kao kod dojenih beba je to normalno. Ima dobar broj popisanih pelena tak da

To o nekakanju vrijedi za bebe starije od 6 tjedan to znas?

Pokušala sam naći na netu gdje se spominje ta granica od 6 tjedana i nisam našla.
    Našla sam ovaj članak a beba je stara 12 dana i pedijatar odgovara da je izostanak stolice normalan 10 do 14 dana.
    https://www.google.hr/amp/s/miss7mama.24sata.hr/amp/beba/mora-li-dojence-imati-stolicu-svaki-dan-3253
    Sad si mi ubacila bubi u uho ali ona normalno jede, spava, piški, trbuh nije tvrd ali grči se prdnut- to je zbog toga što cvokce i naguta se zraka. Ne znam bi li trebala na ovo reagirati?

• Ivonne
    13. Srpanj 2019. 14:54

I da patronažna je bila u tjedan dana je dobila 250 grama. Dobiva na težini.

mmama2
    13. Srpanj 2019. 20:16

Ivonne

I da patronažna je bila u tjedan dana je dobila 250 grama. Dobiva na težini.

Ovdje pise nesto o tome, nadem jos clanaka
    http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/zelena-stolica-kada-je-vrijeme-za-brigu.html

url=https://lilypie.com]

krino
    14. Srpanj 2019. 08:15

Moja atronazna je rekla da je normalno da i dojene bebe nemaju stolicu po tjedan dana jednako kao sto je normalno da kenjaju svaki put kad jedu. Tak da... Kid malih beba je sve normalno. Dok izgleda zdravo koza, dok su one najedene i dok ne gube na tezini, sve ok. A proradit ce ona 😁

• Ivonne
    14. Srpanj 2019. 09:22

Proradila je noćas, lijepo se sredila 😂😂😂
    Svejedno ću sutra nazvati pedicu a s njom provjerim ovu teoriju od 6 tjedana jer mi nije svejedno. Po tome e ona šta bila gladna jer nije imala kakicu?!?

Krino jesi počela dojit na lijevu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.